Megjelent a Crimson Peak legelső előzetese
2015. február 15. 09:45
|
|
Csoki_Bombonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.15. Hozzászólás: 300 Csatolások: 0 Azonosító: 203757 offline
|
Nagyon kíváncsi vagyok rá!
2015. február 15. 13:22
De miért horror?! A trailer alapján nagyon tetszik a látványvilága, a szereplők is szimpatikusak, de amint megjelent az a lény elrontotta a varázst számomra. Az eleje alapján lehetett volna akár a Rebecca - A Manderley-ház asszonya modern köntösben. Nagy kár érte, de a horror filmek nem az én világom.
2015. február 15. 16:08
|
|
Gyllenhaalantichrist superstar |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.05. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 0 Azonosító: 238625 offline
|
Tom Hiddleston miatt mindenképp megnéztem volna, de most, a trailer után nem tudom, hogy fogom kibírni a premierig. Nagyon örülök, hogy Guillermo Del Toro rendezi, hiszen a Faun labirintusa is nagyon jó film, a látványvilága fenomenális.
A horrort meg amúgy is szeretem, úgyhogy szerintem ez egy nagyon ütős film lesz.
2015. február 16. 20:26
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Ütős lesz gyerekek!!
Tom <3
2015. február 17. 16:36
Hát ennél a horrorfilmnél sokszoros többségben lesznek a lányok a moziban
2015. július 17. 12:45
|
|
Eroszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.22. Hozzászólás: 241 Csatolások: 0 Azonosító: 232003 offline
|
Hah, fantasy horror, jól hangzik.
Bár a trailer alapján nem az a sikítozós horror, hanem a lélek terhelős féle. Tetszik a helyszín és idő, nem meg persze Tom miatt mindenféleképpen megnézem.
A rendezőtől sokat várok, legalábbis annyit amit eddig felmutatott számomra. Remélem jó lesz!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: