A tegnap esti élő premier után, a mai napon debütált Karai Anna legújabb, Szuperhős lettem címre keresztelt Kovács Áronnal közös szerzeménye.
A teljes cikkhez kattints ide!
Dalpremier: Karai Anna feat. Kovács Áron - Szuperhős lettem
2015. február 14. 12:37
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2015. február 14. 12:56
Nem tudom, miért, de Karai Anna pengeélen táncol a tökéletesen jó, és egyedi és a borzasztó előadó között. Ez a dal most nagyon jóra sikerült... elég jóra ahhoz, hogy most már egy jó előadónak tudjam le magamban, remélem, hogy ez nem csak egy "hirtelen fellángolás" volt.
2015. február 14. 13:09
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Nem rossz nóta, bár a többi dala jobban bejön eddig!
2015. február 14. 15:02
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Ja LexiCobain remélem örülsz annak, hogy tiltóra raktalak, ha már ilyen kedves voltál velem!
2015. február 14. 15:42
|
|
JohannaRoxellevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.05. Hozzászólás: 262 Csatolások: 0 Azonosító: 234153 offline
|
Szerintem nem rossz ez a zene.
2015. február 15. 20:19
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
Kedves rocknroller! Szíved joga letiltani, bár nem tudom, miről beszélsz amikor cinikusan arról írsz, milyen kedves voltam. Annak idején megmondtam, hogy a továbbiakban nem vagyok hajlandó a Starity felhasználóival barátkozni, de megadtam az email címem, ahonnan küldtem is Neked mailt, hogy tarthassuk a kapcsolatot. Erre még csak nem is reagáltál, nem éltél vele, ami szintén a Te döntésed volt. Ahogyan pedig a Papa Roachról írsz, az mélyen felháborít, pláne annak tudatában, mit jelentenek ők nekem. Szóval részemről is végeztünk.
2015. február 15. 20:51
Én ebben a lányban ettől több fantáziát látok (abból kiindulva amit abban a tehetségkutatóban produkált), bár nem tartom égető nagy tehetségnek, de ezektől a daloktól én egyszerűen többet várok el tőle
ez nekem takaréklángon van
a magánügyeit pedig mindenki hagyja "otthon"
a magánügyeit pedig mindenki hagyja "otthon"
2015. február 16. 13:23
|
|
rocknroller |
|
Kedves Lexicobain 2x is írtam neked a címedre!!!
Nem véletlenül írtam le a véleményemet, mert számomra is nagyon fontos banda volt, viszont rossz nézni hova tartanak 3-4 éve! Metamorphosis és a Time For Annihilation óta számomra értékelhetőt nem mutattak! Úgy látszik ez többeknek nem jött le.
Nem véletlenül írtam le a véleményemet, mert számomra is nagyon fontos banda volt, viszont rossz nézni hova tartanak 3-4 éve! Metamorphosis és a Time For Annihilation óta számomra értékelhetőt nem mutattak! Úgy látszik ez többeknek nem jött le.
2015. február 16. 13:39
|
|
rocknroller |
|
Ja és emailedről se kaptam levelet!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: