Klippremier: Taylor Swift – Style
2015. február 13. 21:29
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Első hallásra megtetszett,de nem csoda,mert imádom őt.
A videóklip pedig igazán lenyűgöző.
2015. február 13. 22:20
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Alapvetően nem vagyok oda Taylor dalaiért... nem azért mert utálnám vagy valami, csak totál semlegesen viszonyulok hozzá, viszont ez a dala most valahogy nagyon megfogott *o* Egyszerű, és olyan nyugtató a ritmusa, a klip hangulatvilága pedig nagyon szép és igényes, egy szó mint száz: nagyon tetszik az egész, úgy ahogy van
2015. február 13. 23:16
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
nekem a dal már elejétől kezdve nagyon tetszett és szerintem tökre eltalálták a klipet a dalhoz
olyan művészies kissé,de nekem nagyon bejön és ezek az utalások benne...
2015. február 13. 23:38
|
|
DorkaXoxoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.19. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 224548 offline
|
Idézet (Pr. Fanni @ 2015.02.13. 20:36)
"Well, maybe we got lost in translation, maybe I asked for too much" (All Too Well) "Well maybe it's me and my blind optimism to blame." (Dear John) "Was I out of line? Did I say something way too honest? Made you run and hide" (Forever & Always) Csak hogy egy párat felsoroljak. Dalszövegíróként és zeneszerzőként valóban természetes, ha így adja ki magából az érzéseit, csak tudjátok az a gond, hogy minden második előadó ezt teszi, őket mégsem tiporják érte a porba. Ha Ed Sheeran teszi ezt, akkor az milyen szép, milyen romantikus, ha pedig arról ír, hogy egy lány megcsalta, átverte, összetörte a szívét, akkor persze a nő a krva, dobáljunk rá köveket, amiért ezt merte tenni Eddel. Taylor kiadott egy albumot, amin egyáltalán nincsenek olyan dalok, amik esetleg sértőek lehetnek egy adott exére tekintve, mégis ő a sz#r. Bele sem merek gondolni, hogy mit tenne vele a média, ha most írna egy olyan dalt, ami - jogosan vagy nem jogosan - herrikére rossz fényt vetne. Még mielőtt nekem esne valaki, hogy miért éppen Ed-et hoztam fel előbb, leszögezem, hogy csak példa volt. Azt próbáltam bemutatni, hogy mennyire undorító a média, és milyen könnyen az orrotoknál vezet titeket. Taylor a Style-ban egy rossz szót nem mondott herriről, mégis olyan kritikát kap érte, mintha csak azt énekelné benne, hogy mekkora egy emberileg nulla szemétláda. Ed kiadta a Don't című dalát (ami elég nyilvánvaló, hogy kiről szól, de ebbe most ne menjünk bele..), senkinek sem jutott eszébe, hogy Ed te mocsok, hogy mersz ilyet írni. Mindenki rögtön a dalban említett lányt támadta. És ezt barátaim úgy hívják, hogy szexizmus. Nem kell őt szeretni, nem kell hallgatni a zenéjét, nem kell az egekig magasztalni, hogy milyen fantasztikus dalokat ír, mindössze ezen gondolkozzatok el.
(Nem személyesen neked szól, hanem úgy általánosságban azoknak, akik hasonló véleményen vannak.)
Értem mit akarsz mondani és valamilyen szinten igazad van csak abban nem , hogy Ed írta ezt az egy számot és lezárta az ügyet.Ez a lány minden exről ír 2-őt minimum. Taylor minden egyes díjátadón amit nyer a dalával odaszúr egy megjegyzést vagy csak utalást . Azért támadják mert unalmas az az államdóság és éretlenség amit csinál.Érdekes ,hogy pont Harryvel példázol mert szerintem ő kezelte a legjobban a helyzetet. Egy rossz szava sem volt Egyébként Harry így kell írni a nevét:) Remélem nem veszed kihívásnak vagy mit mondanak ilyenkor csak válaszolni akartam a véleményedre.
(Nem személyesen neked szól, hanem úgy általánosságban azoknak, akik hasonló véleményen vannak.)
Értem mit akarsz mondani és valamilyen szinten igazad van csak abban nem , hogy Ed írta ezt az egy számot és lezárta az ügyet.Ez a lány minden exről ír 2-őt minimum. Taylor minden egyes díjátadón amit nyer a dalával odaszúr egy megjegyzést vagy csak utalást . Azért támadják mert unalmas az az államdóság és éretlenség amit csinál.Érdekes ,hogy pont Harryvel példázol mert szerintem ő kezelte a legjobban a helyzetet. Egy rossz szava sem volt Egyébként Harry így kell írni a nevét:) Remélem nem veszed kihívásnak vagy mit mondanak ilyenkor csak válaszolni akartam a véleményedre.
2015. február 13. 23:46
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
Jó lett a dal meg a klip is
2015. február 14. 07:39
Szerintem nagyon jó a szám, habár kicsit fura a klip, nekem még az is tetszik.
2015. február 14. 07:53
|
unbroken_rekavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 367 Csatolások: 12 Azonosító: 239296 offline
|
Á, Dominic! Jó választás, imádom a szemeit=D
2015. február 14. 09:46
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Imádom Harryt, de meg kell hagynom, hogy jó lett a klip is és a dal is..
2015. február 14. 09:53
|
|
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline
|
A Style már az első pillanattól kezdve a legeslegkedvencebb dalom az albumról, így nagyon örülök, hogy pont ehhez készült klip. Nagyon jól sikerült szerintem, bár más mint az eddigiek, ezért kicsit szoknom kellett, de összességében elnyerte a tetszésemet.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: