Starity

Klippremier: Taylor Swift – Style

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. február 13. 18:05 #41
ciel
ciel
Carat
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2897
Csatolások: 0
Azonosító: 163123
A klip egész jó, bár szerintem nem illik ehhez a dalhoz.
Egy Wonderland klipet úgy megnéznék tőle, de - ha jól tudom - az csak a deluxe változaton van, ergo nincs sok esély rá, hogy kislemez legyen. Kár.
2015. február 13. 18:20 #42
- törölt felhasználó -    
Imááádoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooom heart.gif
2015. február 13. 18:34 #43
- törölt felhasználó -    
A szám szerintem jó lett,de a klip nem tetszett.
2015. február 13. 18:40 #44
Minionss
Minionss
visszatérő vendég

Státusz
Hozzászólás: 323
Csatolások: 58
Azonosító: 228707
Tetszetos
2015. február 13. 18:41 #45
Directioner-5SOS
Directioner-5SOS
visszatérő vendég

Státusz"Ha valakinek egy darabot adsz a szívedből, az többet ér, mint a világ összes pénze."
Hozzászólás: 195
Azonosító: 238744
Jó lett! smileeee.gif Bár már megint minek kell felhozni Harry Styles-t nem értem wink.gif
2015. február 13. 18:54 #46
- törölt felhasználó -    
Uristen nagyon jo
2015. február 13. 18:55 #47
Karolina0118
Karolina0118
új tag

StátuszRepülni egyszerű, de a zuhanás könnyebb.
Hozzászólás: 98
Azonosító: 213936
Tökéletes! A dal is nagyon szép, és ez a klip... Fantasztikus!
2015. február 13. 18:57 #48
- törölt felhasználó -    
Imádom ezt a számat. Pont jókor jött ki! :')
2015. február 13. 19:09 #49
Lejlus
Lejlus

StátuszAkard jobban,mint amennyire félsz tőle.
Hozzászólás: 2565
Azonosító: 217999
Nagyonjo! smileeee.gif heart.gif
2015. február 13. 19:16 #50
Selforevor
Selforevor
új tag

StátuszSelly Gomez ♥
Hozzászólás: 19
Azonosító: 200044
Nagyon jó lett smileeee.gif
2015. február 13. 19:21 #51
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Státusz"Az a fontos ki mit tud, nem az, hogy ki mit gondol."
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5814
Csatolások: 42466
Azonosító: 176552
Szerintem nagyon jó dal lett, ez elsőre megtetszett és a klip is elég jó.
2015. február 13. 19:35 #52
Average Girl
Average Girl
Lady of the Ñoldor

StátuszAuta i lómë!
Hozzászólás: 3266
Csatolások: 273
Azonosító: 172960
Hát....a Nightwish klippremiernek jobban örültem... biggrin.gif
2015. február 13. 19:37 #53
KlauDia
KlauDia

StátuszMindig csak előre nézz az életben!! :)
Hozzászólás: 561
Csatolások: 1
Azonosító: 179806
Baromi jó lett nagyon tetszik a klip és a dal is!!!! biggrin.gif
2015. február 13. 19:56 #54
Rory gilmore 12
Rory gilmore 12
Supportive

StátuszTry to Choose love every single day
Hozzászólás: 4430
Csatolások: 35
Azonosító: 223039
Nagyon jó lett ez a legjobb dal és klip tőle olyan művészi!Lady Suzy igazad van!
2015. február 13. 20:05 #55
- törölt felhasználó -    
Nekem tetszik,de a klipben vannak olyan részek amik nem nyerték el a tetszésemet...
2015. február 13. 20:18 #56
rogihanna
rogihanna
új tag

Státusz,,Ami nem öl meg, az erősebbé tesz." -Jinxx
Hozzászólás: 84
Azonosító: 231626
Szerintem nagyon jó szám lett!
2015. február 13. 20:20 #57
kiwy
kiwy
még kitalálom...

Státusz(✿◠‿◠)♥
Hozzászólás: 1057
Csatolások: 1
Azonosító: 139732
A számot imádom, a klip is jó lett, tényleg olyan művészi hatást kelt.
De Harry nyaklánca elég erősen befigyel. xD
2015. február 13. 20:22 #58
Dodóóó
Dodóóó
Hunter

StátuszEveryone with a friendly face seems to hide some secrets inside
Hozzászólás: 7747
Azonosító: 151350
jó lett szerintem smileeee.gif
2015. február 13. 20:36 #59
- törölt felhasználó -    
"Well, maybe we got lost in translation, maybe I asked for too much" (All Too Well) "Well maybe it's me and my blind optimism to blame." (Dear John) "Was I out of line? Did I say something way too honest? Made you run and hide" (Forever & Always) Csak hogy egy párat felsoroljak. Dalszövegíróként és zeneszerzőként valóban természetes, ha így adja ki magából az érzéseit, csak tudjátok az a gond, hogy minden második előadó ezt teszi, őket mégsem tiporják érte a porba. Ha Ed Sheeran teszi ezt, akkor az milyen szép, milyen romantikus, ha pedig arról ír, hogy egy lány megcsalta, átverte, összetörte a szívét, akkor persze a nő a krva, dobáljunk rá köveket, amiért ezt merte tenni Eddel. Taylor kiadott egy albumot, amin egyáltalán nincsenek olyan dalok, amik esetleg sértőek lehetnek egy adott exére tekintve, mégis ő a sz#r. Bele sem merek gondolni, hogy mit tenne vele a média, ha most írna egy olyan dalt, ami - jogosan vagy nem jogosan - herrikére rossz fényt vetne. Még mielőtt nekem esne valaki, hogy miért éppen Ed-et hoztam fel előbb, leszögezem, hogy csak példa volt. Azt próbáltam bemutatni, hogy mennyire undorító a média, és milyen könnyen az orrotoknál vezet titeket. Taylor a Style-ban egy rossz szót nem mondott herriről, mégis olyan kritikát kap érte, mintha csak azt énekelné benne, hogy mekkora egy emberileg nulla szemétláda. Ed kiadta a Don't című dalát (ami elég nyilvánvaló, hogy kiről szól, de ebbe most ne menjünk bele..), senkinek sem jutott eszébe, hogy Ed te mocsok, hogy mersz ilyet írni. Mindenki rögtön a dalban említett lányt támadta. És ezt barátaim úgy hívják, hogy szexizmus. Nem kell őt szeretni, nem kell hallgatni a zenéjét, nem kell az egekig magasztalni, hogy milyen fantasztikus dalokat ír, mindössze ezen gondolkozzatok el.
(Nem személyesen neked szól, hanem úgy általánosságban azoknak, akik hasonló véleményen vannak.)

Értem mit akarsz mondani és valamilyen szinten igazad van csak abban nem , hogy Ed írta ezt az egy számot és lezárta az ügyet.Ez a lány minden exről ír 2-őt minimum. Taylor minden egyes díjátadón amit nyer a dalával odaszúr egy megjegyzést vagy csak utalást . Azért támadják mert unalmas az az államdóság és éretlenség amit csinál.Érdekes ,hogy pont Harryvel példázol mert szerintem ő kezelte a legjobban a helyzetet. Egy rossz szava sem volt Egyébként Harry így kell írni a nevét:) Remélem nem veszed kihívásnak vagy mit mondanak ilyenkor csak válaszolni akartam a véleményedre.
1 felhasználónak tetszik: DorkaXoxo
2015. február 13. 20:36 #60
AvrilSmile
AvrilSmile

Státusz"I have died everyday waiting for you"
Hozzászólás: 926
Csatolások: 4
Azonosító: 226218
Idézet (Lady Suzy @ 2015.02.13. 17:59)
"Well, maybe we got lost in translation, maybe I asked for too much" (All Too Well) "Well maybe it's me and my blind optimism to blame." (Dear John) "Was I out of line? Did I say something way too honest? Made you run and hide" (Forever & Always) Csak hogy egy párat felsoroljak. Dalszövegíróként és zeneszerzőként valóban természetes, ha így adja ki magából az érzéseit, csak tudjátok az a gond, hogy minden második előadó ezt teszi, őket mégsem tiporják érte a porba. Ha Ed Sheeran teszi ezt, akkor az milyen szép, milyen romantikus, ha pedig arról ír, hogy egy lány megcsalta, átverte, összetörte a szívét, akkor persze a nő a krva, dobáljunk rá köveket, amiért ezt merte tenni Eddel. Taylor kiadott egy albumot, amin egyáltalán nincsenek olyan dalok, amik esetleg sértőek lehetnek egy adott exére tekintve, mégis ő a sz#r. Bele sem merek gondolni, hogy mit tenne vele a média, ha most írna egy olyan dalt, ami - jogosan vagy nem jogosan - herrikére rossz fényt vetne. Még mielőtt nekem esne valaki, hogy miért éppen Ed-et hoztam fel előbb, leszögezem, hogy csak példa volt. Azt próbáltam bemutatni, hogy mennyire undorító a média, és milyen könnyen az orrotoknál vezet titeket. Taylor a Style-ban egy rossz szót nem mondott herriről, mégis olyan kritikát kap érte, mintha csak azt énekelné benne, hogy mekkora egy emberileg nulla szemétláda. Ed kiadta a Don't című dalát (ami elég nyilvánvaló, hogy kiről szól, de ebbe most ne menjünk bele..), senkinek sem jutott eszébe, hogy Ed te mocsok, hogy mersz ilyet írni. Mindenki rögtön a dalban említett lányt támadta. És ezt barátaim úgy hívják, hogy szexizmus. Nem kell őt szeretni, nem kell hallgatni a zenéjét, nem kell az egekig magasztalni, hogy milyen fantasztikus dalokat ír, mindössze ezen gondolkozzatok el.
(Nem személyesen neked szól, hanem úgy általánosságban azoknak, akik hasonló véleményen vannak.)

Basszus. smileeee.gif Bárcsak én írtam volna ezt. smileeee.gif Gyönyörűen leírtad a lényeg lényegét, teljesen egyetértek! smileeee.gif
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok