A klip egész jó, bár szerintem nem illik ehhez a dalhoz.
Egy Wonderland klipet úgy megnéznék tőle, de - ha jól tudom - az csak a deluxe változaton van, ergo nincs sok esély rá, hogy kislemez legyen. Kár.
Klippremier: Taylor Swift – Style
2015. február 13. 18:20
Imááádoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooom
2015. február 13. 18:41
|
|
Directioner-5SOSvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.08. Hozzászólás: 195 Csatolások: 0 Azonosító: 238744 offline
|
Jó lett!
Bár már megint minek kell felhozni Harry Styles-t nem értem
2015. február 13. 18:55
|
|
Karolina0118új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.23. Hozzászólás: 98 Csatolások: 0 Azonosító: 213936 offline
|
Tökéletes! A dal is nagyon szép, és ez a klip... Fantasztikus!
2015. február 13. 19:16
|
|
Selforevorúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.12. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 200044 offline
|
Nagyon jó lett
2015. február 13. 19:35
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Hát....a Nightwish klippremiernek jobban örültem...
2015. február 13. 19:56
|
|
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline
|
Nagyon jó lett ez a legjobb dal és klip tőle olyan művészi!Lady Suzy igazad van!
2015. február 13. 20:05
Nekem tetszik,de a klipben vannak olyan részek amik nem nyerték el a tetszésemet...
2015. február 13. 20:36
"Well, maybe we got lost in translation, maybe I asked for too much" (All Too Well) "Well maybe it's me and my blind optimism to blame." (Dear John) "Was I out of line? Did I say something way too honest? Made you run and hide" (Forever & Always) Csak hogy egy párat felsoroljak. Dalszövegíróként és zeneszerzőként valóban természetes, ha így adja ki magából az érzéseit, csak tudjátok az a gond, hogy minden második előadó ezt teszi, őket mégsem tiporják érte a porba. Ha Ed Sheeran teszi ezt, akkor az milyen szép, milyen romantikus, ha pedig arról ír, hogy egy lány megcsalta, átverte, összetörte a szívét, akkor persze a nő a krva, dobáljunk rá köveket, amiért ezt merte tenni Eddel. Taylor kiadott egy albumot, amin egyáltalán nincsenek olyan dalok, amik esetleg sértőek lehetnek egy adott exére tekintve, mégis ő a sz#r. Bele sem merek gondolni, hogy mit tenne vele a média, ha most írna egy olyan dalt, ami - jogosan vagy nem jogosan - herrikére rossz fényt vetne. Még mielőtt nekem esne valaki, hogy miért éppen Ed-et hoztam fel előbb, leszögezem, hogy csak példa volt. Azt próbáltam bemutatni, hogy mennyire undorító a média, és milyen könnyen az orrotoknál vezet titeket. Taylor a Style-ban egy rossz szót nem mondott herriről, mégis olyan kritikát kap érte, mintha csak azt énekelné benne, hogy mekkora egy emberileg nulla szemétláda. Ed kiadta a Don't című dalát (ami elég nyilvánvaló, hogy kiről szól, de ebbe most ne menjünk bele..), senkinek sem jutott eszébe, hogy Ed te mocsok, hogy mersz ilyet írni. Mindenki rögtön a dalban említett lányt támadta. És ezt barátaim úgy hívják, hogy szexizmus. Nem kell őt szeretni, nem kell hallgatni a zenéjét, nem kell az egekig magasztalni, hogy milyen fantasztikus dalokat ír, mindössze ezen gondolkozzatok el.
(Nem személyesen neked szól, hanem úgy általánosságban azoknak, akik hasonló véleményen vannak.)
Értem mit akarsz mondani és valamilyen szinten igazad van csak abban nem , hogy Ed írta ezt az egy számot és lezárta az ügyet.Ez a lány minden exről ír 2-őt minimum. Taylor minden egyes díjátadón amit nyer a dalával odaszúr egy megjegyzést vagy csak utalást . Azért támadják mert unalmas az az államdóság és éretlenség amit csinál.Érdekes ,hogy pont Harryvel példázol mert szerintem ő kezelte a legjobban a helyzetet. Egy rossz szava sem volt Egyébként Harry így kell írni a nevét:) Remélem nem veszed kihívásnak vagy mit mondanak ilyenkor csak válaszolni akartam a véleményedre.
(Nem személyesen neked szól, hanem úgy általánosságban azoknak, akik hasonló véleményen vannak.)
Értem mit akarsz mondani és valamilyen szinten igazad van csak abban nem , hogy Ed írta ezt az egy számot és lezárta az ügyet.Ez a lány minden exről ír 2-őt minimum. Taylor minden egyes díjátadón amit nyer a dalával odaszúr egy megjegyzést vagy csak utalást . Azért támadják mert unalmas az az államdóság és éretlenség amit csinál.Érdekes ,hogy pont Harryvel példázol mert szerintem ő kezelte a legjobban a helyzetet. Egy rossz szava sem volt Egyébként Harry így kell írni a nevét:) Remélem nem veszed kihívásnak vagy mit mondanak ilyenkor csak válaszolni akartam a véleményedre.
1 felhasználónak tetszik:
DorkaXoxo
2015. február 13. 20:36
|
|
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline
|
Idézet (Lady Suzy @ 2015.02.13. 17:59)
"Well, maybe we got lost in translation, maybe I asked for too much" (All Too Well) "Well maybe it's me and my blind optimism to blame." (Dear John) "Was I out of line? Did I say something way too honest? Made you run and hide" (Forever & Always) Csak hogy egy párat felsoroljak. Dalszövegíróként és zeneszerzőként valóban természetes, ha így adja ki magából az érzéseit, csak tudjátok az a gond, hogy minden második előadó ezt teszi, őket mégsem tiporják érte a porba. Ha Ed Sheeran teszi ezt, akkor az milyen szép, milyen romantikus, ha pedig arról ír, hogy egy lány megcsalta, átverte, összetörte a szívét, akkor persze a nő a krva, dobáljunk rá köveket, amiért ezt merte tenni Eddel. Taylor kiadott egy albumot, amin egyáltalán nincsenek olyan dalok, amik esetleg sértőek lehetnek egy adott exére tekintve, mégis ő a sz#r. Bele sem merek gondolni, hogy mit tenne vele a média, ha most írna egy olyan dalt, ami - jogosan vagy nem jogosan - herrikére rossz fényt vetne. Még mielőtt nekem esne valaki, hogy miért éppen Ed-et hoztam fel előbb, leszögezem, hogy csak példa volt. Azt próbáltam bemutatni, hogy mennyire undorító a média, és milyen könnyen az orrotoknál vezet titeket. Taylor a Style-ban egy rossz szót nem mondott herriről, mégis olyan kritikát kap érte, mintha csak azt énekelné benne, hogy mekkora egy emberileg nulla szemétláda. Ed kiadta a Don't című dalát (ami elég nyilvánvaló, hogy kiről szól, de ebbe most ne menjünk bele..), senkinek sem jutott eszébe, hogy Ed te mocsok, hogy mersz ilyet írni. Mindenki rögtön a dalban említett lányt támadta. És ezt barátaim úgy hívják, hogy szexizmus. Nem kell őt szeretni, nem kell hallgatni a zenéjét, nem kell az egekig magasztalni, hogy milyen fantasztikus dalokat ír, mindössze ezen gondolkozzatok el.
Basszus.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.