Klippremier: Taylor Swift – Style
2015. február 13. 16:33
Úgy látom, kisebbségben vagyok azzal, hogy visszasírom a country-pop Taylort. Szerintem amit mostanában csinál, egyszerű generikus popzene, amihez viszont nincs elég különleges hangja.
2015. február 13. 16:41
|
|
bitchina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.25. Hozzászólás: 2464 Csatolások: 13048 Azonosító: 210361 offline
|
Az I Knew You Were Trouble klipjének megjelenése óta ez az első alkalom, hogy nem csalódtam benne. Nagyon tetszik a klip hangulata, a dal pedig alapból nagyszerű. Azt pedig szinte gondoltam, hogy lesz benne egy Harry-hez kapcsolódó dolog.
2015. február 13. 16:51
Nekem tetszik a dal, a klipp pedig szerintem csodás lett! Gratulálok hozzá!
2015. február 13. 17:02
|
|
betyárka02új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.20. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 237445 offline
|
a klipp jó lett.... a szám már nem annyira
2015. február 13. 17:04
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
A videoklip nagyon jó lett, eddig ez a kedvencem tõle. A dal sem rossz, de szerintem sem illik valahogy össze a klippel, egy másik dalhoz jobban ment volna.
2015. február 13. 17:10
Azért ez már sok... Mindenki azzal jön,hogy Taylor kiírja magából a bánatát! Hány ilyen dalt írt már? 20? Ajánlanék neki én egy dal címet amihez írhatna: Talán bennem van a hiba! Egyébként tökre nincs bajom vele ha így él meg egy szakítást , hogy ír egy dalt a fiúról de a rohadt életbe miért kell feltenni a netre?! Mert megalázó azzal a rengeteg férfival szemben akiről írja, és ha belegondolsz mennyire lenéz es azokat a lányokat akik a Facebook-on vagy a Twiterren üzengetnek az ex pasijuknak...
2015. február 13. 17:14
A dal nem jön be annyira, viszont a klip nem lett rossz. Kellemes 4 perc volt. Egyáltalán nem éreztem soknak, mint sok más Swift klipet. Ez most tényleg egész jó munka.
2015. február 13. 17:18
Engem valamiért nem fogott meg annyira a klip. :/ Valahogy ehhez a dalhoz másféle klipet képzeltem el. Ettől független nem lett rossz, de szerintem volt már jobb klipje is, pedig ennek tényleg nagyon vártam a megjelenését. Viszont még mindig szép dalnak tartom, és szerintem egyáltalán nem zavaró, hogy Harryről írta, hiszen semmi rosszat nem mond róla.
2015. február 13. 17:26
Legjobb dala szerintem, nekem nagyon tetszik! ^^ És a klip se lett rossz.
2015. február 13. 17:32
|
|
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline
|
Akárki akármit mond hogy milyen egy lotyó hogy ennyi pasija volt,de szerintem neki jót tesz ez a sok szakítás a karrierjének mert ezekből olyan jó dalokat ír.
Amúgy kifejezetten tetszik ez a klip, nem mindennapi.
2015. február 13. 17:33
Nagyon jó dal, és szerintem fantasztikus kis klip lett.
2015. február 13. 17:57
Nekem ez az egyik kedvencem az albumról és a klip is nagyon tetszik. Mondjuk nem pont ilyenre számítottam egy másik számához jobban el tudtam volna képzelni.
2015. február 13. 17:59
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Idézet (Pr. Fanni @ 2015.02.13. 17:10)
Azért ez már sok... Mindenki azzal jön,hogy Taylor kiírja magából a bánatát! Hány ilyen dalt írt már? 20? Ajánlanék neki én egy dal címet amihez írhatna: Talán bennem van a hiba! Egyébként tökre nincs bajom vele ha így él meg egy szakítást , hogy ír egy dalt a fiúról de a rohadt életbe miért kell feltenni a netre?! Mert megalázó azzal a rengeteg férfival szemben akiről írja, és ha belegondolsz mennyire lenéz es azokat a lányokat akik a Facebook-on vagy a Twiterren üzengetnek az ex pasijuknak...
"Well, maybe we got lost in translation, maybe I asked for too much" (All Too Well) "Well maybe it's me and my blind optimism to blame." (Dear John) "Was I out of line? Did I say something way too honest? Made you run and hide" (Forever & Always) Csak hogy egy párat felsoroljak. Dalszövegíróként és zeneszerzőként valóban természetes, ha így adja ki magából az érzéseit, csak tudjátok az a gond, hogy minden második előadó ezt teszi, őket mégsem tiporják érte a porba. Ha Ed Sheeran teszi ezt, akkor az milyen szép, milyen romantikus, ha pedig arról ír, hogy egy lány megcsalta, átverte, összetörte a szívét, akkor persze a nő a krva, dobáljunk rá köveket, amiért ezt merte tenni Eddel. Taylor kiadott egy albumot, amin egyáltalán nincsenek olyan dalok, amik esetleg sértőek lehetnek egy adott exére tekintve, mégis ő a sz#r. Bele sem merek gondolni, hogy mit tenne vele a média, ha most írna egy olyan dalt, ami - jogosan vagy nem jogosan - herrikére rossz fényt vetne. Még mielőtt nekem esne valaki, hogy miért éppen Ed-et hoztam fel előbb, leszögezem, hogy csak példa volt. Azt próbáltam bemutatni, hogy mennyire undorító a média, és milyen könnyen az orrotoknál vezet titeket. Taylor a Style-ban egy rossz szót nem mondott herriről, mégis olyan kritikát kap érte, mintha csak azt énekelné benne, hogy mekkora egy emberileg nulla szemétláda. Ed kiadta a Don't című dalát (ami elég nyilvánvaló, hogy kiről szól, de ebbe most ne menjünk bele..), senkinek sem jutott eszébe, hogy Ed te mocsok, hogy mersz ilyet írni. Mindenki rögtön a dalban említett lányt támadta. És ezt barátaim úgy hívják, hogy szexizmus. Nem kell őt szeretni, nem kell hallgatni a zenéjét, nem kell az egekig magasztalni, hogy milyen fantasztikus dalokat ír, mindössze ezen gondolkozzatok el.
(Nem személyesen neked szól, hanem úgy általánosságban azoknak, akik hasonló véleményen vannak.)
2015. február 13. 18:02
|
|
Belieber1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 185 Csatolások: 4253 Azonosító: 214563 offline
|
Neken nagyon tetszik
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: