A mai napon debütált a zenekar első kislemeze legújabb albumukról, melynek beharangozója az Élan című dal és a hozzá tartozó videoklip.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Nightwish - Élan
2015. február 13. 12:23
|
|
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 offline
|
2015. február 13. 12:40
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Ez nagyon jó lett
Anette kilépése utána féltem, hogy az új énekesnővel már nem lesz olyan szuper a csapat, de hál'istennek ez nem így történt.
Nagyon kellemes hangja van Floornak.
1 felhasználónak tetszik:
Pocok2001
2015. február 13. 13:40
|
|
Hachiiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 330 Csatolások: 0 Azonosító: 171199 offline
|
Nekem nem tetszik a dal. Nincs benne semmi plusz, egyszerű, szimpla. Nekem ez már bőven a folk-metalra hajaz. Meglátszik Jukka hiánya a dobok mögül, nem volt meg az az atmoszféra, amit ő tudott teremteni. Igazából amikor hallgattam, nem éreztem azt, hogy ez Nightwish.
JBT1
2015. február 13. 13:41
|
|
ReijaS๓๐๐ηSτץℓε ツ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.11. Hozzászólás: 1526 Csatolások: 31 Azonosító: 201759 offline
|
Tetszik a klipp igazán "Nightwish hangulata" van. Floor gyönyörű, Troy-nak örülök, Jukka hiányzik de nagyon.
Ami zavar, hogy ennek a dalnak és a Sagan-nak is nagyon DPP és Imaginaerum feelingje van. Remélem csak véletlen és nem ez a rádióbarát pop-metál lesz a jellemző az új albumra. Ideje már egy Wishmaster szerű anyagot összehozniuk és ebben az új felállásban minden meg is van hozzá.
Ami zavar, hogy ennek a dalnak és a Sagan-nak is nagyon DPP és Imaginaerum feelingje van. Remélem csak véletlen és nem ez a rádióbarát pop-metál lesz a jellemző az új albumra. Ideje már egy Wishmaster szerű anyagot összehozniuk és ebben az új felállásban minden meg is van hozzá.
2015. február 13. 14:17
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
Nekem tetszik a dal és a klip is. Attól, hogy valami változik, nem lesz szükségszerűen rossz. A Nightwish igazán sokat változott az Angels Fall First óta, de egyik munkájukra sem mondanám azt, hogy rossz, sőt. A Once-ig képviseltek egy stílust, aztán valami újba kezdtek, egy műfajban mondhatni tökéletesre fejlődték magukat, totál felesleges lett volna ugyanolyan albumokat csinálni - meg aztán Tarjust ki is rakták, így hát jött Anette, akivel újba kezdtek, merem állítani, hogy nagyon jól, és bár itt rövidebb időről volt szó, a DPP és az Imaginaerum is két kifejezetten jó album lett. Most pedig, itt, a harmadik énekesnővel, Floorral, akivel ugye nem igen tudták volna az Anettes stílusvonalat folytatni, ismét egy újba kezdtek, ami nekem amúgy baromira tetszik. Igen kicsit folkosabb lett az egész, de ki mondta, hogy kötelező megmaradni ott, ahol elkezdték, vagy ahol éppen abbahagyták Tarjával?
A klipnek tényleg nagyon NWs hangulata van, szerintem nagyon jó lett, bár Tuomas cilindere... mindegy, megőrülök a cilinderektől
Kai szerintem nagyon-nagyon jó dobos, szerintem dobol olyan jól, mint Jukka [nem mintha nem sajnálnám, hogy Jukka nem dobol, de nem kell ennek Kain csapódnia], Troyt imádom, komolyan, az egyik legjobbfej ember ^^ Floor hangja meglepően jó [bocsi, csak a Showtime, Storytime-on nem tetszett annyira], Marco nagyon jó, mint mindig
Emppu változatlanul nagyon Emppu, és én nagyon imádom
és Tuomas...
Nagyon várom már az albumot, nem csalódtam a Nightwishban
A klipnek tényleg nagyon NWs hangulata van, szerintem nagyon jó lett, bár Tuomas cilindere... mindegy, megőrülök a cilinderektől
Nagyon várom már az albumot, nem csalódtam a Nightwishban
2015. február 13. 15:06
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Sosem bírtam a NW-t, de ez kifejezetten tetszik.
Floor nagyon jó énekes (habár nekem kicsit unszimpatikus), de kaphatott volna egy kis teret az erősebb hangja, mint az After Forever-ben/Revamp-ban.
Pocok2001
2015. február 13. 16:25
|
|
Wonderwallúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.28. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 194865 offline
|
Nekem nagyon tetszik a dal, ugyan az over the hills and far away, valamint a bye bye beautiful is két egészen más stílus, de nekem tetszik az új énekesnő hangja. Attól hogy új nem lesz egyből rossz. A gitár és a dob zseniális mint mindíg. Nem csalódtam
Pocok2001
2015. február 13. 18:33
|
|
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline
|
tetszik de inkább a klip ,a dalból valahogy hiányzik nekem az élet vagyis a hangszerelés jó de az ének erőtlen alább olvastam hogy a hölgyemény tud erősebbet is hát kár hogy itt nem mutatta meg a refrénre nagyon rá férne egy kis erősítés amúgy jó lett várom az albumot
Pocok2001
2015. február 13. 19:49
|
|
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 offline
|
Nos nekem a dal az kifejezetten tetszik,sőt első hallásra kedvenc lett - de ez a Saganról nem mondható el.A klip látványán viszont majdnem behívtam a nagyimat,hogy ő is partyzzon már rá az öregekkel - csak,hogy ő sajna akkor épp nem volt itthon
Azon meg mennyire szakadtam már, ahogy az a nyanya áradozott a Troyról
Floorítá drága meg csinos volt,mint mindíg az a borzalmas haj,meg az a csili-vili ruci,na meg a princess tattoo mindent vitt....ufff..Amikor kiszivárgott a dal és először hallottam az első reakcióm az volt, hogy az baromira Nettie stílusa és,hogy rohadtul az ő hangjára van írva az egész dal....de Floor előadásában sem rossz..legalább lett egy új buszozós-zeném,amire kényelmesen lehet aludni
2015. február 13. 21:00
|
|
Csillámpóni_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.29. Hozzászólás: 715 Csatolások: 2 Azonosító: 225146 offline
|
Wáá de jó ez a dal <3 nekem nagyon tetsik a dal és a klipp is <3
2015. február 13. 21:04
|
|
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline
|
elképzelte milyen lenne a dal ha pl Tarja vagy Anette énekelné ,kinek állna jobban és nem tom de szerintem ez a dal mind 3 jól áll ,mondjuk a Tarja-s verzió lehet hogy lassabb lenne
2015. február 13. 21:36
Hú nekem ez valahogy nem jön be. Pedig most tényleg úgy ültem le megnézni a klipet, hogy nem hasonlítgatok korábbi tagokkal össze senkit illetve a régi hangzásvilágot sem keresem a dalban. De sajnos így sem tetszik. Erőtlen ez a legjobb szó rá. Azzal, hogy folkosabb semmi bajom, sőt kimondottan kedveltem azokat a részeket, mikor Troy "muzsikált"
Nekem Kai játéka volt, ami egyáltalán nem tetszett. Soha nem láttam még metál zenekarban dobost, aki ilyen erőtlenül és az átélés teljes hiányával játszott volna. A finálé alatti refrén volt kicsivel erősebb Floor részéről és én az egész dal során ezt az energiát vártam volna tőle. Sajnáltam, hogy Marco nem kapott több szerepet ének szempontjából, de talán majd az album többi számában.
2015. február 15. 10:17
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233911 Azonosító: 59785 offline
|
A képi világba már első megtekintés után belezúgtam, a dalt még szoknom kell, első hallgatásra nekem is kissé sótlannak tűnik. Egyébként szerintem tök jól áll Floornak a begöndörített haj, hordhatná többször is így.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.