A mai nap folyamán adta ki az f(x) névre keresztelt dél-koreai lánycsapat rappere, Amber Liu első egyéni videoklipjét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klipperiemer: Amber - Shake That Brass
2015. február 13. 17:05
Bár Amber kicsit mindig távol állt és áll tőlem jelenleg is, nagyon vártam már. Végül pedig tényleg egy igazán hozzá illő kis videót adott ki, bár az előzőleg megjelent Beautiful nekem személy szerint jobban tetszik. Mivel nem hallottam csak rappelni még a Beautifullal egy másfajta, de nagyon pozitív élményt kaptam, mert csodálatos az énekhangja ami (mivel nagyon nem keresgéltem soha utána) eddig sajnálatosan rejtve maradt előlem. De a Highs és a Love Run is nagyon tetszik, talán ezek valamelyikéhez szívesebben is láttam volna egy klipet.
Ennek ellenére örömömre szolgált, hogy a szóló megjelenésével kicsit a másik oldalát is megismerhettem.
Ennek ellenére örömömre szolgált, hogy a szóló megjelenésével kicsit a másik oldalát is megismerhettem.
2015. február 13. 17:45
|
|
Leadherhúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.24. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 226543 offline
|
Mit is mondhatnék. Hosszú idő óta ez volt az első olyan comeback/debut, amit tűkön ülve vártam, és szerencsére nem kellett csalódni. Egyetlen sérelmem csak az, hogy TaeYeon is közreműködik a dalban, hiába imádom a hangját, ez most tökéletes lett volna nélküle IS! Amber maga a csoda, mind emberileg, mind zeneileg. Imádom ezt a dalt, az albumot, főleg az I Just Wanna-t.
2015. február 13. 18:17
Bár én sem vagyok nagy rajongója, nagyon kíváncsian vártam mit hozz össze.
Szerintem egész jó kis dal született, igaz az albumot még nem tudtam meghallgatni. Nekem nagyon szimpatikus, hogy hű maradt, a saját megszokott stílusához.
Kívánom neki, hogy szóló énekesnőként is meg tudja állni a helyét és ezen az úton megy tovább.
Szerintem egész jó kis dal született, igaz az albumot még nem tudtam meghallgatni. Nekem nagyon szimpatikus, hogy hű maradt, a saját megszokott stílusához.
Kívánom neki, hogy szóló énekesnőként is meg tudja állni a helyét és ezen az úton megy tovább.
2015. február 13. 18:54
Amber..hmm...tőlem mindig is elég távol állt. TaeYeon része az, ami feldobja, de amúgy nem estem hasra. De ez csak első hallgatásos vélemény, azért még változhat..^^
2015. február 13. 19:26
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Egyet kell értenem Porciccával, valóban csak Taeyeon dobja fel a dalt, A klip maga nem lett rossz, de ez a stílus nem igazán áll hozzám közel.
2015. február 14. 01:02
|
|
RinaChanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.03. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 218375 offline
|
Nagyon kíváncsi voltam Amber szólójára, noha nem voltak magas elvárásaim - a szóló nem mindig az SM erőssége. A 'Beautiful' első hallgatás után mély nyomot hagyott bennem, de hiszen Amber saját száma, így érthető, hogy jól sikerült.
A 'Shake That Brass' stílusa már nem kifejezetten a kedvencem és Taeyeon közreműködése sem volt feltétlenül kiemelkedő, de ezek ellenére a hangzást szerintem jól megoldották. A többi albumon lévő szám viszont a mostani szólóalbumok közül kiemelkednek. (Kivéve persze Kyuhyun albumát, de az egyébként is balladai)
f(Amber) fighting c:
f(Amber) fighting c:
2015. február 14. 15:41
|
|
Hugikah |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.13. Hozzászólás: 953 Csatolások: 75 Azonosító: 169226 offline
|
:3 Nagyon vártam már,és nem csalódtam benne!Hozzá illik,megtartotta a stílusát.Imádom ^^ Úgy jó,ahogy van (az összes dal
) És a Shake That Brass szerintem jó így is,úgy is,ha Tae unnie nem is lenne benne.Csak ez a nánánáá rész nem annyira tetszik nekem benne mondjuk,de hát ez van.A hangját mindig is szerettem,és ez nem változott,mert csodás hangja van! Fighting~ <3
2015. február 15. 12:22
|
|
DeathTheKidvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 113 Csatolások: 4 Azonosító: 209224 offline
|
Imádom, szerintem nagyon jó lett!
2015. február 16. 09:05
|
|
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline
|
A dal és a klip szórakoztató, ez tény, és valóban hű maradt a saját stílusához. Mégis szerintem szóló debütnek nem volt jó választás ez a szám. Túl komolytalan, ami előny is, de hátrány is egyben, Amber debütálása esetében szerintem inkább hátrány. Van egy rossz érzésem, hogy hasonló sorsra fog jutni, mint Henry, akit Koreában nagyon szeretnek TV-s személyiségként, de a dalait ott csak a rajongók hallgatják, az emberek maguk nem is tudnak róla, és lehet nem is akarnak.
Taeyeon tényleg nagyot dobott a dalon, bár én is szkeptikusan álltam a közreműködéséhez, féltem, hogy el fogja venni Amber elől a rivaldafényt. És hiába magyarázzák nekem szépen, hogy de Amber akarta őt, a marketing itt is érződik, hiszen ki lesz a következő SM-es szólista? Hát persze, hogy Taeyeon. Nem véletlen ez a közös szám. Ahogy Henry Trap száma esetében sem volt véletlen Taemin és Kyu közreműködése (nahát, hogy mindkettőnek van már szóló albuma, jééé).
A minialbum maga meg erős közepes nálam, csak a gyors számok tetszenek, tehát a Shake That Brass (3 és fél csillag), és a Heights (négy és fél). A lassú dalok engem nem fogtak meg.
(és ha már SM-es szóló albumok, az én kedvenceim még mindig Taemin Ace > Henry Trap > Jonghyun Base.)
Természetesen azonban szurkolok Ambernek, hogy sikeres legyen a promóciója, főleg, mert ennyi energiát és időt beleölt. Szóval hajrá Amber!
Taeyeon tényleg nagyot dobott a dalon, bár én is szkeptikusan álltam a közreműködéséhez, féltem, hogy el fogja venni Amber elől a rivaldafényt. És hiába magyarázzák nekem szépen, hogy de Amber akarta őt, a marketing itt is érződik, hiszen ki lesz a következő SM-es szólista? Hát persze, hogy Taeyeon. Nem véletlen ez a közös szám. Ahogy Henry Trap száma esetében sem volt véletlen Taemin és Kyu közreműködése (nahát, hogy mindkettőnek van már szóló albuma, jééé).
A minialbum maga meg erős közepes nálam, csak a gyors számok tetszenek, tehát a Shake That Brass (3 és fél csillag), és a Heights (négy és fél). A lassú dalok engem nem fogtak meg.
(és ha már SM-es szóló albumok, az én kedvenceim még mindig Taemin Ace > Henry Trap > Jonghyun Base.)
Természetesen azonban szurkolok Ambernek, hogy sikeres legyen a promóciója, főleg, mert ennyi energiát és időt beleölt. Szóval hajrá Amber!
2015. március 03. 19:40
Amber dala igazság szerint picikét átlagos lett (számomra), de nagyon örülök neki, hogy szólózni kezdett, mert nagyon ért hozzá. Összességében egy mókás dal, még mókásabb klippel.
SHAKE THAT BRASS!
Egyet azonban mélyen sérelmezek: Eric és Kevin kimaradtak a klipből, pedig elvileg ők is Amber BFF-ei. De hát, a munkarend néha összeegyeztethetetlen. Főleg, ha a UKISS-ről van szó.
SHAKE THAT BRASS!
Egyet azonban mélyen sérelmezek: Eric és Kevin kimaradtak a klipből, pedig elvileg ők is Amber BFF-ei. De hát, a munkarend néha összeegyeztethetetlen. Főleg, ha a UKISS-ről van szó.
2015. március 06. 22:58
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
csak taeyeon miatt néztem meg meg vártam az mv-t, mivel ő érte oda meg vissza vagyok sokszorosoan - és ezzel rengetegen így vannak, ezért nyilván sokat dob a promón meg minden egyéb, jól látják, akik előttem leírták. sosem kedveltem különösebben ambert és a stlusa se tetszik, de nem lett rossz szám, csak olyan elég átlagos, nem olyan nagyon maradandó az iparban, inkább csak a két név együtt.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

1 felhasználónak tetszik: