Starity

Klipperiemer: Amber - Shake That Brass

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. február 13. 08:14 #1
- törölt felhasználó -    
A mai nap folyamán adta ki az f(x) névre keresztelt dél-koreai lánycsapat rappere, Amber Liu első egyéni videoklipjét.
A teljes cikkhez kattints ide!
1 felhasználónak tetszik: johanna92
2015. február 13. 17:05 #2
- törölt felhasználó -    
Bár Amber kicsit mindig távol állt és áll tőlem jelenleg is, nagyon vártam már. Végül pedig tényleg egy igazán hozzá illő kis videót adott ki, bár az előzőleg megjelent Beautiful nekem személy szerint jobban tetszik. Mivel nem hallottam csak rappelni még a Beautifullal egy másfajta, de nagyon pozitív élményt kaptam, mert csodálatos az énekhangja ami (mivel nagyon nem keresgéltem soha utána) eddig sajnálatosan rejtve maradt előlem. De a Highs és a Love Run is nagyon tetszik, talán ezek valamelyikéhez szívesebben is láttam volna egy klipet. blush.gif

Ennek ellenére örömömre szolgált, hogy a szóló megjelenésével kicsit a másik oldalát is megismerhettem. happy.gif
2015. február 13. 17:45 #3
Leadherh
Leadherh
új tag

Státusz"...and now I just sit in silence."
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 8
Csatolások: 0
Azonosító: 226543
Mit is mondhatnék. Hosszú idő óta ez volt az első olyan comeback/debut, amit tűkön ülve vártam, és szerencsére nem kellett csalódni. Egyetlen sérelmem csak az, hogy TaeYeon is közreműködik a dalban, hiába imádom a hangját, ez most tökéletes lett volna nélküle IS! Amber maga a csoda, mind emberileg, mind zeneileg. Imádom ezt a dalt, az albumot, főleg az I Just Wanna-t.
2015. február 13. 18:17 #4
- törölt felhasználó -    
Bár én sem vagyok nagy rajongója, nagyon kíváncsian vártam mit hozz össze. laugh.gif
Szerintem egész jó kis dal született, igaz az albumot még nem tudtam meghallgatni. Nekem nagyon szimpatikus, hogy hű maradt, a saját megszokott stílusához.
Kívánom neki, hogy szóló énekesnőként is meg tudja állni a helyét és ezen az úton megy tovább. smileeee.gif
2015. február 13. 18:54 #5
- törölt felhasználó -    
Amber..hmm...tőlem mindig is elég távol állt. TaeYeon része az, ami feldobja, de amúgy nem estem hasra. De ez csak első hallgatásos vélemény, azért még változhat..^^
2015. február 13. 19:10 #6
Lianda
Lianda
♥♥ chingu ♥♥

Státusz✿✿ ASIA ✿✿
Hozzászólás: 1471
Csatolások: 373
Azonosító: 233579
Fighting smileeee.gif
2015. február 13. 19:26 #7
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Státusz"Az a fontos ki mit tud, nem az, hogy ki mit gondol."
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5814
Csatolások: 42466
Azonosító: 176552
Egyet kell értenem Porciccával, valóban csak Taeyeon dobja fel a dalt, A klip maga nem lett rossz, de ez a stílus nem igazán áll hozzám közel.
2015. február 13. 21:00 #8
Hayame
Hayame
Angel of music ♫
Hozzászólás: 1160
Csatolások: 65
Azonosító: 211122
Szerintem jó lett smileeee.gif :3 !
2015. február 14. 01:02 #9
RinaChan
RinaChan
új tag

Státusz웃어 볼까 더? ㅋㅋㅋ
Hozzászólás: 31
Azonosító: 218375
Nagyon kíváncsi voltam Amber szólójára, noha nem voltak magas elvárásaim - a szóló nem mindig az SM erőssége. A 'Beautiful' első hallgatás után mély nyomot hagyott bennem, de hiszen Amber saját száma, így érthető, hogy jól sikerült. smileeee.gif A 'Shake That Brass' stílusa már nem kifejezetten a kedvencem és Taeyeon közreműködése sem volt feltétlenül kiemelkedő, de ezek ellenére a hangzást szerintem jól megoldották. A többi albumon lévő szám viszont a mostani szólóalbumok közül kiemelkednek. (Kivéve persze Kyuhyun albumát, de az egyébként is balladai)

f(Amber) fighting c:
2015. február 14. 12:17 #10
- törölt felhasználó -    
Hűű ez jó pont az én stílem smileeee.gif
2015. február 14. 15:41 #11
Hugikah
Hugikah

Státusz"Let the monster be..."
Hozzászólás: 953
Csatolások: 75
Azonosító: 169226
:3 Nagyon vártam már,és nem csalódtam benne!Hozzá illik,megtartotta a stílusát.Imádom ^^ Úgy jó,ahogy van (az összes dal biggrin.gif ) És a Shake That Brass szerintem jó így is,úgy is,ha Tae unnie nem is lenne benne.Csak ez a nánánáá rész nem annyira tetszik nekem benne mondjuk,de hát ez van.A hangját mindig is szerettem,és ez nem változott,mert csodás hangja van! Fighting~ <3
2015. február 15. 12:22 #12
DeathTheKid
DeathTheKid
visszatérő vendég

StátuszKJY ♥
Hozzászólás: 113
Csatolások: 4
Azonosító: 209224
Imádom, szerintem nagyon jó lett! smileeee.gif
2015. február 16. 09:05 #13
Ncskcsk
Ncskcsk
~SHINee lover~

StátuszI hate tomatoes
Hozzászólás: 1943
Csatolások: 5
Azonosító: 147253
A dal és a klip szórakoztató, ez tény, és valóban hű maradt a saját stílusához. Mégis szerintem szóló debütnek nem volt jó választás ez a szám. Túl komolytalan, ami előny is, de hátrány is egyben, Amber debütálása esetében szerintem inkább hátrány. Van egy rossz érzésem, hogy hasonló sorsra fog jutni, mint Henry, akit Koreában nagyon szeretnek TV-s személyiségként, de a dalait ott csak a rajongók hallgatják, az emberek maguk nem is tudnak róla, és lehet nem is akarnak.
Taeyeon tényleg nagyot dobott a dalon, bár én is szkeptikusan álltam a közreműködéséhez, féltem, hogy el fogja venni Amber elől a rivaldafényt. És hiába magyarázzák nekem szépen, hogy de Amber akarta őt, a marketing itt is érződik, hiszen ki lesz a következő SM-es szólista? Hát persze, hogy Taeyeon. Nem véletlen ez a közös szám. Ahogy Henry Trap száma esetében sem volt véletlen Taemin és Kyu közreműködése (nahát, hogy mindkettőnek van már szóló albuma, jééé).
A minialbum maga meg erős közepes nálam, csak a gyors számok tetszenek, tehát a Shake That Brass (3 és fél csillag), és a Heights (négy és fél). A lassú dalok engem nem fogtak meg.
(és ha már SM-es szóló albumok, az én kedvenceim még mindig Taemin Ace > Henry Trap > Jonghyun Base.)
Természetesen azonban szurkolok Ambernek, hogy sikeres legyen a promóciója, főleg, mert ennyi energiát és időt beleölt. Szóval hajrá Amber!
2015. március 03. 19:40 #14
- törölt felhasználó -    
Amber dala igazság szerint picikét átlagos lett (számomra), de nagyon örülök neki, hogy szólózni kezdett, mert nagyon ért hozzá. Összességében egy mókás dal, még mókásabb klippel.
SHAKE THAT BRASS!
Egyet azonban mélyen sérelmezek: Eric és Kevin kimaradtak a klipből, pedig elvileg ők is Amber BFF-ei. De hát, a munkarend néha összeegyeztethetetlen. Főleg, ha a UKISS-ről van szó. smileeee.gif
2015. március 06. 22:58 #15
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
csak taeyeon miatt néztem meg meg vártam az mv-t, mivel ő érte oda meg vissza vagyok sokszorosoan - és ezzel rengetegen így vannak, ezért nyilván sokat dob a promón meg minden egyéb, jól látják, akik előttem leírták. sosem kedveltem különösebben ambert és a stlusa se tetszik, de nem lett rossz szám, csak olyan elég átlagos, nem olyan nagyon maradandó az iparban, inkább csak a két név együtt.
2015. december 21. 23:31 #16
taeyeon89
taeyeon89
új tag
Hozzászólás: 2
Azonosító: 252145
Szeretem Amber-t, nem is kicsit, de ezt az Mv-t Taeyeon miatt neztem meg, mert ő az UB-m biggrin.gif
De egyébként jól sikerült, nagyon tetszik:)
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok