Hát tényleg... "szegény gyerek".
És szegény állat.
Ezt nektek állatvédők! Kardashianék lánya bundában!
2015. február 13. 21:55
2015. február 13. 22:09
|
|
Samargzöldúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.28. Hozzászólás: 72 Csatolások: 1 Azonosító: 233897 offline
|
Én sajnálom nagyon a gyereket. Hihetetlen...:S
2015. február 13. 23:54
|
lilly008visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 227299 offline
|
Nem elég hogy ez a nő úgy néz ki mint egy kakis wc papír, még az állatvédelemért sem áll ki. Paris Hilton is celeb, legalább szereti az állatokat. Amúgy felfedezhetnének valakit már helyette, csak könyörgöm, ne azt a pinaszájú húgát, a Jenner lányt:)
2015. február 14. 08:34
Igaz tényleg cuki a kisgyerek, de szülei már tényleg túlzásba viszik...
2015. február 14. 08:43
Sajnálom szerencsétlen gyereket, hogy ilyen helyre születik. Az anyja nem foglalkozik vele - legalábbis ahogyan az tűnik - fontosabbak neki a Grammy meg a mindenféle díjátadók, őt meg inkább franciául tanítják, ahelyett, hogy szeretet kapna...
2015. február 14. 08:45
Szegény állat!!!
Mégis miért, mégis minek kell egy páréves gyerekre rakni egy bundát??? Szegény állat,
csak ezt tudom mondani! Én lélekben állatvédő vagyok, és ezt senki se csinálhatja, gyakorlatilag állatkínzó is, ennek sürgőőőseeen véget kell vetni!!!
2015. február 14. 08:46
Am a gyereket is sajnálom, mégis h tehetik a szülei, h nem foglalkoznak vele?!? Szegény gyerek:(, és szegény állat:(
2015. február 14. 09:38
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Megértem, hogy gazdagok, de hogy a gyereknek is ilyen ruhákba kell járni... -.-
2015. február 14. 09:52
Kimen és a Kardashian családon már nem igazán lehet változtatni ,de szegény gyereket sajnálom, hogy már gyerekkora sem lesz. Valamint ,hogy komolyan ennyire minden csak divatról szól? Minden állat élete fontos,erre ő még a lányára is bundát rakat?!...
2015. február 14. 09:57
|
|
lilluci8×hungarianPrincess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 2275 Csatolások: 1 Azonosító: 196642 offline
|
Most mondhatnám,hogy szegény gyerek vagy szegény állat...az sem biztos,hogy igazi a bunda.Tényleg nem való egy 1 éves kislányra de nem kell rögtön támadni Kim-et....gondolkozzatok
2015. február 14. 12:20
Hűűű az apjára nagyon hasonlít a kislány! Amúgy meg nekem is elegem lenne az ilyen "rajongókból"
2015. február 14. 13:00
Csak sajnálni tudom szegény gyermeket,hogy ilyen családba és hogy ilyen környezetbe született.
2015. február 14. 14:06
|
|
Zuchinii9 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.26. Hozzászólás: 662 Csatolások: 15 Azonosító: 194713 offline
|
Egy szőrmebunda - főleg ha igazi, és Kimet ismerve miért ne lenne? - nagyon nehéz tud lenni. Na most egy egyéves gyerekre miért kell ilyet adni? Szegényt teljesen lehúzza.
Viszont nem értek egyet azokkal, aki North-ot sajnálják. Ő nem tud róla, milyenek a szülei, és nem tudja, hogy mi van rajta éppen. A szülei szeretik, nincsenek anyagi gondjaik, és ugyan fittyet hánynak az állatvédőkre, de attól még egy család. Inkább azokat a gyerekeket kéne sajnálni, akiknek ez nem adatott meg.
Viszont nem értek egyet azokkal, aki North-ot sajnálják. Ő nem tud róla, milyenek a szülei, és nem tudja, hogy mi van rajta éppen. A szülei szeretik, nincsenek anyagi gondjaik, és ugyan fittyet hánynak az állatvédőkre, de attól még egy család. Inkább azokat a gyerekeket kéne sajnálni, akiknek ez nem adatott meg.
2015. február 14. 14:43
|
|
SoooGood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 888 Csatolások: 44 Azonosító: 231042 offline
|
Nem tudom, hogy mit kell a kislányon sajnálni. Bármit megkap, amit csak akar. A szülei mindenhova magukkal cipelik, még azt sem lehet rá mondani, hogy el van hanyagolva.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: