Dakota Johnson meztelenül pózol a W magazinban
2015. február 15. 16:57
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
Polgárpukkasztani?
A könyv fergeteges sikere csak arról tanúskodik, hogy az író leírta két ember szexuális játékait ami valójában minden ember fantáziájában ott van. Nők milliói vették meg a könyvet és olvasták, nyilván mert könnyen tudtak azonosulni a főhősnővel. Most mégis pukkadoznak...
Nincs ebben semmi botrányos, csak összegyűjtötték a mocskos kis fantáziálgatásokat. Ami viszont egyértelművé vált ebből az egészből, hogy nem csak "disznó férfiaknak" vannak ilyen vágyai, hanem az ártatlan szende szüzeknek is.
2015. február 15. 20:16
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Jolie_77 @ 2015.02.13. 20:36)
Ezzel kell feldobni az unalmas szexuális életüket. Ahogy az "írónő" is tette, amikor "írta".
Az már rég rossz, ha valaki ezzel a könyvnek csúfolt izével akarja feldobni az unalmas szexuális életét.
2015. február 15. 20:17
A könyv háromnegyedét elolvastam de rájöttem,hogy ez dög unalmas és,hogy ebben nem lesz semmi érdekes..De azért adtam egy esélyt a könyvnek.
2015. február 15. 21:10
Ez nagyon tetszik.
"A szürke ötven árnyalata sztárja ledobta a textilt." Mert mintha ez olyan meglepő lenne? A filmben tudtommal már ledobta. Humoros kis cikk bevezető. De mindegy, a film és a könyv is nagy trágyakupac, szóval inkább nem óhajtok többet hozzászólni.
2015. február 16. 09:26
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
sztem ahhoz, hogy valaki elvezni tudja azt a könyvet kell némi érzelmi és szexuális érettség. Nem olvastam de tudom miről szól.
2015. február 17. 13:36
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Láttam a filmet és nagy csalódás volt színészileg Dakota jól teljesített de maga a film szar összedobálva a jelenetek a könyvtől teljesen eltérő dolgok is voltak benne és ahogy vártam a két főszereplő közt semmi vonzalom jele nem volt.Magyarország kivételével gyakorlatilag mindenhol csak azt írják a hozzásolásokba ,hogy pocsék a film , meg is voltam lepődve ,hogy a film facebook lapján csak pozitív kritikákat írtak azt hittem igazuk van és a többiek tévednek így megnéztem végig tovább bírtam mint a nővérem ő 10 perc után feladta
2015. február 17. 17:07
Nekem az első kép kifejezetten azt sugallja, hogy a nő az "alsóbbrendű", akivel bármit lehet csinálni, a férfi meg a főnök, ahogy ott ül keresztbe tett lábakkal meg kézzel... Vagy lehet hogy csak én értelmeztem félre, igen, valószínű.
2015. február 17. 21:00
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
nem látszik semmi.
2015. február 17. 21:26
Most mit?A film a túl nagy elvárások miatt lett ennyire leértékelve.Egyébként a hibákat is a filmnek róják fel,holott az csak utánozta könyvet,ami hemzseg hibákból.Amúgy egy jó kis film lenne,nem lett volna ennyire nagy az elvárás vele szemben.
2015. február 18. 01:56
|
|
Speakthetruthúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.05. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 239998 offline
|
Szarból várat építeni nem lehet.
2015. február 23. 23:09
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
Mit is mondhatnék...
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: