Az Oscar-díjas brit színész legújabb szerepe egy szerencsétlen sorsú tengerész karaktere lesz, aki kísérletet tesz arra, hogy megkerülje a Földet.
A teljes cikkhez kattints ide!
Colin Firth balsorsú vitorlázót alakít új filmjében
2015. február 12. 11:50
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
2015. február 12. 17:53
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 234158 Azonosító: 59785 offline
|
Nagy szerencsém van Colinnal, mert mindig olyan filmeket választ, amiket elsősorban nem miatta, hanem a történet miatt szeretnék megnézni. Ez is ilyen... az ilyen rejtélyes végű históriák az egyik gyengepontom, szóval ez tutira várós film lesz.
2015. február 12. 19:14
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 online
|
wow ilyen story-ban látni Colint
kissé hasonló a számkivetettel,de húúú várom
2015. február 12. 19:19
Igaz történet és Colin Firth...minden adott hozzá, hogy számomra várós darab legyen
Nem hallottam még korábban a Donald Crowhurst sztoriról, de megfilmesítve érdekesnek ígérkezik.
2015. február 12. 19:36
|
|
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline
|
Úgy imádom ezt az embert <3 Szeretlek Colin, és várom a filmet.
2015. február 13. 09:16
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Én is tűkön ülve várom, nagyon jól hangzik az alaptörténet, megér egy filmes adaptációt, pláne Colinnal a főszerepben.
Egy élmény lesz ilyen töménységben látni őt a vásznon.
Már ha egyáltalán eljut hozzánk a film...
De remélem, hogy el... Colinnak nagyon jól állnak a komoly szerepek, biztos vagyok benne, hogy fantasztikus alakítást nyújt majd.
Azon pedig meglepődtem, hogy Kate Winslet lesz majd a filmben a felesége.
Úgy rémlik, ők még nem is nagyon játszottak együtt semmiben... Hát már ideje volt.
Azon pedig meglepődtem, hogy Kate Winslet lesz majd a filmben a felesége.
2015. február 13. 09:52
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Csodás cikk lett!
Szintén először találkoztam ezzel a történettel, úgyhogy ezúton is köszönet, amiért ilyen részletesen leírtad! Nekem nagyon érdekesnek tűnik, bár még biztos várhatunk egy ideig a film megjelenésére, már most kíváncsi vagyok rá. Nemcsak eme két fantasztikus színész játékára, hanem arra, hogyan oldják meg a filmben: vajon öngyilkos lesz vagy elrejtőzik...?
Bárcsak több igaz történeten alapuló filmet készítenének.
Szintén először találkoztam ezzel a történettel, úgyhogy ezúton is köszönet, amiért ilyen részletesen leírtad! Nekem nagyon érdekesnek tűnik, bár még biztos várhatunk egy ideig a film megjelenésére, már most kíváncsi vagyok rá. Nemcsak eme két fantasztikus színész játékára, hanem arra, hogyan oldják meg a filmben: vajon öngyilkos lesz vagy elrejtőzik...?
Bárcsak több igaz történeten alapuló filmet készítenének.
2015. február 15. 13:28
|
|
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline
|
Ezt meg, hogy nem láttam eddig?! omfg. Colin
Imádom, mindig jókat alakít. Biztos itt is remek lesz, már nagyon várom!
2015. április 27. 07:44
|
|
|
Úgy fest, Kate Winslet helyett Rachel Weisz lesz Mrs. Crowhurst.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.

2 felhasználónak tetszik: