A külömböző vízi fajok védelme nagyon fontos. Ezért adományozott Helena Bonham Carter több tengeri rezervátumnak is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Fish Love - Kampány a túlhalászás ellen
2015. február 12. 12:05
|
|
ReijaS๓๐๐ηSτץℓε ツ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.11. Hozzászólás: 1526 Csatolások: 31 Azonosító: 201759 offline
|
Háááát nem is tudom. A képeket nézve nem éppen az jutna eszembe, hogy a túlhalászás ellen szólnak. Végül is egy döglött halat ölelget... Ráadásul az a csóri hal akkor azért halt meg hogy csináljanak róla pár képet aztán kuka.
2015. február 12. 12:37
|
|
JBT1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.04. Hozzászólás: 379 Csatolások: 44 Azonosító: 199487 offline
|
Ötletes képek. Egyre imádom ezt a nőt, a vega/vegánságáért pedig plusz pont jár.
Update:
Igen, ez nekem is megfordult a fejemben.
Update:
Idézet
Ráadásul az a csóri hal akkor azért halt meg hogy csináljanak róla pár képet aztán kuka.
Igen, ez nekem is megfordult a fejemben.
2015. február 12. 13:36
|
|
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline
|
Hát a képek nem igazán tetszenek,viszont a kampány jó ötletnek tűnik és Helena is bátor hogy belevágott!
2015. február 12. 14:14
A képek nem igazán tetszenek, de a kampányt jó ötlet
2015. február 12. 15:25
A kampányt magát teljes mértékben jó ötletnek tartom, a kivitelezése valóban nagyon ötletes lett, a fotósorozat is jól sikerült. Igazán tiszteletreméltóak Helena cselekedetei.
2015. február 12. 16:07
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Elég érdekes kapmpány, sosem hallottam még ilyenről. Lunes nem írja a cikk, hogy a hal valódi-e, én mindenestre remélem, hogy nem.
2015. február 12. 16:32
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Nem lennék a helyében.:// Egy hallal pózolni, méghozzá meztelenül..!
2015. február 12. 16:48
|
|
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline
|
hmm ..kampányoljunk a túlhalászás ellen....egy döglött hallal
D szerintemis
2015. február 12. 16:49
|
|
Vandaa7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.02. Hozzászólás: 662 Csatolások: 0 Azonosító: 218286 offline
|
Ez a nú fantasztikus,eddig is tiszteltem,mert jó ügyeket szolgál és nagyon jó filmjei vannak,színészi pályafutása is hibátlan.
Nem tudom,hogy én tudnék e hallal pozolni,mindenesetre ő levetette gátlásait,és egy jó ügy érdekében modellkedett,és ez nem csak mesztelenkedés,azért,mert van értelme. Gratulálok neki,a fotók is jól sikerültek,ez is olyan,mint a többi műve: Helenás:)
Nem tudom,hogy én tudnék e hallal pozolni,mindenesetre ő levetette gátlásait,és egy jó ügy érdekében modellkedett,és ez nem csak mesztelenkedés,azért,mert van értelme. Gratulálok neki,a fotók is jól sikerültek,ez is olyan,mint a többi műve: Helenás:)
2015. február 12. 17:10
|
unbroken_rekavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 367 Csatolások: 12 Azonosító: 239296 offline
|
Guszta...=/
De legalább értelme van!
De legalább értelme van!
2015. február 12. 17:13
Nem hinném, hogy a meztelenre vetkőzés segítene a halpopuláción. De ha mégis, akkor az tök jó.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

1 felhasználónak tetszik: