Ruhamustra: Grammy-díjátadó
2015. február 10. 20:57
|
|
bohóc9wor(k)shipper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 1330 Csatolások: 0 Azonosító: 200672 offline
|
nem ertem ezt a sok hasig kivagott ruhat! talan a tobbi ember koreben elfogadott ez a magamutogatas, de az enyemben korantsem. oke, ha egy minimalis dekoltazsuk van, de szamomra ezek a ruhak mar nem a jo izles hataran belul mozognak.
2015. február 10. 20:59
Taylor a legszebb
Miley
Zendaya,CharliXcx,Rihanna ruhája
2015. február 10. 21:02
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233919 Azonosító: 59785 offline
|
A rosszakkal Iggy-t kivéve egyetértek. Szerintemk jól áll neki ez az outfit, bár sokkal jobban mutatna valami sötétebb kék. A jók közül viszont csak Gaga, Miley és Beyoncé ruhája tetszik. A többi szerintem ritka rusnya...
2015. február 10. 21:07
|
|
nelli29 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.24. Hozzászólás: 705 Csatolások: 41 Azonosító: 236410 offline
|
Taylor -é a legjobb miley ahoz képest visszafogdtabb
magha egy kicsit duci nem neki való ez a ruha
a többeké nagyon nyitott kik vannak a nem irom le
TAYLOR TIÈD AZ IGAZI!!!!!!
magha egy kicsit duci nem neki való ez a ruha
a többeké nagyon nyitott kik vannak a nem irom le
TAYLOR TIÈD AZ IGAZI!!!!!!
2015. február 10. 21:09
|
Hópi_Kormiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.19. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 231843 offline
|
Wow Miley-tól szokatlan a visszafogottsága, szép ruha.
Zendaya ruhája nagyon jó, de nekem a haja nem paszol, Tayloron nagyon jól áll a ruha!!
Zendaya ruhája nagyon jó, de nekem a haja nem paszol, Tayloron nagyon jól áll a ruha!!
2015. február 10. 21:42
|
|
Kiss Esztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.02. Hozzászólás: 133 Csatolások: 0 Azonosító: 177006 offline
|
Nekem Taylor ruhaja tetszett a legjobban. Igazabol en nem hasonlitanam a Disney hercegnore, jobban hasonlitott inkabb onmagara. Meses. Tetszik ez a kek szin. Igazan remek valasztas volt.
2015. február 10. 22:04
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Beyonce volt a legszebb
2015. február 10. 22:45
Nekem Tayloré meg Meghané tetszett a legjobban! Rihanna szoknyája alá beférne valaki, simán! XD
2015. február 11. 09:27
|
|
poisonivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.10. Hozzászólás: 601 Csatolások: 358 Azonosító: 240196 offline
|
Taylor tényleg nagyon csinos! Nicki már majdnem tökéletes, (meglepő módon) szerintem az a combközéptől szaggatott rész nem passzol. Sokkal jobban mutatna a klassziukus, testhez simuló megoldással.
Annak ellenére, hogy Miley végre nem úgy öltözött fel mint egy prosti, még nem sorolnám a legjobbak közé. A ruha szép, de a szinte 0 kiegészítő mellett eltűnik. Hiányzik egy szép táska vagy egy kicsit méretesebb fülbevaló. Illetve a sminkje is már túl kevés. Egy szép szemsmink nagyban feldobta volna a szettjét.
Annak ellenére, hogy Miley végre nem úgy öltözött fel mint egy prosti, még nem sorolnám a legjobbak közé. A ruha szép, de a szinte 0 kiegészítő mellett eltűnik. Hiányzik egy szép táska vagy egy kicsit méretesebb fülbevaló. Illetve a sminkje is már túl kevés. Egy szép szemsmink nagyban feldobta volna a szettjét.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: