A Daily Star információi szerint a One Direction énekese magára tetováltatta állítólagos barátnője nevének kezdőbetűit.
A teljes cikkhez kattints ide!
Harry Styles magára varratta Nadnie Leopold monogramját?
2015. február 09. 19:55
|
|
TianaBlack |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.28. Hozzászólás: 672 Csatolások: 36 Azonosító: 212599 offline
|
2015. február 09. 20:01
Két kezdőbetűt tök egyszerű átvarratni, vagy akár eltávolítani. Őszintén szólva engem nem nagyon érdekel Harry tetkógyűjteménye.
2015. február 09. 20:04
|
|
Lovatics04jake edwards' buddy. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.13. Hozzászólás: 2258 Csatolások: 56 Azonosító: 237163 offline
|
Harry nem ilyen felelőtlen.
2015. február 09. 20:23
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
most csak én vagyok ilyen vak, vagy tényleg nem látok rajtam semmi "HS NL" tetkót.
2015. február 09. 20:28
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Lambika teljesen igazad van.
Ha biztos információn alapulna, akkor is szarnék rá, melyik noname modell monogramját véseti éppen magára ez a bohócgyerek. Annyira rohadtul jelentéktelen.
Ha biztos információn alapulna, akkor is szarnék rá, melyik noname modell monogramját véseti éppen magára ez a bohócgyerek. Annyira rohadtul jelentéktelen.
2015. február 09. 20:29
Drága Lambika !
Lehet ha neked semmit mondóak és unalmasak , de a rajongóknak nem !
Fogadd el , sokan szeretik Hazzat és izgulnak , hogy most mi van a modell és közte ... Ez a cikk ugyanis mindenkinek szól ezt nem tagadom , de első sorban a rajongóinak ! Az meg durva , hogy mindig erről az " idiótáról " irogatnak ... Directionereknek ez nagyon bántó és iszonyat sértő . Köszönöm szépen , hogy ezzel az üzenettel felbosszantottál és az idegeimmel játszottál na meg jókat nevethettem
Visszatérve a cikk lényegéhez . Hazza drága nem tudom , hogy mit rejt a tetkód , de már a körmömet rágom
Nekem nem annyira szimpatikus a hölgyemény , de ha igazak a pletykák és tényleg szerelmesek , hát akkor én nagyon fogok neki örülni , hogy a kis drága boldog
Lehet ha neked semmit mondóak és unalmasak , de a rajongóknak nem !
Fogadd el , sokan szeretik Hazzat és izgulnak , hogy most mi van a modell és közte ... Ez a cikk ugyanis mindenkinek szól ezt nem tagadom , de első sorban a rajongóinak ! Az meg durva , hogy mindig erről az " idiótáról " irogatnak ... Directionereknek ez nagyon bántó és iszonyat sértő . Köszönöm szépen , hogy ezzel az üzenettel felbosszantottál és az idegeimmel játszottál na meg jókat nevethettem
Visszatérve a cikk lényegéhez . Hazza drága nem tudom , hogy mit rejt a tetkód , de már a körmömet rágom
2015. február 09. 20:35
Ez olyan aranyos
Sok boldogságot!Nagyon aranyosak együtt!
2015. február 09. 20:36
Idézet (Lambika @ 2015.02.09. 19:58)
muszáj mindig erről az idiótáról cikket írni? tiszta jelentéktelen ezek a cikkek és semmit mondóak. És különben is kit érdekel?
Már megbocsáss, de az kit érdekel, hogy téged nem érdekel?
Egyébként ő teszi tönkre a testét
1 felhasználónak tetszik:
DorkaXoxo
2015. február 09. 20:40
Én soha nem értettem ezt a tetoválás mániát, fölleg, ha az aktuális szerelme nevét varratja magára, itt persze nem csak Harryre gondolok. Bár ő tudja... Ha tényleg igaz a hír, akkor váljék egészségére.
2015. február 09. 21:03
Egyetértek az előzővel, az, hogy valaki egy visszavonhatatlan lépést tesz (legyen tetkó, vagy házasság, az utóbbi kevésbé VIII. Henrik óta::
az meggondolatlanság, másrésztről pedik igaz szerelemre vall ( legtöbb esetben....
2015. február 09. 21:04
|
|
DirectionerLizúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.22. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 212294 offline
|
Harry egy szót se mondott Nadine-ról, de már a fél világ egy párnak könyveli el őket :DDDDDDDDDDDDDD
Na majd, ha a drága Styles bejelenti, hogy együtt vannak, akkor lehet ilyeneket állítani...
Ha annyira """"szeretnék egymást"""" miért tartják titokban a """"kapcsolatukat""""??????
Na majd, ha a drága Styles bejelenti, hogy együtt vannak, akkor lehet ilyeneket állítani...
Ha annyira """"szeretnék egymást"""" miért tartják titokban a """"kapcsolatukat""""??????
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.