Demi Lovatónak sikerült megtalálnia zenéjét illetően azt az irányt, amit mindig is keresett. Ezzel kapcsolatos lelkesedését pedig a Twitter segítségével fejezte ki rajongói számára.
A teljes cikkhez kattints ide!
Demi Lovato nem akar tovább tömegzenét gyártani
2015. február 08. 19:24
2015. február 08. 19:37
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 234158 Azonosító: 59785 offline
|
Azért a Nightingale-vonalat továbbviheti a DEMI-korszakból, meg van engedve neki...
Egyébként örülök neki, hogy ezúttal a saját stílusában hagyják érvényesülni. Szóval hajrá, még utoljára adj egy maflást a Hollywood Recordsnak.
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2015. február 08. 19:39
Ez a nő egy csoda!Sok sikert neki!
Ui:szépen tud beszélni
Ui:szépen tud beszélni
2015. február 08. 19:40
|
|
Irinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 192567 offline
|
Remélem tényleg egyedi lesz az új albuma. Az előző lemezein csak pár olyan dal volt, amit tényleg őszintének éreztem, amik egyediek voltak. Remélem ezeknek a daloknak a vonalán halad tovább, mert akkor egy fantasztikus album fog megszületni!
2015. február 08. 19:50
Idézet
A francba azzal, hogy tömegeknek tetsző tucatzenét írjak, csak azért, hogy sláger legyen.
Idézet (Szandi0820 @ 2015.02.08. 19:37)
Szóval hajrá, még utoljára adj egy maflást a Hollywood Recordsnak. 
2015. február 08. 19:52
|
|
Becka73Queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.13. Hozzászólás: 2898 Csatolások: 90 Azonosító: 229376 offline
|
Demit ugy írigylem néha mert: csodálatos, kedves, gyönyörû, elképesztõ (és még milliónyi dolgot lehetne sorolni) De amiért írigylem és tisztelem egyszerre az az, hogy mindig eléri a céljait.
2015. február 08. 20:04
Örülök neki, hogy egyedi dalokat akar készíteni. Már nagyon várom az új albumát, kíváncsi vagyok rá, hogy milyen lesz. Demi egy csodálatos énekesnő, szóval biztos vagyok benne, hogy remek kis album lesz.
2015. február 08. 20:09
|
|
Gaálbogivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.17. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 209583 offline
|
Ezaz Demi!! Mutasd meg nekik hogy mire vagy képes és hogy mi is lakozik ténylegesen benned!Na látjátok pont ezért imádom Demit mert eléri a céljait,nem ad mások véleményére,és minden egyes mondatában amit kiejt a száján millió-millió motiváció,erő,és akarat van!!!Hajrá Demi,Hajrá hercegnő megcsinálod!!!
:*
2015. február 08. 20:12
|
|
baby95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.02. Hozzászólás: 422 Csatolások: 13 Azonosító: 203027 offline
|
Végre!
Nem azért mondom, a DEMI-t is imádtam, de sokkal jobban tetszenek a rockosabb hangzású dalai, remélem bizonyos szinten ez is benne lesz az új albumban.
Nagyon örülök, hogy megtalálta, mit szeretne csinálni, és az, hogy nyíltan kimondja, hogy nem akar tucatzenét csinálni, nem olyan akar lenni, mint a tömeg, egy lenyűgöző és inspiráló dolog. Büszke vagyok rá!
Nem azért mondom, a DEMI-t is imádtam, de sokkal jobban tetszenek a rockosabb hangzású dalai, remélem bizonyos szinten ez is benne lesz az új albumban.
Nagyon örülök, hogy megtalálta, mit szeretne csinálni, és az, hogy nyíltan kimondja, hogy nem akar tucatzenét csinálni, nem olyan akar lenni, mint a tömeg, egy lenyűgöző és inspiráló dolog. Büszke vagyok rá!
2015. február 08. 20:29
már nagyon várom ezt az albumot és kíváncsi vagyok rá,hogy milyen lesz az "új hangzásvilág"
<3
2015. február 08. 20:30
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Nagyon helyes mondat,csak be is kell tartania,mert az utóbbi időben elég sok tömeg zenéje volt. pl. Made in USA vagy a Let it Go sem valami nagy.
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.