Klippremier: Madonna - Living for Love
2015. február 08. 15:19
|
|
FireBreathervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.06. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 240016 offline
|
A klipp és a dal is jó lett.
Nagyon jól tartja magát, ahhoz képest, hogy 56 éves.
Nagyon jól tartja magát, ahhoz képest, hogy 56 éves.
2015. február 09. 22:50
|
|
Ashley Greenúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 239815 offline
|
Már 56 éves? Nem néz ki annyinak és szerintem a klip jó lett, bár a bikák nem igazán nyerték el a tetszésemet, amúgy a cikk jól lett megírva!!
2015. február 11. 13:35
|
|
Leonetta48#ASHTAG |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 237848 offline
|
Jó szám
2015. május 23. 17:54
|
|
Henyvi80új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.26. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 220009 offline
|
Tökéletes!!!Madonnának 32 év útán is remek videóklipjei vannak.Nekem a legújabb Ghosttown tetszik nagyon,de a Living For Love egyenesen szuper lett,NcsKcsK felhasználónak-nak megjegyezném,hogy lehet ő elfelejti,de nem mindenki.Sajnos a stílús hiányos emberekben nem értem miért ragaszkodnak a szar videóklipekhez vagy zenékhez.Madonna Give Me All Your Luvin videóklipje magam részéről tetszik bár ezzel nem vagyok egyedűl.Mindegy nekem tetszik az új klipje és az albumon szereplő dalaiban szép egyedi tiszta a hangja.Valamint a dalok is fantasztikusak,nekem az év legjobb albuma és ez nem elfogúltság,hanem csak az ízléses,egyedi albumokat szeretem amijen Madonnáé.Nem a tuccat zenékkel teli szar albumokat.The Pop Queen Forever!!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: