/Ez saját vélemény, aki pedig bele akar kötni, az inkább ne tegye, törődjön a saját véleményével! Köszi, puszi!
Lessünk be Neil Patrick Harris és David Burtka otthonába!
2015. február 08. 17:21
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
A gyerekek helyében pedig nem lennék, melegek nevelik őket, ez azért mégis abszurd.
/Ez saját vélemény, aki pedig bele akar kötni, az inkább ne tegye, törődjön a saját véleményével! Köszi, puszi!
/
2015. február 08. 17:42
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
A ház csodálatos, nem megszokott, különleges stílusú. De pont ezért tetszik. Az én álomházam nem ilyen:)Valóban , később elég bajuk lesz a gyerekeknek, hogy melegek a szüleik. Ahogy a társadalomnak, nekik is nehéz lesz elfogadni szerintem. Én nem vagyok annyira modern, hogy hozzá tudjak szokni az ilyenekhez.. kicsot fura ez nekem, főleg gyerek fejjel.
2015. február 08. 19:35
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
Ginaa29
2015. február 08. 23:54
Jézusom, emberek, azért ami itt megy, az a homofóbia teteje! Úgy látszik, egyes emberek még a középkorban élnek.
Ad egy, miért ne a nyilvánosság előtt? Nem csináltak semmi illegálisat! A hetero párokat miért mutogathatják nyilvánosan? Azért, mert az nem ellenkezik az ízléseddel? Már ne is haragudjon senki, de magasról teszünk mások ízlésére. Nem fogunk elbújni a szekrénybe. Itt egy boldog család, ha valakinek nem tetszik, ne nézze, olvassa helyette a nyomorról, a háborúkról, éhezésről, betegségekről szóló cikkeket, biztos szebb látvány mind. Tudnék én itt olyan fotóriportokat mutatni egyeseknek, hogy azok sírva követelnék vissza Neil Patrick Harris otthonát. Már ha van bennük egy fikarcnyi együttérzés is, de amint látom, ezek az emberek máglyán égetnének el másokat csupán a nemi hovatartozásuk alapján, szóval nem hiszem...
Ad kettő, miért ne lehetne gyerekük? Ja, biztos jobb sorsa lenne annak a gyereknek egy árvaházban, mindenféle szülő nélkül. Biztos jobb azoknak, akiket az alkoholista apjuk ver, de legalább egy anyja és egy apja van! A mai gyerekek 10%-a van az általatok vélt "normális" családból! Elvált szülők, apuka-anyuka meghalt, elhagyta a családot, alkoholizmus, munkanélküliség... az egyik komment szerint a normális családok többsége nem ilyen. Ki kell, hogy ábrándítsalak, drága. Ha van két szülőd, akik rendelkeznek állandó munkával,jövedelemmel, el tudnak tartani, egészségesek, akkor te a rohadt szerencsés kisebbségbe tartozol! Mit ne tudna megadni egy meleg pár egy gyereknek? Szerető légkört adnak, képesek eltartani a gyereket, megadnak neki mindent, iskoláztatják... A gyerekek nagyon rugalmasak, befogadóak, ha egy ilyen családban nevelkedik, az lesz számára a természetes. Számos pszichológiai kutatás kimutatta már, hogy a meleg házasságokból származó gyerekek semmiféle defektusban nem szenvednek a szüleik miatt. Maximum csak elfogadóbbak, toleránsabbak lesznek azokkal szemben, akik mások, mint ők. Míg mi nem.
Ad három, nem, a gyerek nem lesz attól meleg, hogy meleg szülők nevelik. Ez nem olyan dolog, amivé válsz. Ezzel születsz. Vagy másképp mi a magyarázata, hogy hetero szülőknek meleg gyerekük születik? Okostojások...
Az meg, hogy szégyenkezni fognak a szüleik miatt, csúfolni fogják őket... Nem gondoljátok, hogy ahelyett, hogy betiltjuk a gyereknevelést olyan családok számára, akik teljes mértékben megfelelnének a feladatra, csak mert xcsúfolni fogják a gyereket, inkább arra kéne nevelni a többi gyereket, hogy ne ítéljék el azokat, akik mások, mint ők? Ez ugyanaz, mint a nemi erőszak témája: nem arra kéne tanítani a lányokat, hogy ne öltözködjenek kihívóan, hanem arra kéne tanítani a fiúkat, hogy ne erőszakoljon nőket!
Jómagam szeretnék majd gyereket, és igen, lehet, hogy egy nő mellett. De biztosíthatok mindenkit, aki aggódik a jövőbeli gyermekem testi-lelki egészségéért: minden tőlem telhetőt meg fogok tenni érte, a lehető legjobb tudásom szerint fogom őt nevelni, és akármi is történjen, szeretni fogom őt. Ha ez nektek nem fontos, csak az, hogy milyen neműek a szülei... nos, azt már nem tudom illendő, hölgyhöz méltó szavakkal illetni.
Ad egy, miért ne a nyilvánosság előtt? Nem csináltak semmi illegálisat! A hetero párokat miért mutogathatják nyilvánosan? Azért, mert az nem ellenkezik az ízléseddel? Már ne is haragudjon senki, de magasról teszünk mások ízlésére. Nem fogunk elbújni a szekrénybe. Itt egy boldog család, ha valakinek nem tetszik, ne nézze, olvassa helyette a nyomorról, a háborúkról, éhezésről, betegségekről szóló cikkeket, biztos szebb látvány mind. Tudnék én itt olyan fotóriportokat mutatni egyeseknek, hogy azok sírva követelnék vissza Neil Patrick Harris otthonát. Már ha van bennük egy fikarcnyi együttérzés is, de amint látom, ezek az emberek máglyán égetnének el másokat csupán a nemi hovatartozásuk alapján, szóval nem hiszem...
Ad kettő, miért ne lehetne gyerekük? Ja, biztos jobb sorsa lenne annak a gyereknek egy árvaházban, mindenféle szülő nélkül. Biztos jobb azoknak, akiket az alkoholista apjuk ver, de legalább egy anyja és egy apja van! A mai gyerekek 10%-a van az általatok vélt "normális" családból! Elvált szülők, apuka-anyuka meghalt, elhagyta a családot, alkoholizmus, munkanélküliség... az egyik komment szerint a normális családok többsége nem ilyen. Ki kell, hogy ábrándítsalak, drága. Ha van két szülőd, akik rendelkeznek állandó munkával,jövedelemmel, el tudnak tartani, egészségesek, akkor te a rohadt szerencsés kisebbségbe tartozol! Mit ne tudna megadni egy meleg pár egy gyereknek? Szerető légkört adnak, képesek eltartani a gyereket, megadnak neki mindent, iskoláztatják... A gyerekek nagyon rugalmasak, befogadóak, ha egy ilyen családban nevelkedik, az lesz számára a természetes. Számos pszichológiai kutatás kimutatta már, hogy a meleg házasságokból származó gyerekek semmiféle defektusban nem szenvednek a szüleik miatt. Maximum csak elfogadóbbak, toleránsabbak lesznek azokkal szemben, akik mások, mint ők. Míg mi nem.
Ad három, nem, a gyerek nem lesz attól meleg, hogy meleg szülők nevelik. Ez nem olyan dolog, amivé válsz. Ezzel születsz. Vagy másképp mi a magyarázata, hogy hetero szülőknek meleg gyerekük születik? Okostojások...
Az meg, hogy szégyenkezni fognak a szüleik miatt, csúfolni fogják őket... Nem gondoljátok, hogy ahelyett, hogy betiltjuk a gyereknevelést olyan családok számára, akik teljes mértékben megfelelnének a feladatra, csak mert xcsúfolni fogják a gyereket, inkább arra kéne nevelni a többi gyereket, hogy ne ítéljék el azokat, akik mások, mint ők? Ez ugyanaz, mint a nemi erőszak témája: nem arra kéne tanítani a lányokat, hogy ne öltözködjenek kihívóan, hanem arra kéne tanítani a fiúkat, hogy ne erőszakoljon nőket!
Jómagam szeretnék majd gyereket, és igen, lehet, hogy egy nő mellett. De biztosíthatok mindenkit, aki aggódik a jövőbeli gyermekem testi-lelki egészségéért: minden tőlem telhetőt meg fogok tenni érte, a lehető legjobb tudásom szerint fogom őt nevelni, és akármi is történjen, szeretni fogom őt. Ha ez nektek nem fontos, csak az, hogy milyen neműek a szülei... nos, azt már nem tudom illendő, hölgyhöz méltó szavakkal illetni.
2015. február 09. 16:30
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Nekem nem kifejezetten tetszik..
2015. február 09. 20:40
|
|
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline
|
Mikkamakka totál eggyetértek!! Mi ez komolyan??? A Legszerencsésebb gyerekek a világon! Két ilyen szuper pasi neveli fel őket! Neil és David mindent megadnak nekik nagyon aranyosak eggyütt és egy ilyen csodás otthonban lakhatnak...folytassam??!! Hihetetlen,hogy miket tudnak eggyes emberek itt összeírni! Elszomorító! A mai világban mégis miért furcsa egy meleg pár? Ráadásul neilról és davidról beszélünk!! Imádom Nailt és nem számít melyik nemhez vonzódik ez nem változtat semmin! Miért kéne szégyenkezniük a gyerekeknek? Azért mert két csodálatos sztár neveli őket? Mert nekem egyedül ennyi jött le ebből az egészből!
ha nem szeretnéd,hogy belekössenek abba amit írtál starity girl2000 akkor inkább máskor ne is kommenteld! Tartsd meg te is a véleményedet! Főleg ha ekkora baromság! Köszi puszi
Egyépként a ház nagyon szép /szerintem/
ha nem szeretnéd,hogy belekössenek abba amit írtál starity girl2000 akkor inkább máskor ne is kommenteld! Tartsd meg te is a véleményedet! Főleg ha ekkora baromság! Köszi puszi
Egyépként a ház nagyon szép /szerintem/
2015. február 09. 21:40
|
|
JBT1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.04. Hozzászólás: 379 Csatolások: 44 Azonosító: 199487 offline
|
Idézet (Mikkamakka @ 2015.02.08. 23:54)
Jézusom, emberek, azért ami itt megy, az a homofóbia teteje! Úgy látszik, egyes emberek még a középkorban élnek.
Drága, örülök, hogy elmagyaráztad helyettem.
2015. február 09. 21:44
|
|
MrVelvetSkyAll Red Everything™ |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 13.08.28. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 26 Azonosító: 210689 offline
|
igen. értelmesek akik elmagyarázták itt a tényetek helyettem is. nem tudom miért kell homofóbnak lenni. nem nyúl hozzád, nem szól hozzád akkor mi bajod van vele? szerintem ugyanannyi joguk van együtt lenni mint e hetero pároknak. és a melegek alatt nem konchitát értem aki kicsit nálam is kvierte a bisztosítékot hanem azokra akik szépen emgvannak egymással.
2015. február 09. 22:07
|
|
cs.vera45 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.13. Hozzászólás: 793 Csatolások: 0 Azonosító: 197734 offline
|
Elképesztő, hogy arról a rohadt házról szól a cikk, és még egyesek itt is képesek ócsárolni, meg a "te hülye homofób!" féle mondatokkal dobálózni. Emberek! Miért kell mindennek a homoszexualitásról szólnia? Mindenki azt gondol, amit akar, de a nem erről szóló cikkeket miért kell mindig megmérgezni a veszekedéssel?
Visszatérve a témához: nem panaszkodnék, ha ilyen házam lenne
1 felhasználónak tetszik:
LeerdammerGirl
2015. február 10. 16:14
|
AFCfan |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 2782 Csatolások: 219 Azonosító: 195661 offline
|
Idézet (cs.vera45 @ 2015.02.09. 22:07)
Elképesztő, hogy arról a rohadt házról szól a cikk, és még egyesek itt is képesek ócsárolni, meg a "te hülye homofób!" féle mondatokkal dobálózni. Emberek! Miért kell mindennek a homoszexualitásról szólnia? Mindenki azt gondol, amit akar, de a nem erről szóló cikkeket miért kell mindig megmérgezni a veszekedéssel?
persze sokkal értelmesebb dolog azt hajtogatni, hogy de rossz a gyerekeknek, mert melegek a szüleik, igaz?
1 felhasználónak tetszik:
JBT1
2015. február 10. 17:12
|
|
cs.vera45 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.13. Hozzászólás: 793 Csatolások: 0 Azonosító: 197734 offline
|
AFCfan, mondtam én, hogy azt kell hajtogatni? Nem. Nalátod.
Már megint ugyanaz a téma. Tudtommal a házról, szól a cikk, és megemlít néhány emlékezetes eseményt. Nem az a címe, hogy "Hogyan veszekedjünk a homoszexualitásról?"...
Ha a cikk szereplője meleg, sajnos elkerülhetetlenek az ilyen kommentek, még akkor is, ha teljesen más a lényeg.
Már megint ugyanaz a téma. Tudtommal a házról, szól a cikk, és megemlít néhány emlékezetes eseményt. Nem az a címe, hogy "Hogyan veszekedjünk a homoszexualitásról?"...
Ha a cikk szereplője meleg, sajnos elkerülhetetlenek az ilyen kommentek, még akkor is, ha teljesen más a lényeg.
2015. február 14. 07:53
|
|
GregBoyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.01. Hozzászólás: 57 Csatolások: 0 Azonosító: 233987 offline
|
cs.vera45 ne is foglalkozz az ilyenekkel. A magyarok sajna természetüktől fogva ilyen visszamaradt homofóbok. Tisztelet a kivételnek
De hogy a cikkhez is szóljak, szerintem nagyon szép ez a ház és biztosan a gyerekeiknek is nagyon tetszik.
De hogy a cikkhez is szóljak, szerintem nagyon szép ez a ház és biztosan a gyerekeiknek is nagyon tetszik.
2015. február 14. 11:44
|
|
Cressida Rilnen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 544 Csatolások: 0 Azonosító: 237827 offline
|
Hogy a sztárok milyen szép házakban élnek!!!
2015. február 16. 16:38
Nekem az első két kép tetszik, de a második kettő kicsit furcsa így elsőre! De azért szívesen laknék ott!
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.