Feloszlik hamarosan a One Direction?
2015. február 20. 16:36
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
Ígyis-úgyis fel fognak oszlani,csak az a kérdés mikor.Én Zayn-ről hallottam,hogy a kilépését tervezgeti,de nem tudom,ilyen névtelen forrásokban nem érdemes bízni.Remélem még jópár évet kihúznak egymás mellett a srácok,mert jó az amit csinálnak,és amúgy sem akarnáak a rajongóknak csalódást okozni,és addig örüljünk(rajongók) amíg van 1D,ne azon gondolkozzunk hogy lesz majd olyan is hogy külön Liam,Harry,Niall,Louis és Zayn.Igen,lesz,de addig még van idő
2015. február 20. 16:39
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
dórikkka,egyetértek
2015. február 23. 14:04
|
|
beatrix officialvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.02. Hozzászólás: 226 Csatolások: 0 Azonosító: 236744 offline
|
na neee
2015. április 21. 15:32
És, most megáll a világ?
Már ideje volt, hogy elgondolkozzon a kilépésen..
Remélem ott is hagyja a bandát, szerintem ő volt a legeslegeslegbénább mind közül.... SZIDÁSOKAT NEM KÉREK!!!
Már ideje volt, hogy elgondolkozzon a kilépésen..
Remélem ott is hagyja a bandát, szerintem ő volt a legeslegeslegbénább mind közül.... SZIDÁSOKAT NEM KÉREK!!!
2015. április 22. 20:37
Én nem csodálkozom ha megtenné.Azok után,hogy Zayn kilépett,egyértelművé vált,hogy szép volt,jó volt ez a banda,de csak egy ugródeszka nekik ahhoz,hogy kibontakozzanak.Felnőttek,ki szeretnék használni a lehetőségeiket,saját karriert szeretnének,és ebben nincs semmi rossz.Csak a rajongók fogják fel annak,akik görcsösen ragaszkodnak ehhez a formációhoz.
2015. augusztus 20. 14:01
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
egy rémálom lenne
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: