A szép szőke énekesnő képviseli a spanyolokat az idei bécsi Eurovíziós Dalfesztiválon. Versenydala, az Amanecer a napokban került felvételre a Teatro Monumentalban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Etnikai kérdésekkel érkezik Edurne az Eurovízióra
2015. február 05. 13:59
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
2015. február 05. 16:29
|
|
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1095 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline
|
ott már véget is ért?
2015. február 06. 07:38
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (selena gomez fan22 @ 2015.02.05. 16:29)
ott már véget is ért?
? Nem teljesen értem. Arra gondolsz, hogy a válogató? Nos, igen. Olyan nagy válogatás most nem volt a spanyoloknál, Edurne sikereit látva úgy döntöttek, őt delegálják a megmérettetésre.
Idézet (Timmye @ 2015.02.05. 19:06)
Csak tudnám mi az az "etnikai"
......
De egyébként kíváncsi leszek rá
De egyébként kíváncsi leszek rá
Idézet
Etnikai jelentése: Népi, népcsoporthoz tartozó, nemzeti, közösségi, faji, kisebbségi
De hogy a cikkre is reagáljak: nagyon felkeltette a kíváncsiságomat ez az Amanecer... A szövegre nagy érdeklődéssel várok, meg persze a dalra is. Láttam a videoklip making offját, Edurne gyönyörű benne és ahogy néztem, szép lesz a képi világa is. Üdvözlöm, ha a dal komoly témát feszeget, szeretem, ha egy szám, egy szöveg szól is valamiről, nem csak "oh yeah, oh no, oh baby" és hasonló "értékes" dolgok vannak benne...
Meg az is megfordult a fejemben, hogy talán azért nyúltak ennyire kirívó és különleges ötlethez, mert tavaly Kállay-Saunders Andrásnak nagyon bejött ez a komoly vonal...
2015. február 06. 09:54
|
|
Horváth Grétavisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 430 Csatolások: 32 Azonosító: 183443 offline
|
én szeretem edurne-t.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: