A pixeles haj az új őrület
2015. február 06. 17:06
jól néz ki, de nem tudnám elképzelni minden napos viseletként.....
2015. február 06. 17:16
Tipikus, meglátták egy magazinban, egyik hülye elkezdte, többi folytatta. Ilyen hajat címlapra terveztek, nem mindennapi viseletként. Nekem rögvest az emó stílus ugrott be, ott is mindenki szétvasalta a haját
2015. február 06. 17:54
Ez egy hülyesé, és ami még a hajat is tönkre teszi........VILÁGSIKER LESZ!!!!!
LOL
2015. február 06. 19:08
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Az ombre nekem egyáltalán nem tetszett, olyan, mintha lenőtt volna a festék az ember fejéről. Számomra igénytelenül néz ki.
Szerintem az egyszínű a legjobb haj, esetleg egy árnyalattal világosabb-sötétebb melírcsíkkal, de azzal is finoman, mert láttam már feketében hidrogénszőke foltokat.
Ehhez (ahogyan már valaki írta) folytonos vasalás kéne, ami nagyon megviseli a tincseket. Fél éve hanyagolom a hajvasalót, hatszor egészségesebbek és szebbek a hajszálaim, de ez a módszer, már csak a sokszínű festék és vasalás miatt se praktikus.
A másik, hogy bűnronda...
Szerintem az egyszínű a legjobb haj, esetleg egy árnyalattal világosabb-sötétebb melírcsíkkal, de azzal is finoman, mert láttam már feketében hidrogénszőke foltokat.
Ehhez (ahogyan már valaki írta) folytonos vasalás kéne, ami nagyon megviseli a tincseket. Fél éve hanyagolom a hajvasalót, hatszor egészségesebbek és szebbek a hajszálaim, de ez a módszer, már csak a sokszínű festék és vasalás miatt se praktikus.
A másik, hogy bűnronda...
2015. február 06. 20:30
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
nekem nagyon nem tetszik
2015. február 06. 20:32
|
|
Vattacukorfelhővisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.28. Hozzászólás: 134 Csatolások: 547 Azonosító: 239609 offline
|
Nem rossz,de magamnak nem csináltatnám meg nekem az ombre jobban tetszik!
2015. február 06. 20:47
Ezek közül csak néhány fogott meg, igazából ha elszeretném rontani a vörös hajam, bevállalnám
2015. február 06. 20:55
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 online
|
nem jön be
2015. február 07. 07:56
Szép, érdekes, különleges. De magamnak nem hiszem hogy csináltatnék.
2015. február 07. 08:31
Egyedi mindenesetre.Érdekes is...de én sosem csinálnék ilyet a hajammal.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: