Kylie Jenner felismerhetetlen szőke hajjal
2015. február 05. 01:07
|
|
LeslieLoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 441 Csatolások: 0 Azonosító: 138039 offline
|
Hát igen... nincs csúnya nő (lánykezdemény) csak szegény.
2015. február 05. 09:17
Szerintem meg nem felismerhetetlen.
Jól áll neki a szőke, de a fekete az jobb, szerintem. Inkább a smink az, ami kissé sokkolóan sok.
2015. február 05. 10:35
|
|
Horváth Grétavisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 430 Csatolások: 32 Azonosító: 183443 offline
|
hirtelen ariana grande jutott róla eszembe..
2015. február 05. 13:29
Ez a hajszín is jól áll neki.Bár én személy szerint fekete/sötétbarna hajjal szeretném látni.
2015. február 05. 16:02
|
|
ApusztákBoszorkánya♥Alexandra♥xD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.22. Hozzászólás: 5000 Csatolások: 0 Azonosító: 228068 offline
|
Idézet (hungergamesFan16 @ 2015.02.04. 22:07)
Most komolyan, ez a csaj mit csinál, hogy ennyire híres? Abból meg lehet élni, hogy felteszek naponta x idióta képet Instagramra?
Különben meg röhelyes ez a smink. Úgy néz ki, mint egy karikatúra. Mint valami rossz vicc.
Különben meg röhelyes ez a smink. Úgy néz ki, mint egy karikatúra. Mint valami rossz vicc.
Igen,igazad van.Egyébként oda van írva,hogy valóságshow-szereplő....(17 évesen?)..bár én nem ismerem,de nem is értem,hogy miért van egyáltalán valóságshow szereplőknek starity adatlapjuk....szerintem felesleges...
2015. február 05. 16:22
|
|
Domi05Mгş. Ơβгเεŋ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 5264 Csatolások: 52 Azonosító: 233671 offline
|
ApusztákBoszorkánya
hungergamesFan16 írta:
Most komolyan, ez a csaj mit csinál, hogy ennyire híres? Abból meg lehet élni, hogy felteszek naponta x idióta képet Instagramra?
Igen,igazad van.Egyébként oda van írva,hogy valóságshow-szereplő....(17 évesen?)..bár én nem ismerem,de nem is értem,hogy miért van egyáltalán valóságshow szereplőknek starity adatlapjuk....szerintem felesleges...
Egyetértek a fentiekkel!
hungergamesFan16 írta:
Egyetértek a fentiekkel!
2015. február 05. 16:35
Ööö...valóságshow szereplő? Nemtom azokról minek ennyi cikk, meg adatlap... De szerintem csodás ezzel a hajjal!
2015. február 05. 18:20
|
|
Directioner-5SOSvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.08. Hozzászólás: 195 Csatolások: 0 Azonosító: 238744 offline
|
Hát nem a legjobb..nem áll jól neki a szőke
2015. február 05. 18:23
Biztosan nem ismerném fel ha az utcán látnám de szerintem jól áll neki.
2015. február 05. 18:47
|
|
gipszjakab66új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.14. Hozzászólás: 49 Csatolások: 1 Azonosító: 117434 offline
|
Így sokkal inkább néz ki tinédzsernek, aki ellopta anyuka sminkszettjét és körbemajzolta magát mindenféle kencékkel
2015. február 05. 19:07
|
|
Besnyivikivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.13. Hozzászólás: 178 Csatolások: 0 Azonosító: 227523 offline
|
Szerintem a régi haj jobban állt neki.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: