Starity

Rajongói miatt büntették meg Kian Lawley-t

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. február 04. 14:50 #1
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7085
Csatolások: 5676
Azonosító: 165377
Az elmúlt nap folyamán Kian a közösségi weboldalán osztotta meg kellemetlen élményét a követőivel, miszerint a rendőrség büntetést szabott ki rá néhány rajongója miatt.
A teljes cikkhez kattints ide!
2015. február 04. 14:56 #2
eniix
eniix
új tag
Hozzászólás: 45
Csatolások: 0
Azonosító: 234367
Igaza van. Néha már néhány rajongó túl messzire megy..
2015. február 04. 15:05 #3
Shadygirl
Shadygirl
vajaskenyér
Hozzászólás: 3452
Csatolások: 533
Azonosító: 236935
Teljesen igaza van, sosem értettem az olyan rajongókat, akik nem hagyják élni az általuk imádott személyt, hírességet.
2015. február 04. 15:06 #4
- törölt felhasználó -    
igaza van!! Ez túl sok amit a mai rajongók művelnek.. elhiszem hogy szeretik meg minden...de ááá.. dry.gif
2015. február 04. 15:22 #5
- törölt felhasználó -    
Ez egyébként, ahogyan előttem is írták teljesen igaz. De felvetődik a kérdés, némileg komolyabb filozófiai téma, hogy mit jelent az, hogy rajongó?
Egy személyt valaki annyira szimpatikusnak tart, hogy nem képes felfogni, hogy nem az ő köreiben mozog? Annyira ismerni akarja, találkozni vele, hogy követi? Ráadásul autóval, a megkérdezése nélkül? Ez komoly? Én is, és mindenki aki felregisztrált erre az oldalra rajong valakiért, na de ennyire? Ez már valóban olyan megszállottságra vall, amire már sajnos volt példa. Például a Beatles egyik tagját egyszer egy újságíró megkérdezte, hogy hogyan képzeli el a halálát. Ő azt válaszolta, hogy szerinte egy rajongó fogja lelőni. A következő koncerten ( vagy konferencián, nem tudom, csak mesélte nekem valaki a storyt, valószínűleg több pontatlanság lesz benne ) egy rajongója ( valószínűleg a riport hatására ) lelőtte őt. Ennyit erről. Visszatérve az eredeti témára: Nemcsak, hogy igaza volt a Twitteres kiírással, hanem még tovább kellett volna mennie, és feljelentenie azokat akik követték, természetesen ha tudta kik voltak azok. Csekély az esély, de ez lett volna a helyes!
Kicsit csöpögős és hosszú komment volt, bocs az elfoglalt helyért:)
1 felhasználónak tetszik: Kazuo
2015. február 04. 16:52 #6
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Idézet (Mr. X @ 2015.02.04. 15:22)
Ez egyébként, ahogyan előttem is írták teljesen igaz. De felvetődik a kérdés, némileg komolyabb filozófiai téma, hogy mit jelent az, hogy rajongó?
    Egy személyt valaki annyira szimpatikusnak tart, hogy nem képes felfogni, hogy nem az ő köreiben mozog? Annyira ismerni akarja, találkozni vele, hogy követi? Ráadásul autóval, a megkérdezése nélkül? Ez komoly? Én is, és mindenki aki felregisztrált erre az oldalra rajong valakiért, na de ennyire? Ez már valóban olyan megszállottságra vall, amire már sajnos volt példa. Például a Beatles egyik tagját egyszer egy újságíró megkérdezte, hogy hogyan képzeli el a halálát. Ő azt válaszolta, hogy szerinte egy rajongó fogja lelőni. A következő koncerten ( vagy konferencián, nem tudom, csak mesélte nekem valaki a storyt, valószínűleg több pontatlanság lesz benne ) egy rajongója ( valószínűleg a riport hatására ) lelőtte őt. Ennyit erről. Visszatérve az eredeti témára: Nemcsak, hogy igaza volt a Twitteres kiírással, hanem még tovább kellett volna mennie, és feljelentenie azokat akik követték, természetesen ha tudta kik voltak azok. Csekély az esély, de ez lett volna a helyes!
  Kicsit csöpögős és hosszú komment volt, bocs az elfoglalt helyért:)

Wow, méghogy csöpögős komment! meghajolo.gif
Szívem szerint egy bazi nagy idézőjelbe tettem volna a rajongó szót, mert véleményem szerint az ilyen emberek nem rajongók, hanem valami megszállottak. Oké, én is kedvelek sok embert és tisztelem őket, sokkal annyira boldog lennék, ha találkozhatnék, de sohasem lennék képes arra, hogy elkezdjem követni vagy zaklassam bármilyen úton-módon. Ha valóban annyira szeretek valakit, akkor megadom neki a tiszteletet azzal, hogy nem zavarom olyankor, amikor szeretné élni a normális életét. Ez aljasság és önző dolog, mert az állítólagos fan csak azzal foglalkozik, hogy neki jó legyen, az nem érdekli, hogy teszem fel Kian-t ez hogy érintette. Én se lennék boldog, ha egy csapat ember jönne utánam, miközben csak a sarki boltba ugrok ki tejet venni.
Bárki jöhet nekem azzal az indokkal, hogy a sztársággal ez jár, - igen, tudom, hogy ez az ára, alá is írom - de szerintem egy normális gondolkodású ember, aki a rajongójának hívja magát tisztában van vele, hogy attól, hogy valaki ismert, ugyanúgy megérdemli a nyugodt, privát kis életet. Persze, ha meg az adott híresség kifakad, akkor meg sokan nem értik, hogy mirefel.
Oh by the way, a cikk megírása után elolvasgattam a válaszokat Kian tweetjeire és sokan még ki is akadtak, hogy miért volt olyan szemét és miért nem volt képes megállni a kocsival és fotót csinálni velük? Well, szerintem sokan nem értik ezt a helyzetet. Ha még a boltban ment volna oda hozzá egy rajongó és mondta volna neki, hogy nagyon kedveli és esetleg nem-e bánná ha egy közös képet készítene, simán rávágta volna, hogy "Persze, miért ne?", de egy beteges autósüldözés után még elvárják, hogy mosollyal az arcán fotózkodjon?
Egyébként nem is csodálkozok, hogy Kian ennyire kiakadt, jogos a felháborodása, csak valami rohadt nagy igazságtalanságnak tartom azt, hogy végül ő itta meg a levét. Most komolyan, a rendőrnek hogy magyarázta volna el, hogy követték és csak le akarta rázni a zaklatókat?
2015. február 04. 17:20 #7
- törölt felhasználó -    
Teljesen egyet értek Kauzo kommentjével.
Szerintem azt lehet "rajongó"ságnak mondani, amikor valaki tisztel egy személyt, szimpatikus neki, és erősebb esetben példaképként tekint rá, ha Ő is hasonló szeretne lenni. De milyen dolog már az, hogy - mint jelenesetben - autóval követni a célszemélyt, vagy még durvább esetek is vannak sajnos. Ő is egy normális ember, akár csak bárki más, had éljen már normális életet. Biztos, hogy ha Kian ráér és egy rajongó szépen megkéri, hogy fotózkodjon vele, igent válaszol. Viszont ezt egyszerű paraszti ésszel mondom, hogy ha látom, hogy valaki nem ér rá akkor nem kezdek el értelmetlen dolgokról beszélni.
2015. február 04. 21:16 #8
Timmye
Timmye
új tag

StátuszRick + Daryl = HipperSupper 4ever bestfriendbrother zombieskillers Rickyl
Hozzászólás: 74
Csatolások: 1
Azonosító: 228517
Upsz...... biggrin.gif De azért kicsit meglehet érteni őt is, meg a rajongókat is ; szerintem. smileeee.gif
2015. február 05. 11:41 #9
- törölt felhasználó -    
huha... ez azért sok
2015. február 05. 16:49 #10
- törölt felhasználó -    
Kellemetlen lehet..
2015. február 05. 17:51 #11
bius33
bius33
visszatérő vendég

Státuszboldog vagyok :D
Hozzászólás: 287
Azonosító: 232030
ez már sok
2015. február 05. 18:20 #12
- törölt felhasználó -    
Imádom Kiant és most teljesen igaza van. Ő is egy normál ember aki csak videókat készít nem kell megőrülni amint meglátod. Az emberek képesek túlzásba esni... sleep.gif
2015. február 05. 18:38 #13
Becka73
Becka73
Queen
Hozzászólás: 2898
Csatolások: 90
Azonosító: 229376
Nagyon kellemetlen lehetett
2015. február 05. 21:38 #14
RenaXx
RenaXx
visszatérő vendég

StátuszSm;)e !!
Hozzászólás: 253
Azonosító: 206336
Imádom Kiant..és igaza van.. biztos fura mert azért ő nem szupersztár de durva hogy mégis megtesznek ilyeneket..
2015. február 06. 09:43 #15
Horváth Gréta
Horváth Gréta
visszatérő vendég

Státusz❤Szia! Szavazz! A szavazat visszamegy! Írj az üzenőfalamra véleményt! Jelölj!❤
  Csoport: Megerősítés alatt
Hozzászólás: 430
Csatolások: 32
Azonosító: 183443
szegény. sajnálom. igaza van
2015. február 06. 12:01 #16
- törölt felhasználó -    
Szegény..Igaza van
2015. február 06. 15:06 #17
- törölt felhasználó -    
Annyira bírom hogy a kommentelők 90%-a azt se tudja ki a francról beszélnek itt...Én már rég követem az Our2ndLife-ot,és nagyon-nagyon sajnálom Kiant a történtekért,ugyanis ő csak szerette volna a nyugalmát.De látszik mindig a fanok rontanak el valamit,s nem tudják hol a határ mad.gif
2015. február 07. 16:33 #18
FireBreather
FireBreather
visszatérő vendég

Státusz~Never give up on your dreams~
Hozzászólás: 112
Azonosító: 240016
Igaza van. Gyűlölöm az ilyen "fanokat", akik nem tudják hol a határ...
2015. február 08. 14:06 #19
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Idézet (Blackett @ 2015.02.06. 15:06)
Annyira bírom hogy a kommentelők 90%-a azt se tudja ki a francról beszélnek itt...Én már rég követem az Our2ndLife-ot,és nagyon-nagyon sajnálom Kiant a történtekért,ugyanis ő csak szerette volna a nyugalmát.De látszik mindig a fanok rontanak el valamit,s nem tudják hol a határ mad.gif

Már nem azért a két forintért, de attól, hogy nem ismerik Kiant, attól még együttérezhetnek vele és sajnálhatják, mert tudják nagyon jól azok a kommentelők, hogy ez az ő kedvenceikkel is simán megtörténhet. Elég gáz lenne, ha csak akkor kommentelhetne valaki egy Kian Lawley-cikk alá, ha ismerné. mellow.gif
Másrészről meg nem mindig a fanok hibája minden, simán fel tudnék hozni egy példát, ahol a "YouTuber" tolta el a dolgokat és még ő kérte ki, hogy a rajongók úgy viszonyultak hozzá, ahogyan. mellow.gif
2015. február 10. 18:01 #20
- törölt felhasználó -    
Már hirtelen azt hittem,hogy letartósztatták Kiant. smileeee.gif szerencsére nem :3
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!