Az elmúlt nap folyamán Kian a közösségi weboldalán osztotta meg kellemetlen élményét a követőivel, miszerint a rendőrség büntetést szabott ki rá néhány rajongója miatt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Rajongói miatt büntették meg Kian Lawley-t
2015. február 04. 15:06
igaza van!! Ez túl sok amit a mai rajongók művelnek.. elhiszem hogy szeretik meg minden...de ááá..
2015. február 04. 15:22
Ez egyébként, ahogyan előttem is írták teljesen igaz. De felvetődik a kérdés, némileg komolyabb filozófiai téma, hogy mit jelent az, hogy rajongó?
Egy személyt valaki annyira szimpatikusnak tart, hogy nem képes felfogni, hogy nem az ő köreiben mozog? Annyira ismerni akarja, találkozni vele, hogy követi? Ráadásul autóval, a megkérdezése nélkül? Ez komoly? Én is, és mindenki aki felregisztrált erre az oldalra rajong valakiért, na de ennyire? Ez már valóban olyan megszállottságra vall, amire már sajnos volt példa. Például a Beatles egyik tagját egyszer egy újságíró megkérdezte, hogy hogyan képzeli el a halálát. Ő azt válaszolta, hogy szerinte egy rajongó fogja lelőni. A következő koncerten ( vagy konferencián, nem tudom, csak mesélte nekem valaki a storyt, valószínűleg több pontatlanság lesz benne ) egy rajongója ( valószínűleg a riport hatására ) lelőtte őt. Ennyit erről. Visszatérve az eredeti témára: Nemcsak, hogy igaza volt a Twitteres kiírással, hanem még tovább kellett volna mennie, és feljelentenie azokat akik követték, természetesen ha tudta kik voltak azok. Csekély az esély, de ez lett volna a helyes!
Kicsit csöpögős és hosszú komment volt, bocs az elfoglalt helyért:)
Egy személyt valaki annyira szimpatikusnak tart, hogy nem képes felfogni, hogy nem az ő köreiben mozog? Annyira ismerni akarja, találkozni vele, hogy követi? Ráadásul autóval, a megkérdezése nélkül? Ez komoly? Én is, és mindenki aki felregisztrált erre az oldalra rajong valakiért, na de ennyire? Ez már valóban olyan megszállottságra vall, amire már sajnos volt példa. Például a Beatles egyik tagját egyszer egy újságíró megkérdezte, hogy hogyan képzeli el a halálát. Ő azt válaszolta, hogy szerinte egy rajongó fogja lelőni. A következő koncerten ( vagy konferencián, nem tudom, csak mesélte nekem valaki a storyt, valószínűleg több pontatlanság lesz benne ) egy rajongója ( valószínűleg a riport hatására ) lelőtte őt. Ennyit erről. Visszatérve az eredeti témára: Nemcsak, hogy igaza volt a Twitteres kiírással, hanem még tovább kellett volna mennie, és feljelentenie azokat akik követték, természetesen ha tudta kik voltak azok. Csekély az esély, de ez lett volna a helyes!
1 felhasználónak tetszik:
Kazuo
2015. február 04. 16:52
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Idézet (Mr. X @ 2015.02.04. 15:22)
Ez egyébként, ahogyan előttem is írták teljesen igaz. De felvetődik a kérdés, némileg komolyabb filozófiai téma, hogy mit jelent az, hogy rajongó?
Wow, méghogy csöpögős komment!
Szívem szerint egy bazi nagy idézőjelbe tettem volna a rajongó szót, mert véleményem szerint az ilyen emberek nem rajongók, hanem valami megszállottak. Oké, én is kedvelek sok embert és tisztelem őket, sokkal annyira boldog lennék, ha találkozhatnék, de sohasem lennék képes arra, hogy elkezdjem követni vagy zaklassam bármilyen úton-módon. Ha valóban annyira szeretek valakit, akkor megadom neki a tiszteletet azzal, hogy nem zavarom olyankor, amikor szeretné élni a normális életét. Ez aljasság és önző dolog, mert az állítólagos fan csak azzal foglalkozik, hogy neki jó legyen, az nem érdekli, hogy teszem fel Kian-t ez hogy érintette. Én se lennék boldog, ha egy csapat ember jönne utánam, miközben csak a sarki boltba ugrok ki tejet venni.
Bárki jöhet nekem azzal az indokkal, hogy a sztársággal ez jár, - igen, tudom, hogy ez az ára, alá is írom - de szerintem egy normális gondolkodású ember, aki a rajongójának hívja magát tisztában van vele, hogy attól, hogy valaki ismert, ugyanúgy megérdemli a nyugodt, privát kis életet. Persze, ha meg az adott híresség kifakad, akkor meg sokan nem értik, hogy mirefel.
Oh by the way, a cikk megírása után elolvasgattam a válaszokat Kian tweetjeire és sokan még ki is akadtak, hogy miért volt olyan szemét és miért nem volt képes megállni a kocsival és fotót csinálni velük? Well, szerintem sokan nem értik ezt a helyzetet. Ha még a boltban ment volna oda hozzá egy rajongó és mondta volna neki, hogy nagyon kedveli és esetleg nem-e bánná ha egy közös képet készítene, simán rávágta volna, hogy "Persze, miért ne?", de egy beteges autósüldözés után még elvárják, hogy mosollyal az arcán fotózkodjon?
Egyébként nem is csodálkozok, hogy Kian ennyire kiakadt, jogos a felháborodása, csak valami rohadt nagy igazságtalanságnak tartom azt, hogy végül ő itta meg a levét. Most komolyan, a rendőrnek hogy magyarázta volna el, hogy követték és csak le akarta rázni a zaklatókat?
2015. február 04. 17:20
Teljesen egyet értek Kauzo kommentjével.
Szerintem azt lehet "rajongó"ságnak mondani, amikor valaki tisztel egy személyt, szimpatikus neki, és erősebb esetben példaképként tekint rá, ha Ő is hasonló szeretne lenni. De milyen dolog már az, hogy - mint jelenesetben - autóval követni a célszemélyt, vagy még durvább esetek is vannak sajnos. Ő is egy normális ember, akár csak bárki más, had éljen már normális életet. Biztos, hogy ha Kian ráér és egy rajongó szépen megkéri, hogy fotózkodjon vele, igent válaszol. Viszont ezt egyszerű paraszti ésszel mondom, hogy ha látom, hogy valaki nem ér rá akkor nem kezdek el értelmetlen dolgokról beszélni.
Szerintem azt lehet "rajongó"ságnak mondani, amikor valaki tisztel egy személyt, szimpatikus neki, és erősebb esetben példaképként tekint rá, ha Ő is hasonló szeretne lenni. De milyen dolog már az, hogy - mint jelenesetben - autóval követni a célszemélyt, vagy még durvább esetek is vannak sajnos. Ő is egy normális ember, akár csak bárki más, had éljen már normális életet. Biztos, hogy ha Kian ráér és egy rajongó szépen megkéri, hogy fotózkodjon vele, igent válaszol. Viszont ezt egyszerű paraszti ésszel mondom, hogy ha látom, hogy valaki nem ér rá akkor nem kezdek el értelmetlen dolgokról beszélni.
2015. február 05. 18:20
Imádom Kiant és most teljesen igaza van. Ő is egy normál ember aki csak videókat készít nem kell megőrülni amint meglátod. Az emberek képesek túlzásba esni...
2015. február 06. 09:43
|
|
Horváth Grétavisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 430 Csatolások: 32 Azonosító: 183443 offline
|
szegény. sajnálom. igaza van
2015. február 06. 15:06
Annyira bírom hogy a kommentelők 90%-a azt se tudja ki a francról beszélnek itt...Én már rég követem az Our2ndLife-ot,és nagyon-nagyon sajnálom Kiant a történtekért,ugyanis ő csak szerette volna a nyugalmát.De látszik mindig a fanok rontanak el valamit,s nem tudják hol a határ
2015. február 07. 16:33
|
|
FireBreathervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.06. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 240016 offline
|
Igaza van. Gyűlölöm az ilyen "fanokat", akik nem tudják hol a határ...
2015. február 08. 14:06
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Idézet (Blackett @ 2015.02.06. 15:06)
Annyira bírom hogy a kommentelők 90%-a azt se tudja ki a francról beszélnek itt...Én már rég követem az Our2ndLife-ot,és nagyon-nagyon sajnálom Kiant a történtekért,ugyanis ő csak szerette volna a nyugalmát.De látszik mindig a fanok rontanak el valamit,s nem tudják hol a határ 
Már nem azért a két forintért, de attól, hogy nem ismerik Kiant, attól még együttérezhetnek vele és sajnálhatják, mert tudják nagyon jól azok a kommentelők, hogy ez az ő kedvenceikkel is simán megtörténhet. Elég gáz lenne, ha csak akkor kommentelhetne valaki egy Kian Lawley-cikk alá, ha ismerné.
Másrészről meg nem mindig a fanok hibája minden, simán fel tudnék hozni egy példát, ahol a "YouTuber" tolta el a dolgokat és még ő kérte ki, hogy a rajongók úgy viszonyultak hozzá, ahogyan.
2015. február 10. 18:01
Már hirtelen azt hittem,hogy letartósztatták Kiant.
szerencsére nem :3
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.