Starity

Kezd elegük lenni a sztároknak a bunkó kommentelőkből

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. február 04. 22:24 #21
Novaa
Novaa
visszatérő vendég

StátuszI've got too many calories for you to lick
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 293
Csatolások: 0
Azonosító: 229968
Hát ehhez nem tudok sokat hozzászólni smileeee.gif Teljesen egyet értek I Love Paris-sal smileeee.gif
2015. február 05. 04:32 #22
lola97122
lola97122
×Jigoku Shoujo×

Státusz"Ha kedves vagy másokhoz, akkor nem leszel az emberiség legalja."
Hozzászólás: 3206
Csatolások: 685
Azonosító: 143769
Ha ismert ember vagy, akkor ez benne van a pakliban. Megmondom őszintén, én Tóth Verát se bírom, de a cikkben felsoroltak közül, tényleg ő az, akiről elmondható, hogy sztár. A többiek csak egy rakás nagy szájú senki, akik az ég adta világon semmit nem tettek le arra a bizonyos asztalra. Az egyetlen ami miatt ismertek, azok a botrányok meg a vége láthatatlan nyavajgások.

Bocsánat, de nekem ez a véleményem, tetszik nem tetszik.
2015. február 05. 07:14 #23
LeerdammerGirl
LeerdammerGirl
εh. ✿

Státusz.
Hozzászólás: 6166
Csatolások: 3496
Azonosító: 234699
Nem lehet nekik könnyű nekik, azt elhiszem. De ha valaki híres, számolnia kell az utálkozókkal is, nincs mese!
2015. február 05. 08:33 #24
- törölt felhasználó -    
szegény celebek, még a végén megsajnálom őket. Tóth Vera kivétel
2015. február 05. 18:24 #25
Directioner-5SOS
Directioner-5SOS
visszatérő vendég

Státusz"Ha valakinek egy darabot adsz a szívedből, az többet ér, mint a világ összes pénze."
Hozzászólás: 195
Azonosító: 238744
Igaza van.Én se bírnám ki sokáig az ilyen hozzászólásokat bár valaki megérdemli a valódi véleményt
2015. február 05. 19:55 #26
klarii09
klarii09
❀ Prince$$ ❀

Státusz˙ˇ˘°♥ღSemmi sem ápolja úgy a szépséget, mint a boldogság.ღ♥°˘ˇ˙
Hozzászólás: 2773
Csatolások: 1909
Azonosító: 94878
Ugyan olyan emberek mint mi, mégis többre tartják magukat így megérdemlik az ilyen kommenteket. Persze tisztelet a kivételnek...se mert nincs. smileeee.gif
2015. február 06. 09:35 #27
Horváth Gréta
Horváth Gréta
visszatérő vendég

Státusz❤Szia! Szavazz! A szavazat visszamegy! Írj az üzenőfalamra véleményt! Jelölj!❤
  Csoport: Megerősítés alatt
Hozzászólás: 430
Csatolások: 32
Azonosító: 183443
Teljes mértékben igazuk van. Most gondoljatok bele. Tegyük fel, hogy híres énekes, közismert sztár, vagy színész/nő vagy. Van egy műsor amiben szerepelsz, és más elkezdene téged kritizálni, hogy 'úristen, hogy néztél már ki tegnap este a TV-ben! Mint ha egy tuskó kék festékkel öntöttek volna le', meg más beszólások. Ti sem örülnétek neki (tisztelet a kivételnek). Attól még, hogy nem szereted, attól még nem kell bántani, mert valljuk be neki is ez az egy szál élete van , és akár ettől tönkre is mehet, csak mert valaki nem szereti és csak bántja őt.. Arról nem is beszélve, hogy egy csomó sztár tönkre megy szó szerint mert nem bírja ezt az életet. Lehet az: megterhelés, kritikák, stb.. De nem csak sztárnál lehet ez, pl. nézzük meg Amanda Todd-ot, vagy a többi öngyilkos lányt, akik azért lesznek öngyilkosok, mert nem szeretik őket, vagy kritizálják, bántják. (vannak olyan emberek akiknek nem olyan a lelkük, hogy, hogyha nekem azt mondják hogy csúnya vagy akkor leszarom. Pont ezért lesznek ők betegek, stresszesek stb, mert őt ez jobban megviselni.) Na mindegy a lényeg, hogy az emberek tönkre tehetik más életét egy szóval is.
2015. február 06. 10:11 #28
- törölt felhasználó -    
Megértem őket
2015. február 06. 15:04 #29
pamoreworld
pamoreworld
visszatérő vendég

StátuszPrinceton-Plainsboro
Hozzászólás: 139
Azonosító: 232770
Horváth Gréta
Teljes mértékben igazuk van. Most gondoljatok bele. Tegyük fel, hogy híres énekes, közismert sztár, vagy színész/nő vagy. Van egy műsor amiben szerepelsz, és más elkezdene téged kritizálni, hogy 'úristen, hogy néztél már ki tegnap este a TV-ben! Mint ha egy tuskó kék festékkel öntöttek volna le', meg más beszólások. Ti sem örülnétek neki (tisztelet a kivételnek). Attól még, hogy nem szereted, attól még nem kell bántani, mert valljuk be neki is ez az egy szál élete van , és akár ettől tönkre is mehet, csak mert valaki nem szereti és csak bántja őt.. Arról nem is beszélve, hogy egy csomó sztár tönkre megy szó szerint mert nem bírja ezt az életet. Lehet az: megterhelés, kritikák, stb.. De nem csak sztárnál lehet ez, pl. nézzük meg Amanda Todd-ot, vagy a többi öngyilkos lányt, akik azért lesznek öngyilkosok, mert nem szeretik őket, vagy kritizálják, bántják. (vannak olyan emberek akiknek nem olyan a lelkük, hogy, hogyha nekem azt mondják hogy csúnya vagy akkor leszarom. Pont ezért lesznek ők betegek, stresszesek stb, mert őt ez jobban megviselni.) Na mindegy a lényeg, hogy az emberek tönkre tehetik más életét egy szóval is.

Igen, sajnálatos, de ezzel jár ha híres vagy. sosem lesz olyan hogy mindenki szeretni fog,mindig lesznek kivételek.
2015. február 06. 15:59 #30
DylanSmith
DylanSmith
Hozzászólás: 768
Azonosító: 202974
"ha kiposztolnak egy nyaralásos képet, akkor biztosan lesznek, akik az anyjukba küldik őket egy-egy hozzászólásban."
Hát menjenek a p..ba. Ha ilyen sok idejük van a komment huszároknak akkor inkább menjenek el dolgozni!
2015. február 06. 16:07 #31
- törölt felhasználó -    
Szerintem meg aki híres, az szokjon hozzá, hogy lesznek ilyenek. Az egy dolog, hogy normális ember a jó ízlés határán túlra nem merészkedik a hozzászólásaival, de a hírnévnek árnyoldalai is vannak, nemcsak a szépet, a jót meg a pénzt kapod vele. Schobert Norbi pedig inkább ne mondjon semmit, miután nyilvánosan kigúnyolt egy termetesebb lányt Facebookon.
2015. február 06. 17:17 #32
Horváth Gréta
Horváth Gréta
visszatérő vendég

Státusz❤Szia! Szavazz! A szavazat visszamegy! Írj az üzenőfalamra véleményt! Jelölj!❤
  Csoport: Megerősítés alatt
Hozzászólás: 430
Csatolások: 32
Azonosító: 183443
Idézet (pamoreworld @ 2015.02.06. 15:04)
Horváth Gréta 
Igen, sajnálatos, de ezzel jár ha híres vagy. sosem lesz olyan hogy mindenki szeretni fog,mindig lesznek kivételek.

Igen, tudom, azért sajnálom őket..
2015. február 06. 23:57 #33
lilly008
lilly008
visszatérő vendég
Hozzászólás: 108
Azonosító: 227299
Szerintem attól függ, hogy jogos e a bántás, hogy milyen kaliberű ember az illető sztár, celeb. Én egy Kelemen Annát vagy egy Rubint Rékát sosem kímélnék, de egy rendes embert pl. Weiss Fannit nem piszkálnék. Aki provokálja a sorsot önimádattal, nazzolással, öndicsérő idézetekkel, az viselje a szekálást, és ne háborogjon. Biztos vagyok benne hogy egy Molnár Andit szinte senki nem fog lek...zni vagy lecsúnyázni, mert normálisan viselkedik.
Aki túl sok rosszat kap, magába szállhatna, hogy talán benne is van hiba, hisz provokál, és ezen lehet változtatni is. A másik amit bírok, hogy ezek a csúnyácska műnők azzal takaróznal, hogy jaj nagy az irigység. Akkor Radics Gigi vagy Rúzsa Magdi alá miért csak 2-3 negatív jön, míg akár Schobertékre több száz. Fáj az igazság, és ezzel vígasztalódnak D:)
2015. február 10. 16:57 #34
- törölt felhasználó -    
Sajnos igen ezzel jar az ha celeb vagy
Ha nezitek a a rising start akkor ott is A Facebookrol mennyi serto komment van. Csak ezt az ott dolgozok viccnek fogjak fel ami szerintem jo!
2015. február 10. 18:13 #35
Hana-chanxX
Hana-chanxX
.ɪᴅσʟ ♕

Státuszʏσᴜ cᴀɴ’ᴛ sᴛσᴘ ᴍᴇ ʟσvin’ ᴍʏsᴇʟғ
Hozzászólás: 3402
Csatolások: 265
Azonosító: 239786
Haters gonna hate.
2015. február 11. 10:08 #36
rosa82
rosa82
Hozzászólás: 2235
Azonosító: 201674
A kezd elegük lenni a sztároknak mondat vicces mert számomra nem a műsorvezető , a felesége vagy valami nyolcad rangú celeb a sztár hanem aki tényleg letett valamit azt asztalra. Tehetséges művész és nem csak abban jó ,hogy a megfelelő embereket ismeri vagy csinos és jó az ágyban. A baj az ,hogy az igazi sztárok nem kapnak annyi elismerést mint ezek a celebecskék és ez szégyen, talán pont ezért támadják őket
2015. február 13. 12:31 #37
Lexi01
Lexi01

StátuszNot all the girl wants to be princess
Hozzászólás: 521
Azonosító: 237645
Kezd elegük lenni belőle, de tudták, hogy ezzel jár ha ismert ember lesz. De vállalta az állást, akkor meg?!
2015. február 13. 14:44 #38
lovatics
lovatics
új tag

StátuszLea Michele for a life, Glee until I die!! ♥♥♥
Hozzászólás: 98
Azonosító: 226966
El kell viselniük, ha ezt az életet választották...
2015. február 13. 16:11 #39
ApusztákBoszorkánya
ApusztákBoszorkánya
♥Alexandra♥xD

StátuszNézd meg mama a sminkem,szép lettem,éljen!!
Hozzászólás: 5000
Azonosító: 228068
Szegény kis gazdagok,de rossz lehet nekik,hogy az a legnagyobb problémájuk,hogy néhány oldalon ismeretlenek bunkón írnak róluk dolgokat.....

Idézet (klarii09 @ 2015.02.05. 19:55)
Ugyan olyan emberek mint mi, mégis többre tartják magukat így megérdemlik az ilyen kommenteket. Persze tisztelet a kivételnek...se mert nincs. smileeee.gif

meghajolo.gif
2015. március 21. 08:07 #40
eszter05
eszter05
oпlγ ћυ₥αп

StátuszImagination is more important than knowledge.
Hozzászólás: 4786
Csatolások: 315
Azonosító: 227168
Ezzel jár ha valaki ismert ember.
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok