A mai napon debütált a FourFiveSeconds című dalhoz készült zenés klip. Rihanna mellet természetesen Kanye West és Paul McCartney is feltűnik a kisfilmben.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent Rihanna legújabb videoklipje
2015. február 03. 16:00
|
|
TianaBlack |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.28. Hozzászólás: 672 Csatolások: 36 Azonosító: 212599 offline
|
Elnézést, de ha egy olyan zenét, amiben közreműködött Paul McCartney te rossznak tartassz, nem tudod értékelni az igazi zenét. Nekem egészen bejön, nem lett annyira rossz. Rihanna számok közül talán ez áll a legközelebb hozzám.
2015. február 03. 16:20
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
nem lett rossz, ebben a videóklipben annyira másnak tűnik Rihi, de lehet csak nekem
2015. február 03. 16:22
|
|
Debby brightvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.29. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 204796 offline
|
ha nincs kiirva hogy Rihanna meg nem ismerném a hangját nem tudnám hogy ő!!
2015. február 03. 16:35
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Szokatlan Rihannától ez a stílus,de tetszik,pont az egyszerűsége miatt.
2015. február 03. 16:58
Nagyon szeretem Rihannát. Ez a dal bemutatja Riri vokális képességeit. Az teljesen oké. Nem kell neki autotune. A dal pedig merész, de nem tudom mennyire lesz vele sikeres, mert szerintem vontatott és unalmas.
Nem vagyok benne biztos, hogy magamtól meghallganám egymás után többször is, ami általában nagyon jellemző a Rihanna dalokra. Vérom a R8-t. Az majd kárpótol.
2015. február 03. 17:11
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
stilus *10
Rihanna tökéletes.
2015. február 03. 17:46
Ahogy a dolgozók fizetése, úgy Rihanna is egyre röhejesebb, az utóbbi időkben. Nem erről a klippről beszélek, hanem úgy általában. Ez pedig nem lett a kedvencem.
2015. február 03. 18:19
Nekem tetszik, de nem értem, hogy Kanye mit csinál, de ettől függetlenül jó lett.
2015. február 03. 18:33
|
|
Delena1015új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.17. Hozzászólás: 81 Csatolások: 0 Azonosító: 239104 offline
|
Az a póló Rihannánaz elég gáz de amúgy a dal nagyon jó lett
<3
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: