tényleg nagyon jó volt, nem túlzott a cikk író.
jó hogy vannak ilyen normális, igazi, jószándékú, nem mű, és igazán tehetséges sztárjaink is a mostani semmit érő celebecskék között.
Katy Perry a Super Bowl új királynője
2015. február 03. 20:22
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
ez valami elképesztő volt
nem tudom elhinni hogy 150.000.000-an voltak ott
nagyon jó lehetett
nem tudom elhinni hogy 150.000.000-an voltak ott
nagyon jó lehetett
2015. február 04. 07:20
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Ez nem semmi Katy!Gartulálok!♥
2015. február 04. 08:07
|
|
MissFizzmizzúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.13. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 235876 offline
|
gratulálok:3
2015. február 05. 12:44
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
A Katy körül ugráló fák, cápa-félék, meg egyebek lehet, hogy egy kicsit tényleg túlzás volt,
de énekhangilag szerintem tök sokat fejlődött az évekkel! Ja, és nem, nem playbackelt...
Aki egy kicsit is ismeri a dalainak albumverzióját, abban fel sem merül(t) ilyesmi; meg ő különben sem Britney v. Szelén Gomez...
Nagyot alakított, és tényleg tök büszke vagyok rá, mert jól énekelt! Úgyhogy létezik ilyen verzió is, hogy fejlődött, nem pedig csak az a verzió lehetséges, hogy >>na, biztos playbackelt...<<
Ez nem mindenkinek műfaja szerencsére, és van, aki tesz is érte, hogy fejlődjön; nemcsak hagyja, hogy megcsinálják, és feldobják a lemezt a háta mögé..
2015. február 07. 09:05
Láttam a napokban a videót a fellépéséről és tényleg lenyűgöző volt.
2015. február 10. 10:42
Szerintem tök gáz, hogy mindig ennyire a látványelemekre fekteti a hangsúlyt....az énekhangja viszont még mindig elég gyengus, és értem én ezt a "volt egy álmom amit megvalósítottam és hajdeügyesvagyok", csak picit unalmas és nem túl eredeti.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: