Érkezik Leiner Laura új könyve
2015. február 02. 14:57
Úristen
Hullócsillag.De jó címe van.Alig várom már.Tudni szeretném mi lesz a vége a shownak
2015. február 02. 15:05
|
unbroken_rekavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 367 Csatolások: 12 Azonosító: 239296 offline
|
Buci12, szerintem a kettő ugyan az!
2015. február 02. 15:21
Hát érdekes a címe...
És hát a Késtél se nagyon tetszett, de azért elolvasom majd, hátha pozitívan csalódok majd c:
És hát a Késtél se nagyon tetszett, de azért elolvasom majd, hátha pozitívan csalódok majd c:
2015. február 02. 15:29
Nekem tetszett a Késtél, mondjuk a végén amiatt a csúnya függővég miatt majdnem a padlón landolt a könyv
Kíváncsi vagyok a folytatásra.
2015. február 02. 15:38
Én olvastam az elsőt és nagyon tetszett, remélem ez is hasonlóan jó lesz
2015. február 02. 17:00
Egy hónap alatt képtelenség igényes könyvet alkotni...meg úgy bármit
2015. február 02. 17:21
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
nagyon ígéretesnek tűnik *irónia*
2015. február 02. 17:22
|
|
Gaálbogivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.17. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 209583 offline
|
Szerintem nagyon jó lett a borító és Lexurious már bocsi de nem 1 hónap allatt írta hanem már ezknek a köteteknek a fele kéziratváltozatban meg van szóval...am nekem az első borító kicsit jobban tetszik de ez is nagyon jó.Imádom Laura könyveit!!!
2015. február 02. 17:26
nem tudom, hogy páran hogyan vonták le a cikkből, hogy egy hónap alatt írta
ha már készen van a borító, akkor gondolom, a könyvet is megírta, csak az utómunkálatok hiányozhatnak. bár én nem értek ehhez, lehet kijavítani
btw., nagyon várom amúgy
btw., nagyon várom amúgy
2015. február 02. 17:33
Még nem olvastam a Késtélt, de szeretném mihamarabb megszerezni és nekikezdeni, március 31.-re biztos kiolvasom. Nagyon kíváncsi vagyok egyébként, eddig szerintem se múlta fel egyik sem a Szent Johanna Gimit, de még ki tudja.
2015. február 02. 17:35
|
|
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 755 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline
|
Én sem olvastam még a Késtél-t, de tervezem.
Remélem jó lesz, bár a Szjg-t nehéz lesz felülmúlni
2015. február 02. 17:53
|
|
Shadygirlvajaskenyér |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 3452 Csatolások: 533 Azonosító: 236935 offline
|
Olvastam a Késtél-t, és nagyon tetszett.
A borító is nagyon jó, bár nekem eddig a Bábel borítója jött be a legjobban. Mindegy, már állatira várom a Hullócsillag-ot is.
A borító is nagyon jó, bár nekem eddig a Bábel borítója jött be a legjobban. Mindegy, már állatira várom a Hullócsillag-ot is.
2015. február 02. 18:12
|
|
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline
|
Idézet (Buci12 @ 2015.02.02. 14:33)
Ekkora felhajtás egy konyv miatt: JAAAAAAAAAAAAAAAAJ JE OOOOO ANYAM....Ez csak egy konyv ne ....... aranybanya
Drágám, sugárzik belőled az értelem *irónia*. "egy könyv miatt", hát ja, lehet is nagy felhajtás, mivel igazából jó kis könyvről van szó, de akkora aggyal, mint a tied ezt nyilván nem lehet felfogni... Grat a kommentedben tanúsított szinthez.
Amúgy honnan jött itt csomó embernek, hogy Laura egy hónap alatt ír könyveket? Ha így gondoljátok, nyilván nem vagytok képben a témával kapcsolatban (ami nem baj, hiszen nem olyan fontos dolog), de , akkor viszont minek kommentelni ide (azon kívül, hogy növeljétek a hozzászólásaitok számát)? Laura egy évben átlagosan kettő-három regényt ad ki, most lehet osztani szorozni, de ez sehogy sem egy könyv/egy hónap.
2015. február 02. 18:13
|
|
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline
|
Apropó. Olvastam a Késtélt és el kell mondjam, ez a kedvenc Leiner Laura könyvem, imádom a támáját, bár elsőre azt gondoltam folytatódik a már ezer könyvben kivesézett történet, de pozitívan csalódtam. Tehát várom már a következő részt.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: