Hawaiin meztelenkedett Miley Cyrus - fotók
2015. február 01. 22:05
|
|
Fancsababa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 583 Csatolások: 19 Azonosító: 192862 offline
|
Ehhez csak annyit fűznék, hogy rengetegen veszik le a melltartójukat mikor a párjukkal akarnak megmártózni, és ezt most Miley sem az egész világnak szánta, hanem mindössze 1 személynek a párjának...Nyilván számolhatott volna a lesifotósokkal, de legalább jól érezte magát. Ez most nem akkora botrány szerintem, de vitatkozhat velem bárki...
2015. február 01. 22:27
|
|
Diuska12 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.13. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 203688 offline
|
ŐŐŐ az furcsa ha én ugyan ezeket a képeket láttam csak Mileyen volt felső?? ezt most nem vágom.:// De ha mégis meztelenkedett volna akkor mivan? Összedől a világ?? Csak akkor ciki ha annak is veszi!!!
D
2015. február 01. 22:27
Ezeket a képeket láttam Tumblr-n,hogy nem volt retusálva. De szerintem ezzel semmi nincs. xd
2015. február 02. 01:29
|
lilly008visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 227299 offline
|
Atyaég ez a pasi... Leo Dicapriot nem csípem, de ő sorra jelenik meg a szebbnél szebb modellekkel, ez meg égeti magát ezzel a hízásnak indult ,fiús malacra emlékeztető lánnyal. Nem csodálom a mamáját, hogy ki van ettől a csajtól és a belsője sem szebb, tegyük hozzá.
2015. február 02. 09:15
|
|
Bori2001MJúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.04. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 218525 offline
|
XD ez tényleg beteg
2015. február 02. 09:35
|
|
Nikaaateam free will |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 1941 Csatolások: 2268 Azonosító: 124647 offline
|
Sose értettem, mi szégyellni való van a női mellben, mi a francnak kell szexualizálni két zsírpárnát a mellkasunkon? Ha egy férfit látunk meztelen felsőtesttel, az teljesen oké, de ha egy nőt, akkor az már botrányos. Ha ő így érzi jól magát, akkor semmi kivetnivaló nincs ebben, az emberek felfogásában van a hiba.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2015. február 02. 09:50
|
|
sz.csengevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 379 Csatolások: 0 Azonosító: 214123 offline
|
Miley egy kicsit azért ,eglepett,mert végül is nem gondoltam,hogy a nyaralásán olyn hülye lesz,hogy levetkőzik.
Mi Ez A Szakáll Patrick?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Mi Ez A Szakáll Patrick?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
2015. február 02. 11:25
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Egyre undorítóbb a kis Májli
2015. február 02. 11:52
Nem értem mi ebben az undorító? na mind1, Én is voltam már szabad strandon, ahol láttam így napozni/fürödni nőket és nem botránkoztatott meg. Mellesleg léteznek nudista strandok, ahol meztelenül mártóznak meg a vízben. Nincs ebbe semmi különös, csak mert Miley híresség azért kerítenek ekkora feneket az ügynek.
2015. február 02. 12:26
Minden cikknek róla kell szólni? Most komolyan kit érdekel pont azt akarja hogy mindenki rá figyeljen és sikerül is...
2015. február 02. 12:33
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Who cares?
Amúgy..Hawaii *--*
Amúgy..Hawaii *--*
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.