Malese Jow legtöbbször mellékszerepekben tűnik fel. Most sincs ez másként, hiszen kedden fog debütálni a The CW legsikeresebb újonc sorozatában, a The Flashben.
A teljes cikkhez kattints ide!
A The Flashben kapott szerepet Malese Jow
2015. február 01. 20:25
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Imádom, hogy ennyi ismert színészt hoznak be a sorozatba. Egyébként aranyos sorozat, de nem értem mi ez a nagy hype körülötte. Vannak ettől jobbak is, amik nem kapnak ekkora felhajtást, mégis jobbak. Szerintem. Félreértés ne essék, szeretem Villámot, csak fura. Malese meg irtó cuki, és jó is. Nem csodálom, hogy annyi lehetőséget kap. Jöhetne már egy főszerep is.
1 felhasználónak tetszik:
kurrek
2015. február 01. 23:38
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
[quote]Bessie_...de nem értem mi ez a nagy hype körülötte. Vannak ettől jobbak is, amik nem kapnak ekkora felhajtást, mégis jobbak./quote]
Most az egyszer nem értek veled egyet.A hypehoz képest nagyon is jó,nem hiába van hypeolva.(Hű,de hülyén fogalmaztam
).
Malese-t anno láttam a TVD-ben,meg mintha a True Blood-ban is szerepelt volna,de lehet már csak keverednek a dolgok a fejemben.
Most az egyszer nem értek veled egyet.A hypehoz képest nagyon is jó,nem hiába van hypeolva.(Hű,de hülyén fogalmaztam
Malese-t anno láttam a TVD-ben,meg mintha a True Blood-ban is szerepelt volna,de lehet már csak keverednek a dolgok a fejemben.
2015. február 02. 00:34
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (N.k @ 2015.02.01. 23:38)
Idézet
Bessie_...de nem értem mi ez a nagy hype körülötte. Vannak ettől jobbak is, amik nem kapnak ekkora felhajtást, mégis jobbak.
nem lehet mindig ugyanaz a véleményünk.
1 felhasználónak tetszik:
kurrek
2015. február 02. 10:48
|
|
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 offline
|
gratulálok, bár a sorozatot azt hiszem kihagyom.
2015. február 02. 19:08
Malese a kedvenc színésznőm, szóval nagyon örülök, hogy megkapta ezt a szerepet. Biztos vagyok benne, hogy nem fog csalódást okozni. ^^
2015. október 09. 10:47
|
|
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 769 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 offline
|
Gratula neki! Biztos jól fog alakítani!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.