Johnny és Vanessa sosem voltak házasok.
*get your facts straight*
Jövő héten házasodik Johnny Depp
2015. február 02. 03:02
|
|
bogarka_95§Dreams.for.an.insomniac§ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.26. Hozzászólás: 1061 Csatolások: 2 Azonosító: 94215 offline
|
2015. február 02. 09:29
|
|
Bori2001MJúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.04. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 218525 offline
|
jaja sok boldogságot nekik
2015. február 02. 12:45
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Van köztük egy kis kor különbség... De Johnny drága boldog, akkor én is :heart
2015. február 02. 18:58
|
|
Maggie.3visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.11. Hozzászólás: 343 Csatolások: 0 Azonosító: 216656 offline
|
Gratulálok nekik!
Nagyon szeretem Johnnyt és nem értem miért kell leszólni őket csak mert nagy a korkülönbség, ha szeretik egymást akkor éljenek együtt boldogan.
2015. február 02. 20:17
Mondjuk a 25 év korkülönbség tényleg sok nekem, és nagyon úgy tűnik csakis a híressége és vagyona miatt megy Johhny-hoz Amber..nem hiszek benne hogy tényleg érezne valamit iránta. Johhnynak én csak azt kívánom hogy legyen boldog, nagyon szeretem őt és nagyra becsülöm munkásságáért. Aztán ki tudja lehet működni fog a dolog köztük. Mondjuk ebbe csak azért kételkedem mert a lány sokkal fiatalabb és mikor Johhny öreg lesz ő még mindig fiatalos így könnyen eltudom képzelni hogy félrelépne.
Mindenesetre szurkolok nekik, mert amúgy jól mutatnak együtt
Mindenesetre szurkolok nekik, mert amúgy jól mutatnak együtt
2015. február 05. 18:42
|
|
Directioner-5SOSvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.08. Hozzászólás: 195 Csatolások: 0 Azonosító: 238744 offline
|
Hát oké.. ők tudják
2015. július 04. 18:31
|
|
Lianda♥♥ chingu ♥♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.20. Hozzászólás: 1472 Csatolások: 373 Azonosító: 233579 offline
|
Na jó én úgy tudtam hogy Johnny házas (most meg házasodik ?
14 évnyi házasságnak annyi és jön egy másik nő? Háát nem tudom hogy mi lehetett az oka hogy elvált a feleségétől de ha így jó neki ő tudja. Már pedig úgy látom nagyon is jó neki mert már talált egy másik feleséget magának. Gratulálok nekik!
14 évnyi házasságnak annyi és jön egy másik nő? Háát nem tudom hogy mi lehetett az oka hogy elvált a feleségétől de ha így jó neki ő tudja. Már pedig úgy látom nagyon is jó neki mert már talált egy másik feleséget magának. Gratulálok nekik!
2015. július 21. 23:41
|
|
Lady Színésznőúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.09. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 183019 offline
|
Gratulálok és nagyon-nagyon sok boldogságot!Imádom Johnnyt,szívből örülö,hogy boldog!!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: