Jövő héten házasodik Johnny Depp
2015. február 01. 19:21
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
de jó, sok boldogságot
( én mondjuk lemaradtam ott h nemrég szakítottak
)
2015. február 01. 19:30
|
bb.mesterúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.18. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 219509 offline
|
Sosem voltam egy Jamber fan , még mindig utálom ezt a párost , de nagyon reménykedem , hogy Johnny Amber-rel vagy nélküle , de megtalálja a boldogságot. Bár ha vesszük , ha Johnnynak gyereke lesz Ambertől az előző kapcsolatából származó gyerekekre ( most Vanessa Paradis két gyermekéről beszélek Lilí-Rose-ról és a kis Jackről) nem marad semmi , mert Vanessával sosem voltak házasok így mindent Amber és a gyereke kapna Johnny halála után, ami remélhetőleg sosem jön el , mert remek színész. Bár amióta kapcsolatban van a szöszivel nem nagyon volt sikerfilmje ( pl: A magányos lovas , Transzcendens stb.). Annak örülnék igazán ha le mondana az ivászatról.
Utóirat : Amber "szeret flörtölni" csajjal és pasival együtt filmekben és valóságban És Még Ő Akar Férjhez Menni !!!!!!!
Utó-utóirat: Az a 23 év tényleg sokat számít , mert Depp az apja lehetne.
Vége :-(
Utóirat : Amber "szeret flörtölni" csajjal és pasival együtt filmekben és valóságban És Még Ő Akar Férjhez Menni !!!!!!!
Utó-utóirat: Az a 23 év tényleg sokat számít , mert Depp az apja lehetne.
Vége :-(
2015. február 01. 19:34
|
|
Lejlus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 2565 Csatolások: 0 Azonosító: 217999 offline
|
Ennek nagyon orulok Johnnynak kijar mar a boldogsag,nagyon megerdemli ,bar en nemismerem annyira Ambert ,de ha boldogok akkor enis boldog vagyok
Ha azen ferjem sosem lehet legxen olyane aki megerdemli
Es remelem mar lemondott az alkoholrol,hiszen kar lenne az egyik legjobb es legjoszivubb emberert
2015. február 01. 19:52
Amber nem túl fiatal hozzá egy csöppet? De hogyha boldogok, akkor gratula és sok boldogságot nekik!
2015. február 01. 19:54
Csak azt nem értem, minek kell egy olyan szigetet venni, ahol nem fér el 50 ember..
2015. február 01. 20:26
|
|
Csillámpóni_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.29. Hozzászólás: 715 Csatolások: 2 Azonosító: 225146 offline
|
Sok boldogságot nekik !!
2015. február 01. 20:26
Gratulálok, bár szerintem is sok a 23 év, de ők tudják
2015. február 01. 21:03
|
|
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline
|
money money money
D (ha értitek mire gondolok)
mellesleg sok boldogságot
mellesleg sok boldogságot
2015. február 01. 21:22
|
|
Cressida Rilnen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 544 Csatolások: 0 Azonosító: 237827 offline
|
Örökké tartó boldogságot nekik!
2015. február 01. 21:53
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
azért akkor is elég gyorsan házasodnak...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: