Íme, 2014 leggyakoribb jelszavai!
2015. január 31. 10:34
|
|
Vikikee4♡Angel-chan♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 1203 Csatolások: 0 Azonosító: 200960 offline
|
Te jó ég
Hát ilyen jelszavakat még én sem adtam xD Régen, már azt se tudom hol, de valahol nekem Jelszó volt a jelszavam xD Azóta megkomolyodtam és mindig úgy adok jelszót, hogy belépek a jegyzettömbbe, lefejelem a billentyűzetet, ami ki jön leírom egy lapra, aztán megadom jelszónak. Sok sikert, ha valaki felakarja törni!
2015. január 31. 10:40
|
|
TianaBlack |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.28. Hozzászólás: 672 Csatolások: 36 Azonosító: 212599 offline
|
Amúgy ha lefejeled egész konnyű, csak jó helyre kell belegyömöszölnöm a fejem a billentyűzetbe és egy-két karakter eltérésével hasonlítani fog a tiedre.
Akinek van ideje, ez sem nehéz neki
/ne ijedj meg, nem fogom kipróbálni xd/
2015. január 31. 10:45
Ez szép, de nálunk a suliban is jó jelszavak vannak. A diák gépeken szimplán "tanulo" a jelszó, a tanári gépeken pedig "f-" után a terem száma, és ennyi.
2015. január 31. 10:53
|
|
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 offline
|
"trustno1" :')))
amúgy nem tudom... szerintem normális ember komolyabb helyre nem ad ilyen jelszavakat.
amúgy nem tudom... szerintem normális ember komolyabb helyre nem ad ilyen jelszavakat.
2015. január 31. 11:15
|
|
Lia7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.26. Hozzászólás: 419 Csatolások: 43 Azonosító: 75039 offline
|
Pont attól annyira jók ezek a jelszavak, hogy senki nem gondolna rájuk.. Ettől annyira biztonságosak.
Talán a kreativitást nélkülözik, de nem is az a feladatuk..
Talán a kreativitást nélkülözik, de nem is az a feladatuk..
2015. január 31. 11:16
Örülnék ha nem kéne ennyire jellegtelen cikkeket olvasnom, manapság sok ilyet írnak..Valamint figyelmedbe ajánlanám kedves készítő a Magyar Helyesírás szabályzatát. Ugyanis a "valyont" "j"-vel kell írni és ez elég súlyos hiba (Hagyomány elve)
De amúgy nem olyan rossz cikk és bocsi a kritikusságomért ^^"
De amúgy nem olyan rossz cikk és bocsi a kritikusságomért ^^"
2015. január 31. 11:20
|
|
Janina2014visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.28. Hozzászólás: 169 Csatolások: 0 Azonosító: 225092 offline
|
Mit írjak erre?
2015. január 31. 11:28
|
|
Poppy Lovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.08. Hozzászólás: 199 Csatolások: 1 Azonosító: 201626 offline
|
'valyon' miért?
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: