Érkezik az első latin Disney hercegnő
2015. január 31. 11:01
|
|
viktoria17200102visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.03. Hozzászólás: 292 Csatolások: 41 Azonosító: 172577 offline
|
Ez nagyon remek ötlet
<3
2015. január 31. 11:12
Érdekesen hangzik, és tetszik a karaktere a lánynak, valamint a megrajzolása is szépséges
Kicsit tényleg Jázmin hercegnőre hasonlít az Aladdinból, de nem annyira ^^ Biztosan meg fogom nézni, az ilyen dolgokra, főleg az újabb mesékre nagyon nyitott vagyok ^^
lA-dONNA: "Jó, nekem az utóbbi időben a Disney a Frozen-el és a Big Hero-val elásta magát, már koránt sem tud olyan jó meséket gyártani, mint régen, úgyhogy ezt se övezem túl nagy érdeklődéssel :""D Amit amúgy sajnálok, mert a régi jó Disney meséken nőttem föl, és hiányzik az a fajta hangulat :/"
Abban egyetértek veled, hogy nem ugyanolyan a hangulatod miközben nézed őket, mint a régebbi Disney mesékben. A Frozen tényleg hatalmas csalódás volt, szerintem túl lett értékelve, nagyon lapos volt a történet és egyedül a látványvilága nyűgözött le, mert az tényleg szép volt
De a Hőshatossal kapcsolatban egyeltalán nem értek egyet veled... Az egy nagyszerű alkotás, és újítás is a Disney mesék világában, hisz ilyen sci-fi mesét még nem készítettek, és szerintem fantasztikusra sikeredett *ww*
Örökké a kedvencem marad (profilomon írok is róla egy kisebb regényt) ^^
lA-dONNA: "Jó, nekem az utóbbi időben a Disney a Frozen-el és a Big Hero-val elásta magát, már koránt sem tud olyan jó meséket gyártani, mint régen, úgyhogy ezt se övezem túl nagy érdeklődéssel :""D Amit amúgy sajnálok, mert a régi jó Disney meséken nőttem föl, és hiányzik az a fajta hangulat :/"
Abban egyetértek veled, hogy nem ugyanolyan a hangulatod miközben nézed őket, mint a régebbi Disney mesékben. A Frozen tényleg hatalmas csalódás volt, szerintem túl lett értékelve, nagyon lapos volt a történet és egyedül a látványvilága nyűgözött le, mert az tényleg szép volt
Örökké a kedvencem marad (profilomon írok is róla egy kisebb regényt) ^^
2015. január 31. 11:13
|
|
Besnyivikivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.13. Hozzászólás: 178 Csatolások: 0 Azonosító: 227523 offline
|
A régi Disney hercegnőkre mindenki felfigyelt, ám az utóbbi időkben egyre több olyan mesehőst alakítanak, akikre elsőre biztosan nem emlékeznénk. Miután a "Hercegnő és a béka" film lecsengése után, a filmben szereplő Tiana-t is Disney hercegnővé koronázták, jött Elsa és Anna a "Jégvarázs"-ból és már senki sem tudta követni, hogy mi történik. Itt egy újabb felesleges Disney mesehős, (persze, ha ő lenne az első Disney hercegnő, akkor biztosan rajongana érte mindenki) aki csak arra lesz jó, hogy minél többen menjenek moziba vagy hogy minél többen vegyék meg a DVD-t csilliárdokért. Ez az egész elég rossz felé tart.
2015. január 31. 11:21
|
|
Janina2014visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.28. Hozzászólás: 169 Csatolások: 0 Azonosító: 225092 offline
|
Szép szerintem.
2015. január 31. 12:36
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Jaj, beraknám ide azt a képet, amiben összeszedték, hogy melyik elemeket használták fel újra és újra a Disney mesékben, de nincs kedvem megkeresni. Persze, hogy hasonlít (mondjuk szerintem nem), ha ugyanaz a stúdió csinálta.
2015. január 31. 13:11
|
|
ApusztákBoszorkánya♥Alexandra♥xD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.22. Hozzászólás: 5000 Csatolások: 0 Azonosító: 228068 offline
|
hát....nekem nem tetszik.Kicsit tényleg hasonlít Jázminra,csak nem olyan szép,és a ruhája sem jó....kicsit olyan gagyi..
2015. január 31. 13:15
Szerintem szép lett, de én ettől a szófia hercegnőtől a falra tudnék mászni. A múltkor láttam belőle egy részt és nagyon gagyi. Lehet hogy kisgyerekeknek készült, de én egy-két mai mesét is tudok élvezni, de ez tényleg borzalmas... -.- A Frozen nem volt rossz, de akkora körülötte még mindig a hype pedig azért annyira nem volt jó. Viszont ez a lány egész csinosan néz ki lehet hogy majd megnézem, de ezek azért mégsem olyanok mint anno...
De ez most mi?
Vagy nem öregszik vagy mi van??
Idézet
A hispán uralkodói sarj egy különleges epizódban mutatkozik majd be, amikor is Szófia felfedezi, hogy Elena évtizedek óta raboskodik hőn szeretett amulettjében (...) Szófia így fejébe veszi, hogy kiszabadítja a 16 éves hercegnőt
De ez most mi?
2015. január 31. 13:46
|
|
Neverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.17. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 239154 offline
|
Az unokahúgom oda van az ilyesmi mesékért,szerintem aranyos lesz.Remélem nem ugyan azok fognak ismétlődni,mint a többi Disney mesében,mert nekem ezek elég unalmasak,bár ezt egy gyerek másképp látja.Nem szeretem a nagyon sablonos történeteket,őszintén,engem fel tud idegesíteni egy szinten,hogy tudom a végét:D Ezek persze nem az én korosztályomnak vannak tervezve,de én úgy tartom,hogy minden kislányban ott a nő,és minden nőben ott a kislány,engem sem lehet kiszedni a Csipkerózsika elől.Szerintem szép a hercegnő,teljesen természetesen néz ki,ez ami tetszik benne.Remélem ez kicsit el fog térni a többi Disney által kiadott mesétől.
2015. január 31. 14:18
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
de jó
jól hangzik
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: