Rossz példát mutat rajongóinak Selena Gomez
2015. január 31. 09:40
|
|
HRéka0000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.28. Hozzászólás: 562 Csatolások: 0 Azonosító: 217712 offline
|
Huuuh... Nagy ügy... -.- Nem hiszem, hogy vannak olyan hülyék, akik még a cigizést is leutánozzák. Ha igen, akkor végleg elvesztettem az emberiségbe vetett hitem. Az én kedvencem is cigizik, de nekem még eszembe sem jutott, mert rosszul vagyok tőle! Amúgy is felesleges volt ezt tudatni a világgal. Cigizik? Kit érdekel? Miért ne tehetné? Azt hittem, egy szabad országban él, és nincs betiltva...
2015. január 31. 09:46
Most komolyan? Szerintem egy normális ember nem amiatt fog elkezdeni cigizni, mert a kedvenc sztárja is ezt csinálja, ha meg valaki van annyira befolyásolható, hogy ezután cigizni kezd, akkor előbb utóbb más Selena nélkül is rávette volna erre.
2015. január 31. 10:13
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Selena is már egyre hülyébb.
2015. január 31. 10:20
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Még egy szál cigi,nem nagy dolog
2015. január 31. 11:05
|
|
Csöppségvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.30. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 214375 offline
|
Ha valaki olyan hülye, hogy utánozza azt hogy épp a kedvenc híressége cigizik, akkor az már a szánalom csúcsa.
Nem védeni akarom, ő dolga, hogy mit csinál, bár kétlem hogy ha egy szülő megtudja, hogy a gyereke cigizik, nem hiszem hogy egyből egy hírességet kezdene vádolni.
Nem védeni akarom, ő dolga, hogy mit csinál, bár kétlem hogy ha egy szülő megtudja, hogy a gyereke cigizik, nem hiszem hogy egyből egy hírességet kezdene vádolni.
2015. január 31. 11:12
|
|
dorina00visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.12. Hozzászólás: 149 Csatolások: 0 Azonosító: 175406 offline
|
Ejha, elszívott egy cigit! Most aztán börtönbüntetés jár neki! Egyébként meg Miley vagy Justin nem mutat SOKKAL rosszabb példát a rajongóinak? (valagrázás, füvezés, kocsibalesetek...) Ne legyünk már hülyék!
2015. január 31. 11:24
|
|
Janina2014visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.28. Hozzászólás: 169 Csatolások: 0 Azonosító: 225092 offline
|
Istenem, a legtöbb ember cigizik. Ennyi erővel most ők is rossz példaképek?! Persze nem egészséges, de ő tudja.
2015. január 31. 11:57
|
|
Selenator112új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.23. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 232060 offline
|
Oké akkor a legelső. Aki azt mondja hogy Selena kövér (O.o) Az nagyon sürgősen nézzen a szemészet után..Embert ölnék hogy olyan alakom legyen mint Selenának.. A következő pedig az hogy Selena nem cigizik. Már máskor is készült volna kép arról ahogyan cigizik, de nem készült mert nem cigizik. (Egy film jelenet csak úgy mondom..)DE ha cigizne(HA) akkor is mi a probléma azzal? minek kell erről cikket írni? Csak azért hogy a haterek tudjanak min csámcsogni.. utálom az összes ilyen hír oldalt.. A hírek fele kamu. Ami meg igaz ahhoz sem azok írnak akik szeretik. Hanem akik nem.. de mindegy ebbe nem akarok belemenni.. Lényeg a lényeg. Ettől valaki nem mutat rossz példát.. Hogy cigizik. Miért ne tehetné? felnőtt nő. 22 éves idén lesz 23.. Szerintem már bőven el tudja dönteni mi a jó neki. Ezért a rajongói nem fognak cigizni.. Te jó isten. Hány sztár cigizik? Rettentő stresszes a munkájuk nem is csodálkozom. Sokan drogokba és alkoholba, néha öngyilkosságba menekülnek. Egy cigi?? Az semmi. De ez még mindig egy film xD Én hatalmas rajongó vagyok. Ezért természetes hogy megvédem Selenát.. De attól hogy ő cigizik én nem fogok..
És mégegyszer: Selena kövér??! Nemtudom ti milyen képet néztek xDD
2015. január 31. 12:04
|
|
directionerforever19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.31. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 238160 offline
|
Felnőtt ember azt csinál amit akar.Nem értem ebből miért kell ekkora ügyet csinálni.Nyilván nem jó dolog ha cigizek.De ééés?Ez azért nem ilyen nagy dolog.
2015. január 31. 12:11
|
|
Ash19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 781 Csatolások: 1952 Azonosító: 153850 offline
|
Úristen, hogy tehet ilyet. Azonnal csukják le!
Ugyan már! Felnőtt nő, azt csinál amit akar! A fiatalok nagy százaléka úgy is kipróbálja a dohányzást. Aki akar az úgy is rágyújt, nem attól függ, hogy a kedvence dohányzik-e vagy sem. Legalábbis az én viselkedésemet sosem befolyásolta egy sztár sem.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: