Úristen, egy dohányzó híresség, most mi lesz jajjneeeeee...
Nevetségesek tudnak lenni az emberek.
Rossz példát mutat rajongóinak Selena Gomez
2015. január 30. 20:15
Nem bírom Selenát, sőt.. De a világon minden harmadik ember cigizik. Úgy csináltok mintha bűn lenne.
2015. január 30. 20:20
Nem tudok róla,hogy ezt tiltaná a törvény,szóval,aki cigizni akar,az úgyis cigizni is fog.
Már egyenesen fáj látni, hogy vannak olyan emberek, akik annak örülnek (ne mondjátok, hogy nem mert eléggé nyílvánvaló), hogy felszedett 2-3 plusz kg-t.
Nem értem a hülye amcsikat (főként szülőket), hogy miért istenítik így a példaképüket (a gyerekeiknek)? Azok aztán síkhülyék lehetnek, főleg, ha még be is veszik, hogy a gyerekük emiattt kezd majd el cigizni
Nem értem a hülye amcsikat (főként szülőket), hogy miért istenítik így a példaképüket (a gyerekeiknek)? Azok aztán síkhülyék lehetnek, főleg, ha még be is veszik, hogy a gyerekük emiattt kezd majd el cigizni
Jesszusom de durva!!!!!!! Azonnal csináljanak belőle filmet!!!
Ez valami úristen de durva.
o Mint aki még nem látott volna embert cigizni.
2015. január 30. 20:24
|
|
kami98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 1305 Csatolások: 0 Azonosító: 137470 offline
|
Uristen, ezt most nem mondjatok komolyan? Attol mert cigizik, meg nem dol ossze a vilag:) Ne ertsetek felre, imadom Selt, de semmi bajom azzal, ha cigizik. Kulonben is, attol mert elszivott egy szalat, nem azt jelenti, hogy rendszeresen teszi. Es ha ez csak egy jelenet a filmbol? Miert kell ebbol ekkora felhajtast csinalni? Ha Demi cigizne, akkor is ekkore felhajtast csinalnatok belole? Konyorgom, Selena is ember.. es ha cigizik, akkor mivan? Osszedol a vilag, or what? A vilagon minden 3. ember cigizik. Es ezzel egyaltalan nem mutat rossz peldat a rajongoinak:) En ettol fuggetlenul ugyanugy szeretni fogom. Nem fogom elitelni sem. Az o dolga, az o elete, de persze a medianak feltetlenul bele kell szolnia.. Es mert ragyujtott EGY(!!) szalra, attol meg nem lesz rossz kislany:) Engem nem igazan zavar, ha cigizik, (de azert egy kicsit megis), csak ne sullyedjen le Miley szintjere..
Egy egesz regenyt tudnek irni, de akkor holnap sem vegeznek. A mondandomat itt es most bejeztem. Koszonom a figyelmet!
Egy egesz regenyt tudnek irni, de akkor holnap sem vegeznek. A mondandomat itt es most bejeztem. Koszonom a figyelmet!
2015. január 30. 20:31
Selena is ember.Én ilyenkor akárkiről legyen is szó,a védelmére kelek.Mindenki kipróbálja,ha nem is most,majd.Ugyanolyan jogai vannak a dohányzáshoz,mint másoknak.Szerintem egyébként nem hízott,sőt,ha valami változást vélek felfedezni,az mind pozitív!
2015. január 30. 20:36
|
|
mirii.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.07. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 214915 offline
|
Csak úgy szólnék a cikk szerzőjének, hogy filmet forgatnak.
De egyébként is, ha cigizne, semmi köze nem lenne hozzá senkinek. Istenem, hagyjátok már élni.
Komolyan...arról nem írtok cikket, hogy elment a vécére?
De egyébként is, ha cigizne, semmi köze nem lenne hozzá senkinek. Istenem, hagyjátok már élni.
Komolyan...arról nem írtok cikket, hogy elment a vécére?
2015. január 30. 20:52
|
|
Vilu459 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.30. Hozzászólás: 557 Csatolások: 0 Azonosító: 233969 offline
|
Jaj, istenem! Cigizik? Tényleg? Huh. Nagyot csalódtam, most megyek, letörlöm az összes számát a mobilomról...
Na, de komolyan. Mégis kit érdekel? Most komolyan ezzel mutat rossz példát? És ha cigizik? Egy csomó énekes és színész is dohányzik, ezért senki nem fogja megutálni. Tegye, amit jónak lát, én ugyanúgy szeretem.
Na, de komolyan. Mégis kit érdekel? Most komolyan ezzel mutat rossz példát? És ha cigizik? Egy csomó énekes és színész is dohányzik, ezért senki nem fogja megutálni. Tegye, amit jónak lát, én ugyanúgy szeretem.
2015. január 30. 20:59
|
Fruzsicicaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.30. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 239711 offline
|
Nem szívott cigit csak a film szerint és ezt már 3 napja megírta egy faves oldal
2015. január 30. 21:12
Úr isten! Selena Gomez a "jó kislány" cigizett? Könyörgöm... Akkor mi van? Már nem 16 éves hanem felnőtt(bár néha nem képes úgy viselkedni)
2015. január 30. 21:19
|
|
pamoreworldvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.05. Hozzászólás: 139 Csatolások: 0 Azonosító: 232770 offline
|
a "sztárocskákkal" egyszer mind ez lessz, nem kellet sokat várni...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

1 felhasználónak tetszik: