Madonna szerint Taylor Swift a pop hercegnője
2015. január 30. 14:26
Idézet (Diala @ 2015.01.30. 13:29)
Ahhoz azért még le kell pár évet húznia Taylornak az iparban, ugyanis egy jól összerakott album nem teszi őt a Pop hercegnőjévé!
Jelenleg Britney a Pop Egyetlen és Igazi Hercegnője! Annyi embert inspirált - pályatársakat és rajongókat egyaránt -, olyan showkat csinált, amik megismételhetetlenek, kultikusak, és végezetül olyan fantasztikus előadókkal dolgozott együtt, olyanokkal lépett színpadra, akikkel már mások csak álmodozhatnak. Lásd, Michael Jackson.
Jelenleg Britney a Pop Egyetlen és Igazi Hercegnője! Annyi embert inspirált - pályatársakat és rajongókat egyaránt -, olyan showkat csinált, amik megismételhetetlenek, kultikusak, és végezetül olyan fantasztikus előadókkal dolgozott együtt, olyanokkal lépett színpadra, akikkel már mások csak álmodozhatnak. Lásd, Michael Jackson.
Így van
Idézet (ciel @ 2015.01.29. 21:26)
Madonnának jó a humora.
2015. január 30. 15:02
Na neeee! Ez valami vicc,hogy ez a nő a Pop Hercegnője,ezen nevetnem kell. Oké hogy szeretik,oké hogy sikeres,de ettől még nem ő a Pop Hercegnője.
Már évek óta Britney-é ez a cím és ezt senki nem veheti el tőle. Taylor, még csak egyetlen dalát sem tudom végig hallgatni,ha azt a mostani klipjét adják a tv-ben és kiírják a nevét,inkább elkapcsolom.
Madonna nem tudom mit akart ezzel,de ez még viccnek sem jó.
Már évek óta Britney-é ez a cím és ezt senki nem veheti el tőle. Taylor, még csak egyetlen dalát sem tudom végig hallgatni,ha azt a mostani klipjét adják a tv-ben és kiírják a nevét,inkább elkapcsolom.
Madonna nem tudom mit akart ezzel,de ez még viccnek sem jó.
2015. január 30. 15:22
|
|
tunde881023új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.11. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 211605 offline
|
Taylor Swiftet 2009 óta ismerem, amikor Kanye W. beszólt neki a VMA-n.
Ezt Madonna sem gondolhatta komolyan. A pop egyetlen hercegnője: Britney Spears! Ahhoz, hogy valaki ezt a titulust viselhesse le kell még pár évet sikeresen húznia. Nekem Rihanna zenéi jönnek be a leginkább, de ez csak kis részben az Ő érdeme ettől függetlenül várjunk még pár évet, hogy megérjenek ezek a gyümölcsök. .Ennyit Madonnáról, szerintem ezzel Britney-t sértette meg, más jelzővel kellett volna illetnie őket. De ha már így újraosztaná a címeket, akkor vegyük el tőle a koronát és tegyük inkább Beyonce fejére! Ennyi
1 felhasználónak tetszik:
Earth Song
2015. január 30. 15:31
|
|
Earth Song |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 867 Csatolások: 0 Azonosító: 214568 offline
|
Pophercegnő? Na ne már!
Ha Michael Jackson a pop királya, akkor kérdem én, hogy lehetne Taylor Swift a pop hercegnője?
Ha Michael Jackson a pop királya, akkor kérdem én, hogy lehetne Taylor Swift a pop hercegnője?
2015. január 30. 15:42
Most nem azért, de szó szerint azt nem mondta Madonna, hogy "Taylor a pop hercegnője", csupán megemlítette hogy jók a dalai.. Pontosabban azt mondta hogy milyen jó hogy vannak pop hercegNŐK a szakmában, tehát nem csak Taylorra ruházta rá ezt a jelzőt, hanem azokra is, akiket a cikk is ír..
Szerintem Britney Spears is csak addig számított pop hercegnőnek, míg karrierje csúcsán volt.. Mióta visszatért a "pokolból", már csak egy "próbálkozó"-nak számított. Volt egy pár klassz slágere, de már távol állt a fénykori énjétől.. Nekem ez a véleményem. Ő nem volt elég ambiciózus a feladathoz. Pophercegnő(k) nem léteznek, csak lelkes feltörekvők.
Szerintem Britney Spears is csak addig számított pop hercegnőnek, míg karrierje csúcsán volt.. Mióta visszatért a "pokolból", már csak egy "próbálkozó"-nak számított. Volt egy pár klassz slágere, de már távol állt a fénykori énjétől.. Nekem ez a véleményem. Ő nem volt elég ambiciózus a feladathoz. Pophercegnő(k) nem léteznek, csak lelkes feltörekvők.
2015. január 30. 15:46
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Akik így helyeselnek, egyáltalán tudják, hogy Taylor milyen műfajban alkotott eddig?
Segítek: az 1989 előtti négy albuma mind country műfajú volt, igaz, a Fearlessbe már csempésztek egy kis poppos hangzást, de maga Taylor nyilatkozta, hogy az 1989 az első, hivatalosan is pop albuma, ami nélkülözi a country(pop) hangzásvilágát.
Egy pop album után ne nevezze már senki Taylort a Pop hercegnőjének! Van egy sanda gyanúm, miszerint Madonna is csak ezzel akar bevágódni a fiatalabb korosztálynál és Taylor rajongóinál. Mostanság úgyis kicsit befásult, a Lady Gaga-koppintós imázs se jött be neki, biztos úgy volt vele, meglovagolja most ezt a Taylor Swift-lázat.
Segítek: az 1989 előtti négy albuma mind country műfajú volt, igaz, a Fearlessbe már csempésztek egy kis poppos hangzást, de maga Taylor nyilatkozta, hogy az 1989 az első, hivatalosan is pop albuma, ami nélkülözi a country(pop) hangzásvilágát.
Egy pop album után ne nevezze már senki Taylort a Pop hercegnőjének! Van egy sanda gyanúm, miszerint Madonna is csak ezzel akar bevágódni a fiatalabb korosztálynál és Taylor rajongóinál. Mostanság úgyis kicsit befásult, a Lady Gaga-koppintós imázs se jött be neki, biztos úgy volt vele, meglovagolja most ezt a Taylor Swift-lázat.
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2015. január 30. 16:22
|
|
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline
|
Madonnát őszintén nem kedvelem, szóval nem mondom, hogy szentírás amit mond, de Taylornak igaz mostanság egyre jobb számai vannak és énis megkedveltem az utóbbi időben
2015. január 30. 16:40
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
Szerintem Taylor remek kis albumot hozott össze, viszont hiába vagyok a rajongója, be kell látni, hogy egy album miatt még nem nevezhetõ a pop hercegnõjének.
2015. január 30. 17:30
Látom, itt egyesek nagy tévedésben vannak. Amerikában a pophercegnő kifejezést a fiatal popénekesnőkre használják, úgyhogy Britney már egy jó ideje nem az (amúgy Katy Perry se, de mind1). Madonna pedig már tényleg nem tud mit kitalálni, hogy releváns maradjon, úgyhogy jobb híján marad a másokról nyilatkozgatás.
2015. január 30. 17:31
Nem Britney az?! Taylor meg eleve countrey énekesnő...
2015. január 30. 17:33
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
Taylor fantasztikus
2015. január 30. 17:48
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
nem értem miért fújja fel mindenki ezt az ügyet, szerintm taylor csodálatos, és fantasztikus énekesnő, igaz, hogy az első albumai nem pop stílusban íródtak, de nem egy díjat adtak neki ami a pop királynője!!!! madonna csak mondta, ennyi nem kell itt egymásnak esni....
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.