A színész egy interjú során tett nyilatkozata sokak tetszését nem nyerte el, így közleményben kért elnézést.
A teljes cikkhez kattints ide!
Bocsánatot kért rasszista megnyilvánulása miatt Cumberbatch
2015. január 29. 20:22
|
|
Susan McKelawayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.22. Hozzászólás: 223 Csatolások: 0 Azonosító: 206830 offline
|
Ejj..mit tettél te!
D nagyon örülök hogy bocsánatot kért,mert valóban nem volt szép. De..hát még is csak Benedict-ről beszélünk...és tudjuk hogy az ilyet nem hagyja szó nélkül,és azzonnal elnézést kér!
ezért is szeretem annyira <3
2015. január 29. 21:35
|
|
someone99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.31. Hozzászólás: 795 Csatolások: 0 Azonosító: 199116 offline
|
Egy rossz megnyilvánulás és máris jóízűen csámcsog rajta a média.Tudom hogy Benedict nem rasszista, csak helytelenül használta a szavakat.De bocsánatot kért, hiszen Benedictről beszélünk aki egy igazi úriember,és ezért minden tiszteletem az ővé.Beismerte hogy hibázott és szerintem ez egy példaértékű dolog.(nem tudom már jobban szeretni ezt az embert esküszöm.)
2015. január 30. 10:36
Az interjúból látszik, hogy tényleg sajnálja.....ja, igen, mert látszódnia kell.
2015. január 30. 14:14
de szeretem
legalábbbbocsánatot kért, nem úgy, mint egyesek
2015. január 30. 14:37
|
|
WhollyGrobanitevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 156 Csatolások: 13 Azonosító: 226935 offline
|
Szerintem a riporter kérdése maga rasszista ... és provokáló ...
2015. január 30. 15:15
Csak én érzem úgy, hogy semmi "rasszista" nem volt abban, amit mondott?
2015. január 30. 15:42
A "híres" embereknek, vagyis akiknek minden lépését követik többszörösen át kell gondolniuk, mit és hogyan mondanak. Abban az esetben (ahogyan ő tette), ha nem direkt mondta ezt, akkor megbocsájtható szerintem. Viszont, ha valakinek a rasszista megnyilvánulásában érződik a gúny és az utálat...na az már nem megbocsájtható!
2015. január 30. 16:25
|
|
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline
|
nem tudom, de én úgy vélem, hogy túlzásba vitte kicsit a bocsánatkérést. nem volt ez az egész azért akkora bűn.
2015. január 30. 16:38
Én is utálom a rasszizmust, de egyesek túlzásba esnek. Ha egy sztár mondatában szerepel a "fekete" vagy a "japán" szó az már rasszista vagy mi?
2015. január 30. 17:30
|
|
Eric Saade fan 7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.16. Hozzászólás: 188 Csatolások: 5 Azonosító: 155585 offline
|
utólag mindent k lehet magyarázni
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: