Nina Dobrev kibékülne Iannel?
2015. január 31. 14:10
|
|
crazy06új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.27. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 194779 offline
|
Nem, nem, nem. Ian jobban összeillik Nikkivel, mint olyan valakivel, aki nem tudja elfogadni, hogy az exe boldog. (Mert szerintem ez történik.) Na igen, nem vagyok Nina-fan.
2015. január 31. 20:32
szerintem Ninával jobban összeillik..de ha Nikkit választotta hát legyenek boldogok..
de azért barátok lehetnek!! <3
2015. február 01. 07:24
- Nikkivel kell Lennie! - Üvölti egy részeg h*lye. Pedig így gondolja...stb
2015. február 01. 17:39
|
|
Betty953visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.14. Hozzászólás: 379 Csatolások: 31 Azonosító: 152953 offline
|
Nagyon aranyosak voltak együtt, de mint lehet látni Ian boldog Nikki-vel. Szerintem a boldogsága fontosabb, minthogy azt mondjuk, "Milyen cuki Ninával". Szerintem is cukik együtt, és jobban örülnék ha együtt lennének, de ez Ian dolga. Ha ő így boldog, akkor szerintem hagyni kéne és nem kéne pletykálkodni. Manapság, mindenki hall nem kívánatos pletykákat.
2015. február 02. 18:25
|
|
Binci |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.07. Hozzászólás: 753 Csatolások: 0 Azonosító: 234227 offline
|
Szerintem Nina és Ian nagyon aranyosak együtt, szépek, jó párt alkotnak. De hiába, ez nem a mi döntésünk. Mi csak kreáljuk őket a képzeleteinkben de...mit tudunk mi a valóságról? Arról hogy mit éreznek? Mi történik igazából kettejük között? Semmit. Nekünk rajongóknak nincs beleszólásunk. Ha Ian Nikkivel érzi jól magát és számára boldogságot kelt...akkor legyen.
És mit ér az ha együtt látjuk őket? Azt hisszük boldogok pedig nem is. Én annak örülök ha Ian azzal van akivel szeretne mint egy normális ember aki maga dönt kit szeret és kit nem.
Ennyi.
Ennyi.
2015. február 04. 09:39
|
|
wasabifasirt308új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.03. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 239924 offline
|
Nian legyeeen !
2015. február 04. 15:39
|
|
WIKKI516724új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 200801 offline
|
Remélem kibékülnek!!
Ninával sokkal jobban összeillik mint Nikkivel!!!
)))))))))))
Ninával sokkal jobban összeillik mint Nikkivel!!!
2015. február 08. 20:00
|
Katherine Jonesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.01. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 235377 offline
|
Remélem kibékülnek. Nikki és Ian annyira nem illenek össze... én mindig is a TEAM NIAN tagja maradok
2015. február 09. 23:43
|
|
Ellilellaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.12. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 238969 offline
|
Hm, szép álom lenne, hát én azért drukkolok :3
Egyébként ez a Nikki-Ian esküvő sincs még annyira megerősítve, mint kellene, ha már egyszer annyira nagyon boldogok együtt és épp házasodni készülnek...
Egyébként is szerintem Ian sokkal jobban mutat Ninával, mint Nikkivel (most nem ránézésre gondolok, hanem amúgy is van valami Nikkiben, ami olyan fura...)
Szóval én azért drukkolok nekik, még akkor is, ha összejönnének, és lenne belőle egy hatalmas botrány. A botrány része mondjuk nem érdekelne, csak ők legyenek boldogok.
Bár ha Ian végül is mégis Nikki mellett dönt, és ettől ő boldog, akkor még azt is elviselem...
Azért remélem mindenkinek a legjobbakat
Egyébként ez a Nikki-Ian esküvő sincs még annyira megerősítve, mint kellene, ha már egyszer annyira nagyon boldogok együtt és épp házasodni készülnek...
Egyébként is szerintem Ian sokkal jobban mutat Ninával, mint Nikkivel (most nem ránézésre gondolok, hanem amúgy is van valami Nikkiben, ami olyan fura...)
Szóval én azért drukkolok nekik, még akkor is, ha összejönnének, és lenne belőle egy hatalmas botrány. A botrány része mondjuk nem érdekelne, csak ők legyenek boldogok.
Bár ha Ian végül is mégis Nikki mellett dönt, és ettől ő boldog, akkor még azt is elviselem...
Azért remélem mindenkinek a legjobbakat
2015. március 22. 10:24
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Mégse jöttek össze..
2015. március 31. 20:22
Bárcsak újra összejönnének. Együtt szó szerint tökéletesek voltak. Összeillenek. Nagyon.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: