olvasás előtt rápillantottam a képekre, és eszembe se jutott hogy nem igaziak.
amúgy meg jó hír. végre talán lesz egy emlékezetes szerepe a harry potter óta. nem értem mért nem kap több jó szerepet, híres, gyönyörű és tehetséges.
ki érti a mai filmipart....
Szépség lett Emma Watsonból
2015. január 27. 18:11
|
|
Dalienthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.17. Hozzászólás: 354 Csatolások: 0 Azonosító: 222836 offline
|
A címet olvasva, azt készültem kommentelni, hogy "Miért, eddig nem volt az?"
Mindenesetre nagyon örülök neki, hogy ő kapta a szerepet. Normális esetben nem biztos, hogy megnézném, nem nagyon szeretem ezeket az újrafeldolgozott élőszereplős Disney meséket, de Emma miatt biztos, hogy meg fogom nézni. A képek pedig nagyon jók
Azt pedig viccesnek tartom, hogy Kristen Stewart neve még felmerül filmek készítése során...
Mindenesetre nagyon örülök neki, hogy ő kapta a szerepet. Normális esetben nem biztos, hogy megnézném, nem nagyon szeretem ezeket az újrafeldolgozott élőszereplős Disney meséket, de Emma miatt biztos, hogy meg fogom nézni. A képek pedig nagyon jók
Azt pedig viccesnek tartom, hogy Kristen Stewart neve még felmerül filmek készítése során...
2015. január 27. 18:16
|
|
fanni_fodorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 231 Csatolások: 1 Azonosító: 219905 offline
|
Dejó! Biztos nagyon szuper lesz ❤️
2015. január 27. 18:34
|
|
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 755 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline
|
Nagyon illik rá a szerep!
2015. január 27. 18:35
|
|
Earth Song |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 867 Csatolások: 0 Azonosító: 214568 offline
|
"Szépség lett"? Mindig is szépség volt
Gratulálok Emmának!
Gratulálok Emmának!
2015. január 27. 18:40
|
|
pamoreworldvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.05. Hozzászólás: 139 Csatolások: 0 Azonosító: 232770 offline
|
Celeron :
inkább Watson mint a pókerarc!
te aztán megmondod a tutit,, persze igazad van,eléggé olyan arca van. Emmának meg örülök, mondánám ,hogy hogy állati és hogy ráillik a szerep, de mindenképp megnézem és örülök hogy már több filmen szerepel.
inkább Watson mint a pókerarc!
2015. január 27. 18:42
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
örülök neki
tegnap ezt láttam először a facebookon,hogy kiírta a hírt
illik is rá és kíváncsi leszel az éneklésére
2015. január 27. 18:46
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Így már főleg muszáj. Lesz. Látnom *-*
2015. január 27. 19:00
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Meg kell néznem,,akkor
2015. január 27. 19:14
Uh, láttam, mikor megosztotta és mosolyra görbült a szám!!! Hatalmas Gratuláció!!!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: