Nincs benne semmi különleges. Bocsi fanok
A Dal 2015: megvannak az első továbbjutók!
2015. január 26. 14:45
Antal Timi dala fülbemászó, de nagyon tucat.
2015. január 26. 15:12
|
|
Sarah96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 189178 offline
|
Tóth Verát és Bogikát erősen túlértékelik. Boginak egyáltalán nem való ilyen dal. Ami pedig Tóth Verát illeti, az ő dala olyan unalmas, főleg h Európa kb. 97%-a semmit sem értene belőle. Egyedül Antal Timi dala az, amire azt mondom, h nem is olyan rossz. Eléggé fülbemászó. A többi meg egyszerűen unalmas volt. Remélem, lesz ezeknél jobb is.
2015. január 26. 15:22
|
|
kovacsviki999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 215 Csatolások: 0 Azonosító: 184269 offline
|
Hát sajnálom, hogy nem Farkas- Jenser Balázs jutott tovább, az ő dala volt a legjobb az első adásban. A Passed, Antal Timi, Tóth Vera dala unalmas, borzalmas volt. Még talán az MDC-re lehet mondani, hogy nem volt rossz.
2015. január 26. 15:24
Nem néztem eddig, habár néha-néha belenézek. A továbbjutók közül szerintem a legjobb dal az Antal Timi dala.
2015. január 26. 15:25
|
|
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline
|
a legerősebb dal a 6 közül Tóth Vera dala nagyon szépen fel van építve csak a végén elvérzik hiányzik a finálé a másik jó dal az az Antal Timi dala nagyon erős dal de nincs helye bécsben mert nagyon tucat és biztos lesz ilyen kaliberű dal minden évben van vagy 5
2015. január 26. 15:31
|
|
DettyBetta97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.02. Hozzászólás: 1020 Csatolások: 0 Azonosító: 164675 offline
|
örülök hogy bejutottak ! De azért sajnálom az MCDt mert ôk is nagyon jók voltak
2015. január 26. 16:06
|
|
MacikaXDúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.17. Hozzászólás: 92 Csatolások: 0 Azonosító: 219407 offline
|
Fúúúúú én néztem és élőben mindegyik nagyon ratyi volt... de nem csak szerintem... apum a 2. tesóm a harmadik dal után kimentek a szobából, hogy nekik ennyi elég volt... én megnéztem, hogy kik vesznek részt rajata. Dér Henit és Gájer Bálintot várom a legjobban
2015. január 26. 16:16
Khm.Szerintem mindenkinek jobb ha nem nyílvánítok véleményt ugyanis az eddigi kommentekkel egyet tudok érteni.Örüljünk ha nem leszünk utolsók ezzel a gyengeséggel
2015. január 26. 16:38
|
|
Éjla100visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.02. Hozzászólás: 459 Csatolások: 0 Azonosító: 230669 offline
|
nem rosszak. a mesmerize és az úgysem felejtesz el kifejezetten nem jönnek be. a veráé tetszik, nagyon jó hangja van, de a dal nem biztos hogy eurovízióra való, mostanában csak angol dalokkal érdemes próbálkozni. a time is now önmagában egész jó, de ez tipikusan az a dal ami teljes mértékig az előadásától függ. én a wake up this way-t, vagy a world of violence-t küldeném. talán a time is now-t.
2015. január 26. 16:51
|
|
Leonetta48#ASHTAG |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 237848 offline
|
Gratulálok nekik!!!!!
2015. január 26. 17:03
|
|
Blackheart.comyizhan - bjyxszd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.04. Hozzászólás: 3585 Csatolások: 1884 Azonosító: 42891 offline
|
A tovább jutók közül Antal Timinek örülök, az ő dala nagyonis megállta a helyét. Ami meg a többieket illeti, számomra hatalmas kérdőjel, h miért kerültek be. Főleg a Mesmerize dal, szerintem idegesítő volt, pláne h a csajnak semmi hangja nincs! Tóth Vera meg azt hitte h most i csodát fog alkotni, de vhogy nagyon nem jött össze neki. :/
Sajnálom, h se Farkas-Jenser Balázs, se Szakács Gergő, se az MDC nem jutott tovább. :/ amin nagyon meglepődtem h a Karmapolis bejutott. Pff nevetséges h a jókat kitúrták. Pláne úgy h a zsűri azt mondta h ők Balázst szeretnék látni a döntőben. Erre a holt versenynél mikor választaniuk kellett kit juttattak tovább, hát a Karmapolist. Nevetséges... :/
Sajnálom, h se Farkas-Jenser Balázs, se Szakács Gergő, se az MDC nem jutott tovább. :/ amin nagyon meglepődtem h a Karmapolis bejutott. Pff nevetséges h a jókat kitúrták. Pláne úgy h a zsűri azt mondta h ők Balázst szeretnék látni a döntőben. Erre a holt versenynél mikor választaniuk kellett kit juttattak tovább, hát a Karmapolist. Nevetséges... :/
2015. január 26. 17:09
|
|
Wonderwallúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.28. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 194865 offline
|
Hát.....nem egy erős mezőny. Bogi dala nagyon tetszik, ő az egyetlen aki mérhető szinten teljesített. A Passed-et el lehet hallgatni, valljuk be elég fülbemászó. A többieknek ...van aki túl nagyot képzel magáról, van akinek csak szimlán nincs hangja. Remélem a további adásokra hagyták a javát
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: