40 dolog, amit nem tudhattál a Vissza a jövőbe-trilógiáról
2015. január 26. 18:33
Nagyon szeretem ezt a filmet.
Nagyon érdekesek ezek a tények!
2015. január 26. 19:01
Az egyik kedvenc filmem.Megvan nekem DVD-n és szinte minden hétvégén egyik részt megnézem.Megunhatatlan film!
Nagyon jó volt erről is olvasni!Érdekes volt!
Nagyon jó volt erről is olvasni!Érdekes volt!
2015. január 26. 20:02
Waaaaa! *.* *.* a kedvenc filmem! Nagyon jó lett a cikk
2015. január 27. 12:03
|
|
lovelife23új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.26. Hozzászólás: 70 Csatolások: 1 Azonosító: 220043 offline
|
Nagyon jó cikk lett, köszi!!!
Szeretem ezt a filmet!
2015. január 27. 17:07
Na pont egy ilyen cikk kellet nekem
Nagyon imádom a trilógia összes részét,még anno fiatalabb koromban mutatták nekem meg a szüleim,és természetesen nagyon elnyerte tetszésemet,egyszerűen megunhatatlan!Marty McFly az enyém:D♥
Nagyon imádom a trilógia összes részét,még anno fiatalabb koromban mutatták nekem meg a szüleim,és természetesen nagyon elnyerte tetszésemet,egyszerűen megunhatatlan!Marty McFly az enyém:D♥
2015. január 27. 17:17
|
|
Tyriavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.27. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 168017 offline
|
A 8-as nem jó. A készítők azért választották a DeLoreant, mert annak elég futurisztikus a külseje és az '50-es évekbeli emberek elhihették volna róla, hogy űrhajó.
36. Nem ELhasználták, csak felhasználták őket. Az egyik a mai napig ott pihen a Universal Pictures székháza előtt. Kis érdekesség, hogy hazánkban jelenleg pontosan ennyi DeLorean található: 7.
Legnagyobb kedvencem ez a trilógia, bármikor képes vagyok végignézni egyhuzamban.
36. Nem ELhasználták, csak felhasználták őket. Az egyik a mai napig ott pihen a Universal Pictures székháza előtt. Kis érdekesség, hogy hazánkban jelenleg pontosan ennyi DeLorean található: 7.
Legnagyobb kedvencem ez a trilógia, bármikor képes vagyok végignézni egyhuzamban.
2015. január 27. 17:24
|
|
Tyriavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.27. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 168017 offline
|
Eszembe jutott még egy érdekesség: amikor a III. rész végén Marty visszatér 1985-be, akkor a sínek mellett ki van írva, hogy Eastwood Ravine, hisz ő zuhant bele 1885-ben, így róla nevezték el.
2015. január 27. 17:46
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
Isteneem, imádom ezt a filmet! ♥
Köszi a cikket, nagyon jó lett.(:
5.--> neee xD
10.----> ez pont akkor tűnt fel, amikor legutóbb néztem a filmet, és nem hitt nekem senki sem, hogy más alakítja.
De így már bizonyítva van. Az első részes Jennifer sokkal szebb, és jobban játszotta szerintem.
14.---> Back in time, Power of love♥
21.---> De rendes ez a Nike cég
25,----> Zoey Deutch-nak jól állna, remélem ő hordja
34. ----> ezt nem is tudtam xd
37---> Ronald Reagen, az a pojáca?
Köszi a cikket, nagyon jó lett.(:
5.--> neee xD
10.----> ez pont akkor tűnt fel, amikor legutóbb néztem a filmet, és nem hitt nekem senki sem, hogy más alakítja.
14.---> Back in time, Power of love♥
21.---> De rendes ez a Nike cég
25,----> Zoey Deutch-nak jól állna, remélem ő hordja
34. ----> ezt nem is tudtam xd
37---> Ronald Reagen, az a pojáca?
2016. november 05. 12:51
|
|
thatter224új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.04. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 260722 offline
|
Uuuu annyira szeretem ezt a filmet!A zenéit,a szereplőket,a történetet,meg mindent!Legeslegjobb!Nagyon jó cikk,érdekes tények!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: