Hivatalos: összeházasodik Ian Somerhalder és Nikki Reed!
2015. január 26. 17:23
|
|
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6361 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline
|
Én valahogy úgy vagyok vele, hogy azért Nikki elég szemét dolgot művelt Ninával...azért szerintem a legjobb barátnőm expasija mindig is tabu....max, ha megengedi, de mivel nincsenek jóban, kétlem, hogy így történt volna.
2015. január 26. 17:26
Sok boldogságot!
Bár,nekem egy kicsit gyors ez így....nem rég jöttek össze,nem?Vagy mikor?Mindegy..
Bár,nekem egy kicsit gyors ez így....nem rég jöttek össze,nem?Vagy mikor?Mindegy..
2015. január 26. 17:33
|
|
blablavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.17. Hozzászólás: 319 Csatolások: 0 Azonosító: 229648 offline
|
Ha ennek a hírnek alapot adunk , akkor annak is , hogy Nikki csunyán kiszúrt Ninával . kurrek egyetértek ! most pedig lehet avval védeni Nikkit , hogy a szerelem mindennél fontosabb stb. Ők tudják , hogy mit érezznek , de nagy meglepetés lenne , ha sokáig tartana kettőjük kapcsolata. Ennek ellenére sok boldogságot kívánok nekik !
2015. január 26. 17:50
|
|
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline
|
Nos mondjatok bármit szerintem akkor is elsietik,és igen Nikki tényleg kiszúrt Ninával főleg hogy régebben barátok voltak én ilyet nem tettem volna.
A lényeg hogy korai a házasság és válás lesz a vége!!
De sok boldogságot!
A lényeg hogy korai a házasság és válás lesz a vége!!
De sok boldogságot!
2015. január 26. 17:57
|
|
btrfan2002új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.06. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 236898 offline
|
hát én első perctől fogva utálom nikkit.de ahogy ninával kicseszett az még rátett 1 lapáttal.szerintem nem is illenek össze.és szerintem is ez még túl korai lenne
2015. január 26. 17:58
Én gratulálok nekik, legbelül végig tudtam a cikkek olvasása közben hogy igazak a hírek a kapcsolatukról. Én örülök annak hogy beteljesedett mert szerintem nagyon szép párt alkotnak
Igaz az egyik legjobb barátnője (Nina) expasija, bár én nem tettem volna ezt, nem is ítélem el, joga van ahhoz hogy boldog legyen akárki oldalán is találja meg. Nina és Ian kapcsolatának rég vége, és nem is miatta mentek szét úgyhogy nem hibáztatom semmiért..
Mindenesetre nagyon várom az újabb fejleményeket, mert bár egyikük sem a szívem csücske, szerintem egy igazi álompárt alakítanak
Bár úgy vélem továbbra is, hogy elsietik a dolgot..pár hónapnyi ismeretség után én nem mennék egy férfihez sem..
Mindenesetre nagyon várom az újabb fejleményeket, mert bár egyikük sem a szívem csücske, szerintem egy igazi álompárt alakítanak
Bár úgy vélem továbbra is, hogy elsietik a dolgot..pár hónapnyi ismeretség után én nem mennék egy férfihez sem..
2015. január 26. 18:13
|
|
Ash19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 781 Csatolások: 1952 Azonosító: 153850 offline
|
Hogy valaki még mindig ott legyen leragadva, hogy Nikki meg Nina legjobb barátnők voltak? xddd Persze nekem is az a legjobb barátnőm akivel életemben 4-5 alkalommal találkoztam..... Amúgy senki nem tudhatja, hogy pontosan mióta is vannak együtt. Az, hogy a sajtó és mi 2014 Július vége óta tudjuk, hogy egy párt alkotnak az nem azt jelenit, hogy akkor kezdődött a kapcsolatuk na de mindegy. Mellesleg arról sem szabad megfeledkezni, hogy nem most ismerkedtek össze, hanem már évek óta ismerik egymást, tehát nem a nulláról indult a kapcsolatuk. Szerintem, ha Nikki nem lenne 100%-ig biztos abban, hogy Ian az az ember akivel leakarja élni az életét akkor nem ugorna bele egy újabb házasságba. Attól, hogy jegyesek még nem jelenti azt, hogy azonnal össze is házasodnak. Oké Nikki a Paullal való házasságát elsiette, de 23 évesen az ember még nem igazán gondolkodik reálisa, amikor a rózsaszín köd ellepi a szemét. Remélem hamarosan a Nina/Nian fanok is belátják, hogy ők már nem fognak egy párt alkotni, és végre leszállnak erről a " Nikki egy mocskos .... mert elvette a legjobb barátnője pasiját" témáról. A Somereed párosnak pedig sok-sok boldogságot kívánok! <3
2015. január 26. 18:42
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
De jó, örülök neki, sok boldogságot kívánok nekik!
|
Stay Strong Bogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 553 Csatolások: 861 Azonosító: 190255 offline
|
Reméljük nem lesz tiszavirág életű ez a házasság, csodálatos összeillenek és aranyosak. Sok boldogságot!(:
|
|
Gaálbogivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.17. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 209583 offline
|
Nagyon sokan írják hogy Nikki elvette legjobb barátnője pasiját.Öhm..hát oké de én nem is tudtam róla hogy Nikki és Nina barátok lettek volna khm..jó tudni
szerintem túlzás ilyen hamar összeházasodni, de ők tudják
2015. január 26. 19:22
nagyon egymasra talaltak, mintha tegnap lett volna, hogy elkezdtek talalkozgatni
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: