Victoria Justice: "Szívből kívánom Arianának a legjobbakat"
2015. április 21. 18:18
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
Victoria egy rendes jószívű lány, sosem értettem ezeket a feltételezéseket. Inkább Ariana-ról hiszem el hogy zaklat valakit, nem Vic-ről. Ariana egy álszent, aki játszotta az aranyos cuki kislányt a Victorious alatt, de most kibújt az igazi énje, ez a hisztis díva énje. Míg Victoria egy csupaszív bájos lány aki a légynek sem tud ártani. Amikor vége lett a Victorious, a twitteren ha jól emkékszem Ariana irkált ki olyanokat hogy Victoria turnéja miatt történt, de én végig tudtam hogy a turnénak semmi köze sem volt a sorozat befejezéséhez. Ennyit erről hogy nem álszent Grande...De mindegy, nem akarom hogy a rajongók most itt írogassanak nekem. Csak azért szomorú volt olyanokat olvasni még régebben hogy mindenről Victoria tehet, miközben szerencsétlen lány semmit sem csinált. Annyira örülök hogy végre tisztázta, most már befoghatja mindenki aki eddig Vic-et hibáztatta. Még egy ilyen hülyeséget hogy Vic zaklatta azt a csajt...Istenem, hát azt nem nézném ki belőle hogy egy bogarat eltapos, nem még azt hogy zaklasson valakit...
2015. április 21. 18:35
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
Idézet (Arpadeus Mester @ 2015.01.25. 21:52)
"Nagyon boldog vagyok, hogy tisztázni tudom ezeket az alaptalan pletykákat. Ezek a dolgok már egy ideje folynak, de eddig úgy gondolkodtam, hogy nem figyelek az utálkozókra, és nem fogom belevetni magam ebbe a sok negatívba, de azt hiszem, azzal, hogy csendben maradtam, az emberek azt hiszik, én tehetek mindenről, és ez nem igazságos"
Hihetetlen, hogy még 3 év után is hazudik, mint a vízfolyás. A sok kis naív meg be is veszi. Szánalmas.
"Grande és Justice a V, mint Viktória című sorozat forgatásai alatt ismerkedtek meg. Akkoriban úgy tűnt a két sztár nagyon jól kijön egymással, azonban mikor a sorozat véget ért kapcsolatuk megszakadt, ezért keletkeztek a pletykák, hogy megromlott köztük a viszony. Amikor a sorozat véget ért, Victoriát sok támadás érte, mivel szólóturnéba kezdett ahelyett, hogy tovább forgatott volna, így sokan úgy gondolták miatta nem folytatódott a sorozat."
Így van és a drága kis szent Victoria a teljes felelősséget megpróbálta Arira hárítani. Ez volt az a pillanat, amikor Ari sem bírta tovább az évek óta tartó szivatást és hazugságokat: beszólt neki.
"A turnénak semmi köze nem volt a V, mint Viktória végéhez. Nagyszerű a kapcsolatom a Nickelodeon vezetőségével és az ottani kollégáimmal is."
Hát nem tudom, mennyire tartja a kapcsolatot a többiekkel, de legtöbbször csak Avannal látni, ők már akkor barátok voltak, amikor még híre-hamva sem volt a V mint Viktóriának.
"Nincs közöttünk harag. Remek zenét csinál, és szívből kívánom neki a legjobbakat, és további sok sikert mindenhez!"
Bár örülök, hogy ezzel elismerte a vereségét, egyúttal megint saját magát próbálja fényezni. Karrierje nem egy a legjobban, sorozata bukásnak tűnik, így megpróbálja tisztára mosni magát. Nem baj, már a helyére lett téve.
Hihetetlen, hogy még 3 év után is hazudik, mint a vízfolyás. A sok kis naív meg be is veszi. Szánalmas.
"Grande és Justice a V, mint Viktória című sorozat forgatásai alatt ismerkedtek meg. Akkoriban úgy tűnt a két sztár nagyon jól kijön egymással, azonban mikor a sorozat véget ért kapcsolatuk megszakadt, ezért keletkeztek a pletykák, hogy megromlott köztük a viszony. Amikor a sorozat véget ért, Victoriát sok támadás érte, mivel szólóturnéba kezdett ahelyett, hogy tovább forgatott volna, így sokan úgy gondolták miatta nem folytatódott a sorozat."
Így van és a drága kis szent Victoria a teljes felelősséget megpróbálta Arira hárítani. Ez volt az a pillanat, amikor Ari sem bírta tovább az évek óta tartó szivatást és hazugságokat: beszólt neki.
"A turnénak semmi köze nem volt a V, mint Viktória végéhez. Nagyszerű a kapcsolatom a Nickelodeon vezetőségével és az ottani kollégáimmal is."
Hát nem tudom, mennyire tartja a kapcsolatot a többiekkel, de legtöbbször csak Avannal látni, ők már akkor barátok voltak, amikor még híre-hamva sem volt a V mint Viktóriának.
"Nincs közöttünk harag. Remek zenét csinál, és szívből kívánom neki a legjobbakat, és további sok sikert mindenhez!"
Bár örülök, hogy ezzel elismerte a vereségét, egyúttal megint saját magát próbálja fényezni. Karrierje nem egy a legjobban, sorozata bukásnak tűnik, így megpróbálja tisztára mosni magát. Nem baj, már a helyére lett téve.
Istenem, ha a hülyeség fájna te már...Na mindegy.
Szeretnék reagálni arra amit írtál. Mert amiket itt írtál azok akkora hülyeségek, hogyha te azt mondod hogy elhiszed őket akkor szerintem te hazudsz mint a vízfolyás.
Persze, mert mindenki más hibás, kivéve a szent kis Ariana Grande, maga az őszinteség és szentség példaképe. (remélem az iróniát érzed)
Hmm...Már jó ideje fel vagyok regisztrálva a twitterre, és amikor először felröppentek ezek a rosszindulatú pletykák ARIANA szájából, vagyis twitter fiókjából, akkor végigkövethettem online-on az egész eseményt. Ha jól emlékszem (márpedig biztos jól emlékszem) a szent és sérthetetlen Ariana olyanokat írt ki a twitter oldalára amivel egyértelműen Victoriát hibáztatja a sorozat befejezése miatt. Szóval akkor ki is kezdte el a pletykálkodást, vagy csúnyábban kifejezve, ki kezdte el kavarni a sz@rt? És ki hárította kire a teljes felelősséget?
Jajj és a szegény kis Ariana pedig nem bírta az évek óta tartó hazugságokat és szívatást...Istenem, szegény. De sajnálom. Sajnálom, amiért már ő maga sem tudja miket hazudjon, és a hozzád hasonló rajongói pedig már azt sem tudják miről beszélnek annyi mindent hisznek el. Mégis ki szívatta? Victoria? Mikor és hol? Gyerünk, mondd el ha annyira tudod. Hadd sajnáljuk mi is egy kicsit a szegény Arianat.
Az meg hogy Victoria-t csak Avan-al látod biztos azért van mert nem nézegeted olyan sűrűn a képeit vagy közösségi oldalait. De nyugodj meg, másokkal is tartja a kapcsolatot, vegyük például Leon-t
A karrierjével sincsen semmi baj, attól mert az Eye Candy befejeződött. Tudod még mindig értelmesebb sorozat volt mint a Sam & Cat. Victoria felnőtt nő létére legalább nem egy Nickelodeonos 6 éveseknek szóló sorozatban szerepelt, nem úgy mint a te kis kedvenced...
Meg tudod, nem mindenkinek a hírnév a fontos. Szerintem Victoria örül annak hogy azt csinálhatja amit szeret, vagyis az éneklést meg a színjátszást, és egyáltalán nem érdekli ha éppen az aktuális sorozata vagy filmje nem ugorja meg azonnal a népszerűség felsőfokát. Ellentétben Grande-val akinek mindig muszáj a középpontban lennie, mert ugye ha nem ő a nagy sztár akkor összedől a világ. A hírnév nem minden. Ezt az is mutatja hogy Victoria-nak párkapcsolati téren sincsenek különösebb problémái, nem úgy mint Ariana-nak akinek sikerült ismét szakítania valakivel. A nyilvánosságnak pedig azonnal tudnia kellett erről is, persze.
2015. július 10. 10:26
|
|
BlieberForeverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.07. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 246054 offline
|
Selena Gomez 199 Adom!
)
2015. augusztus 04. 13:18
Imádom Arianát és Victoriát. Nagyon jó hogy jóban vannak
Imádom mind a kettőjüket nem tudnák dönteni köztük
Én is a legjobakat kivánom MIND A KETTŐJÜKNEK
2015. október 09. 10:50
|
|
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 769 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 offline
|
Szerintem Vicky soha nem tett ilyet!
Csak most nem tudom hogy kinek adjak igazat! Arinak vagy Vickynek ??
Nos nem tudom hogy ez milyen pletyka de nagyon remélem hogy kibékulnek !!!!
2017. február 14. 23:05
|
|
shaybenson_új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.16. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 254826 offline
|
Annyira nem értem, hogy miért kell a sztárokat folyton valamivel csessztetni. Nincs is magán életük
((
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: