Úgy látszik, a színésznő végleg tiszta vizet akar önteni a pohárba. Annak érdekében, hogy eloszlassa a róla és Ariana Granderől szóló pletykákat az E! Online-nak adott interjút.
A teljes cikkhez kattints ide!
Victoria Justice: "Szívből kívánom Arianának a legjobbakat"
2015. január 25. 20:46
|
|
diamondnonaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.01. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 235392 offline
|
Nem is hittem el a dolgot... Victoria soha nem bántana senkit sem.
2015. január 25. 21:02
Sajnos nem ismerem Victoria-t személyesen, de szerintem sem terrorizálna ő senkit.
2015. január 25. 21:11
|
|
Esztii. SellykeFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 933 Csatolások: 17 Azonosító: 197399 offline
|
Imádom Victoriát,és én ilyet soha ki nem néznék belőle!
2015. január 25. 21:49
Szerintem Victoria sohasem bántana senkit. De Ariana-ból kinézem
2015. január 25. 21:52
"Nagyon boldog vagyok, hogy tisztázni tudom ezeket az alaptalan pletykákat. Ezek a dolgok már egy ideje folynak, de eddig úgy gondolkodtam, hogy nem figyelek az utálkozókra, és nem fogom belevetni magam ebbe a sok negatívba, de azt hiszem, azzal, hogy csendben maradtam, az emberek azt hiszik, én tehetek mindenről, és ez nem igazságos"
Hihetetlen, hogy még 3 év után is hazudik, mint a vízfolyás. A sok kis naív meg be is veszi. Szánalmas.
"Grande és Justice a V, mint Viktória című sorozat forgatásai alatt ismerkedtek meg. Akkoriban úgy tűnt a két sztár nagyon jól kijön egymással, azonban mikor a sorozat véget ért kapcsolatuk megszakadt, ezért keletkeztek a pletykák, hogy megromlott köztük a viszony. Amikor a sorozat véget ért, Victoriát sok támadás érte, mivel szólóturnéba kezdett ahelyett, hogy tovább forgatott volna, így sokan úgy gondolták miatta nem folytatódott a sorozat."
Így van és a drága kis szent Victoria a teljes felelősséget megpróbálta Arira hárítani. Ez volt az a pillanat, amikor Ari sem bírta tovább az évek óta tartó szivatást és hazugságokat: beszólt neki.
"A turnénak semmi köze nem volt a V, mint Viktória végéhez. Nagyszerű a kapcsolatom a Nickelodeon vezetőségével és az ottani kollégáimmal is."
Hát nem tudom, mennyire tartja a kapcsolatot a többiekkel, de legtöbbször csak Avannal látni, ők már akkor barátok voltak, amikor még híre-hamva sem volt a V mint Viktóriának.
"Nincs közöttünk harag. Remek zenét csinál, és szívből kívánom neki a legjobbakat, és további sok sikert mindenhez!"
Bár örülök, hogy ezzel elismerte a vereségét, egyúttal megint saját magát próbálja fényezni. Karrierje nem egy a legjobban, sorozata bukásnak tűnik, így megpróbálja tisztára mosni magát. Nem baj, már a helyére lett téve.
Hihetetlen, hogy még 3 év után is hazudik, mint a vízfolyás. A sok kis naív meg be is veszi. Szánalmas.
"Grande és Justice a V, mint Viktória című sorozat forgatásai alatt ismerkedtek meg. Akkoriban úgy tűnt a két sztár nagyon jól kijön egymással, azonban mikor a sorozat véget ért kapcsolatuk megszakadt, ezért keletkeztek a pletykák, hogy megromlott köztük a viszony. Amikor a sorozat véget ért, Victoriát sok támadás érte, mivel szólóturnéba kezdett ahelyett, hogy tovább forgatott volna, így sokan úgy gondolták miatta nem folytatódott a sorozat."
Így van és a drága kis szent Victoria a teljes felelősséget megpróbálta Arira hárítani. Ez volt az a pillanat, amikor Ari sem bírta tovább az évek óta tartó szivatást és hazugságokat: beszólt neki.
"A turnénak semmi köze nem volt a V, mint Viktória végéhez. Nagyszerű a kapcsolatom a Nickelodeon vezetőségével és az ottani kollégáimmal is."
Hát nem tudom, mennyire tartja a kapcsolatot a többiekkel, de legtöbbször csak Avannal látni, ők már akkor barátok voltak, amikor még híre-hamva sem volt a V mint Viktóriának.
"Nincs közöttünk harag. Remek zenét csinál, és szívből kívánom neki a legjobbakat, és további sok sikert mindenhez!"
Bár örülök, hogy ezzel elismerte a vereségét, egyúttal megint saját magát próbálja fényezni. Karrierje nem egy a legjobban, sorozata bukásnak tűnik, így megpróbálja tisztára mosni magát. Nem baj, már a helyére lett téve.
2015. január 25. 22:39
Már akkor is azt gondoltam, hogy ez a pletyka alaptalan amikor elkezdték terjeszteni..
2015. január 26. 00:16
|
|
Miss.Elizabeth✨Focus✨ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.14. Hozzászólás: 1302 Csatolások: 9 Azonosító: 226085 offline
|
En mindig tudtam h nem o az...van par tippem h ki az >< de en Victoriat is szeretem, Arianat neg imadom, a peldakepem, kedvencem es waa xd<3
2015. január 26. 09:01
|
|
PuppySasha34visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.06. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 230957 offline
|
nemtom kinek higgyek arinak vagy victoriának
P
2015. január 26. 12:03
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Gondoltam, hogy ez nem lehetett igaz...
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: