Az egyre nagyobb hírnevet szerző női rapper, Iggy Azalea a GQ magazinnak beszélt turnéjáról és karrierjéről.
A teljes cikkhez kattints ide!
Iggy Azalea: „Teljesen átlagos vagyok”
2015. január 25. 11:59
|
|
TianaBlack |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.28. Hozzászólás: 672 Csatolások: 36 Azonosító: 212599 offline
|
2015. január 25. 12:16
|
|
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline
|
a nagy hírnév ellenére nem igazán hallottam még róla
bár lehet csak én vagyok ezzel igy
2015. január 25. 12:23
..csirkehúsleves, és olyan erősre csinálom, hogy csak én tudjam megenni. Imádom a csípőset. - akkor valószínűleg nagyon jól érezné magát nálunk, Magyarországon.
2015. január 25. 12:31
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Szimpatikus volt most ebben az interjúban
2015. január 25. 12:33
|
|
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline
|
Nagyon szeretem Iggyt mostanában:) Nem tudom, hogy miért kell őt egyfolytában kritizálni...
2015. január 25. 12:39
Nagyon szimpatikus Iggy, nincs elszállva magától, pedig sokmindent elért már most. Az tetszik még benne, hogy ha van egy célja, mindenképp harcol azért, hogy tökéletesen sikerüljön. E tulajdonságában valamilyen szinten magamat látom.
Remélem, minél több ideig marad a zeneiparban, hiszen elképesztően tehetséges.
Remélem, minél több ideig marad a zeneiparban, hiszen elképesztően tehetséges.
2015. január 25. 12:48
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Teljesen másnak gondoltam.
2015. január 25. 12:53
Én is nagyon szeretem őt!
Mások úgy gondolnák,hogy mennyire beképzelt pedig egyáltalán nem így van.
2015. január 25. 13:21
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Nagyon szeretem Iggy-t
Köszönjük a cikket
Köszönjük a cikket
2015. január 25. 13:58
Nekem már az első perctől szimpatikus volt Iggy. Az összes interjúból, amit láttam/olvastam tőle, az jön le, hogy egy nagyon jó fej nő és egyáltalán nincs elszállva magától. Sokan példát vehetnének róla és itt nem csak sztárokra gondolok, hanem átlag emberekre is. Annyi, de annyi ember hordja fent az orrát, miközben különösebb okuk nem lenne rá, vagy a másik idegesítő embertípus az, aki nincs képben egy adott témával kapcsolatban, de mégis belepofázik és okoskodik csak azért, hogy megbántsa a másikat, aztán pedig el van szállva magától, hogy ő megmondta a tutit. Iggy pedig meghódította az egész világot a Fancy-vel és mégis egy közvetlen, laza, szimpatikus, pozitív és szeretetre méltó ember maradt, aki nem utálkozásra pazarolja az idejét és az őt érő utálkozásokra sem szán időt.
1 felhasználónak tetszik:
Rocket
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.