Bíróság elé idézték Ashton Kutchert
2015. január 25. 09:03
Ez borzasztó lehetett...és képzeljük el amikor a szobatásr megtalál egy brutálisan szétszurkált hullát!Jajj,szegény!
2015. január 25. 09:12
|
|
Jodieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.23. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 219795 offline
|
Még megbánja azt a napot mikor megszületett! Amúgy ez a "kemenceember" BETEG! Nők megölésével elégíti ki a... vágyait. Hát jó. MÉGSE! Én Ashton helyébe felkeresném és nem 35 szúrást ejtettem volna rajta, hanem 748365936234759 et. Csak előbb meg kell tudjam a tettest. Ja és nekem TUTI nem lesz barátnőm. Mert csaj vagyok:-P
2015. január 25. 10:31
|
|
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline
|
szegény Ashton.. bár nem értem, hogy miért feltételeze, hogy a tócs az vörös bor. nem mindenki a legrosszabra gondol először?... kicsit ködös az egész..
2015. január 25. 11:18
|
|
Rocket |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.07. Hozzászólás: 644 Csatolások: 0 Azonosító: 223869 offline
|
Ezt kemény lehetett akkoriban átélni Kutchernek. A lányról nem is beszélve. Mintha egy krimit olvastam volna, vagy valami thrillert. Végül is, akkor már nem tehetett volna semmit a lányért, vagy az is lehet, hogy a gyilkos még ott volt, és őt is megölte volna, ki tudja. Ez nyilván végigkíséri az életét, főleg így, hogy még évek múltán is erről kell beszélnie a bíróságon.
2015. január 25. 11:20
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
Ez borzalmas. . szegény Ashton..
2015. január 25. 11:37
Egy ilyen dolog egy ember számára nagyon drasztikus élmény marad. Biztos vagyok benne, hogy Kutchernek ez egy örökre megmaradó borzasztó emlék lesz. Meg hát..nehéz is lenne elfelejteni, ha most megint visszajön ez az egész, hogy beszélnie kell róla a bíróságon. Kitartást, Ashton!
2015. január 25. 12:06
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Na, ilyenkor sajnálom azt, hogy a villamosszéket kivonták a forgalomból. Remélem, hogy tűt döfnek a karjába (bár ez szerintem túlságosan is humán megoldás), vagy elítélik kétszáz évre és akkor tényleg a sitten fog megrohadni. Fel nem foghatom, hogy egy ember hogyan tud idáig eljutni...
2015. január 25. 12:18
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Még csak most lesz a tárgyalás? 14 év után? Ritka lassan őrölnek arrafelé is az ügyintézés malmai... Az ilyen elmebetegek büntetésének én is inkább egy szép kényelmes széket javasolnék, mintsem a sittet.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: