Az All About That Bass slágerével hatalmasat tarolt az énekesnő és ezzel magasra tette a lécet, de úgy látszik, ő ezzel nem elégszik meg.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hamarosan kapható Meghan Trainor debütáló lemeze
2015. január 24. 18:32
IMÁDOM Megan dalait az összeset nagyon tehetséges és ez a dal is biztos szuper lesz.
2015. január 24. 18:34
|
|
Greengal444visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 214528 offline
|
2015. január 24. 18:35
Hát én nem rajongom nagyon érte, de a rajongók kedvéért: Hátha jobb lesz mint az eddigi dalai..
2015. január 24. 18:44
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
♥ Meghan ..
2015. január 24. 19:00
|
|
kritika semmi másvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.21. Hozzászólás: 143 Csatolások: 5 Azonosító: 237564 offline
|
Eleg bizar nem de?! Nem ertem mi tetszik benne masoknak?
2015. január 24. 19:40
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Egyébként tényleg megjelent már az album, január 13. óta rendelhető Amazonon, bár szerintem így korábban jött ki, mert nekem is úgy rémlik, hogy februárról volt szó... Amúgy szerintem Meghan jó énekesnő, az albumot teljes egészében még nem hallgattam meg, de a Dear Future Husband és a Title nekem nagyon tetszenek, de a Lips és az All About That Bass sem rosszak.
2015. január 24. 21:06
|
|
lilla1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.29. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 162834 offline
|
Több hiba is van a cikkben, mivel Meghannak már három albuma megjelent magánkiadásban csak nem lettek sikeresek. Tavaly ősszel megjelent a Title EP, a Title album pedig már két hete megjelent, ha nem így lenne nem lenne meg nekem már több, mint egy hete és nem lenne első a Billboard listáján.
2015. január 24. 21:34
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
amúgy tényleg már megjelent az album és nekem nagyon tetszik
és örülök,hogy az első helyre került a listákon
ja és még szép,hogy megint elkezdtek kombinálni a rajongók...de meghan utolsó mondata olyan fura,ő is simán összejöhet egy zenésszel vagy ilyennel
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: