Nagyot csökkent az NBC tavaly indított sorozatának nézettséges és népszerűsége is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kétes a Constantine sorsa
2015. január 24. 18:19
|
|
Iceman9519visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.02. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 205030 offline
|
Sajnálnám ha kaszálnák a sorozatot de nem hiszem hogy megéli a következő évadot. Hiába badass karakter Constantine, maga a témát már eléggé kimaxolta a Supernatural főleg hogy rengeteg dolgot vettek át anno a Constantine-féle Hellblazer regényekből. Ráadásul a péntek esti vetítés sincs segítségére.
2015. január 24. 18:23
Nagyon nem örülnék neki, ha kaszát kapna, nagyon szeretem, hosszú idő óta ez az első sorozat aminek tűkön ülve várom minden héten az új részét.
2015. január 24. 19:07
|
|
I Love Paris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 600 Csatolások: 0 Azonosító: 164330 offline
|
Már akkor is sok volt, amikor felmerült a tv társaságban, hogy elkészítik. Gondolkoztak volna akkor.
2015. január 24. 19:52
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
...nem cancelozták már ténlyegesen ki? Nézem a státuszát a tv-by-the-numbers oldalán, és aszerint már lecsapott a kasza. Ja bocs, most olvasom a kisbetűs részt náluk is, miszerint a Constantine minden gyakorlati értelemben véve kaszálva lett, csak éppen még nem mondták ki rá az áment.
2015. január 24. 22:16
|
|
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline
|
Szomorú lennék ha elkaszálnák, nagyon tetszik, mondhatni új kedvencem. Tény, hogy a legutóbbi rész elég lájtos lett, de minden sorozatnak vannak hullámvölgyei. Matt Ryanre meg egyszerűen nincsenek szavak, s Angélica Celaya is többet nyújt a vártnál, legalábbis részemről. Hiba lenne máris befejezni.
2015. január 24. 22:51
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Remélem túléli,de olyan számokkal nem hisze,.hogy fogja. :/ Nagyon jó a színész,de mégis valami hiányzik,lehet a sztorit nem merik annyira bevállalni mint kellene,és a nincs-cigi-minden-percben-a-kezében is szerintem sokat levesz a dologból.
2015. január 25. 15:39
Idézet (Nina 10 @ 2015.01.25. 13:14)
Én csak az elsõ részt láttam, de engem nem fogott meg. Gyenge Supnat utánzat.
Ez a kijelentés igazából csak azért vicces, mert a Constantine már akkor létezett (még ha "csak" képregény formájában is) mikor a Supernaturalt még el se kezdték csinálni. Szóval...
2015. január 29. 21:04
|
|
megsupergirl98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.03. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 218414 offline
|
Remélem folytatják engem nagyon megfogott a sorozat
)
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.

0 felhasználónak tetszik: