Miley Cyrus: „Nem olyan vagyok, mint amilyennek beállítanak”
2015. január 24. 18:25
Végre egy pozitív hír róla. Tiszteletre méltó a jótékonysága.
2015. január 24. 18:41
|
|
Greengal444visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 214528 offline
|
Hayame: Teljesen osztom a véleményed
Logikus,senki nem kérte,hogy olyan képkete meg üzeneteket osszon meg az emberekkel,amiket megtett..Legalább ne álszenteskedjen...Viszont nyilván azt is el kell ismerni,hogy jól esik olvasni/látni amikor tesz a jó ügy érdekében is,nem csak botrányokat halmoz.
2015. január 24. 19:03
|
|
kritika semmi másvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.21. Hozzászólás: 143 Csatolások: 5 Azonosító: 237564 offline
|
hat jo.....
2015. január 24. 19:05
Tiszteletre méltő az,hogy ennyit segít ezeknek az alapitványoknak de attól még senki nem kérte azt,hogy így mutassa be a termékeket!Így teljesen érthető ha egyesek fel vannak ezen háborodva!
2015. január 24. 19:29
|
|
RenaXxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 253 Csatolások: 0 Azonosító: 206336 offline
|
Senkinek sem az a baja hogy bulizgat hanem az hogy állandóan mutogatja magát, undorító és orrba szájba drogozi.. Mondom ezt úgy hogy baromi tehetségesnek gondolom és a legtöbb számát szeretem... De még csak ki sem leet kerülni mert mindenhol ottvan..
2015. január 24. 19:33
Ha nem olyan,miért ad rá okot hogy az emberek másnak gondolják?!
2015. január 24. 19:35
Hogyha Miley azt akarja ,hogy ne gondoljanak róla ilyen dolgokat akkor az a megoldás, hogy nem kell rá okot adni, hogy rossz dolgokat gondoljanak
2015. január 24. 19:37
Szerintem sem jó,hogy mutogatja magát meg,ahogyan viselkedik,de ez az ő élete és joga van azt tennie amit szeretne.Én mindig szeretem őt és kitartók mellette,bármit is tesz!És nagyon jó,hogy segít az alapítványoknak!
2015. január 24. 19:38
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Azt mondja,hogy ő nem olyan,mint amilyennek az emberek látják,de ha egyszer a visekedése megbotránkozatató,hogyan lássák másképp
2015. január 24. 19:43
Szerintem Miley Cyrus az egyik legjószívűbb ember a földön, bárki bármit mondjon.. És teljesen igaza van, mert amit mutat a társadalomnak, az csak egy apró-apró rész belőle, csak egy vászon, ami takarja az igazi énjét. Igazából senki sem ismeri Őt. Hogyha majd megnézitek a The Movementet, akkor ítélkezzetek. Én mindig ki fogok állni Miley mellett, bármit is tesz, mivel Én tudom, hogy milyen is valójában! Smiler Forever!
2015. január 24. 19:54
Hát igen, néha a média úgy állít be néhány sztárt, hogy milyen botrányos meg nem tudom, de néha ez egyáltalán nem igaz, sőt... Lehet Taylor Swiftet nem lehet összehasonlítani Mileyval, de őt is úgy állították be, hogy mekkora k-rva meg szemét, de ő is jó ember, mint utólag kiderült... Szóval nem érdekel már amit a média mondd.
2015. január 24. 19:55
|
|
Nikóla1213új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.06. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 238644 offline
|
Nem vagy olyan, hanem még rosszabb...
2015. január 24. 20:02
|
|
Zuchinii9 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.26. Hozzászólás: 662 Csatolások: 15 Azonosító: 194713 offline
|
Egy dologban igaza van. Nem ítélhetünk el másokat úgy, hogy nem is ismerjük. Azt mindenkinek el kell ismernie, hogy a média nagyon felfúj és megmásít dolgokat, és nem mondom, hogy ő nem csinált semmit, de őszintén? Én bírom Miley-t. Adok neki még egy esélyt. Mindenkinek vannak rossz időszakai, főleg egy gyerekkorától közfigyelemnek örvendő lánynak. Hány ilyen sztárt tudtok felsorolni, akit nem tituláltak egy időben botrányosnak? Miley tehetséges - és ha valaki csak akkor áll egy sztár mögött, amikor a legjobb arcát mutatja, akkor az régen rossz.
2015. január 24. 20:05
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
nekem is ha meghallom a nevét ez jut eszembe
de persze csinál jó dolgokat is
de persze csinál jó dolgokat is
2015. január 24. 20:33
|
|
Diuska12 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.13. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 203688 offline
|
Hoppá, ehhez szóljatok hozzá utálkozók. Amit Miley mond, azt nektek szól.. Smiler társaim, büszkék lehetünk példaképünkre, mert csodálatos dolgot tett!!
Miley a világ egyik legkedvesebb híressége <33 Remélem megkapja a Grammy díjat!!!
2015. január 24. 21:03
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Azért csinál hülyeségeket,de nekem nincs vele bajom,és a lényeg,hogy jó dolgokat is csinált.
2015. január 24. 21:17
Most jó volt valami pozitívumot is hallani vele kapcsolatban, jótékonykodásért becsülöm őt. (kivételes módon)
Ám a róla kialakult képem érvekkel alátámasztottan negatív.., hogy a viselkedése felháborító és olykor már gusztustalannak is tartom, ráadásul rengetegszer felelőtlen... Írják páran hogy a média másnak mutatja be mint amilyen valóban..hát a róla készült magamutogatós fotói nem ezt árulják el róla.
Magának köszönheti, és csakis ő tehet róla, hogy rossz hírneve van...szóval ne akarjon mást beállítani. Azt tettekben kell megmutatnia.
Ám a róla kialakult képem érvekkel alátámasztottan negatív.., hogy a viselkedése felháborító és olykor már gusztustalannak is tartom, ráadásul rengetegszer felelőtlen... Írják páran hogy a média másnak mutatja be mint amilyen valóban..hát a róla készült magamutogatós fotói nem ezt árulják el róla.
Magának köszönheti, és csakis ő tehet róla, hogy rossz hírneve van...szóval ne akarjon mást beállítani. Azt tettekben kell megmutatnia.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: