Miley Cyrus: „Nem olyan vagyok, mint amilyennek beállítanak”
2015. január 24. 16:16
Én le tudom betűzni Patrick Schwarzenegger nevét, de mondjuk csak azért, mert németes vagyok. Különben meg ha ő olyan szent, akkor mik azok a legnagyobb jóindulattal is csak furcsának nevezhető képek. Most Mileyról bármit leírhatnak, a róla kialakult képet már senkiben nem tudják megváltoztatni.
2015. január 24. 16:30
Jézusom, ez a csaj hallja, hogy miket beszél? Egyik szava üti a másikat. Feltűnési viszketegségből csinál mindent, a többi meg csak körítés. Neki mindegy, hogy miért, a lényeg, hogy róla beszéljenek, aztán meg interjúkba böfögi föl a betanult szent szöveget, a példamutatásról meg minden anyám kínjáról. Egyedül, amit példát mutat, az az, hogy hogyan b*szasd s*ggbe magad, drogozz, vetkőzz, füvezz, mert menő leszel, legalább is a 14 éves kis rajongóinak csak ez jut el az agyukig. De sanszos, hogy az idősebbeknek is...
1 felhasználónak tetszik:
AFCfan
2015. január 24. 16:32
Nekem Mileyval őszintén különösebb problémám nincsen. A sztárvilágban nyújtott szereplése egyszerűen fogalmazva botrányos, viszont a zeneiparban megállja a helyét. Egyszerűen megfogalmazva, nem nagyon foglalkozom, hogy mit hogyan csinál, hány pasija van, kint, mint, hogy...engem a hangja érdekel, azon kívül minden más hidegen hagy.
2015. január 24. 16:41
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
A róla kialakult képen az is segített, hogy a viselkedése felháborító és gusztustalan, arról pedig kivételesen nem a média tehet, hogy állandóan mutogatja a melleit, meg a fenekét. Magának köszönheti a rossz hírnevet, viszont a jótékonykodásért kivételesen becsülöm.
2015. január 24. 16:43
|
|
Vick019 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 933 Csatolások: 849 Azonosító: 131506 offline
|
Ha ennyire zavarja, hogy őt elvileg az emberek állítják be másnak, akkor ő mért adja alájuk a lovat...Ennek így nincs értelme. Az egész hülyeségeit saját maga kezdte el, nem pedig mások.
Ehhez a betűzéshez meg csak gratulálni tudok. Ha már van valakije megbecsülhetné. Még a nevét se tudja rendesen.
Ehhez a betűzéshez meg csak gratulálni tudok. Ha már van valakije megbecsülhetné. Még a nevét se tudja rendesen.
2015. január 24. 16:52
|
|
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline
|
nagyon példás dolog. elhiszem, hogy keményen dolgozik, de a viselkedése attól még elég fura. engem nem zavar őszintén, csináljon amit akar. mindenkinek meg van róla a véleménye, mert mindenki azt gondol ami akar. őrült egy csaj, de nah. van akinek épp ezért tetszik. engem hidegen hagy...
2015. január 24. 17:07
Áh. Nem Miley nem ilyen! Csak ilyen okokat ad rá. Mivel az!
2015. január 24. 17:18
A cikkben leírt dolgok alapján, ha nem ismerném, fogalmam sem lenne a botrányos viselkedéséről, akkor azt mondom, hogy egy fiatal, intelligens és kedves lány, de mind tudjuk, hogy ez egy kicsit sántít. Szerintem lassan kezd rájönni, hogy talán eltolta ezt az egész imázs-váltás dolgot, és ahelyett, hogy teljesen kivetkőzött volna magából a függetlenségének hangoztatása közben, inkább akkor valóban egy független felnőtt nőhöz hasonló módon tudatta volna a közönséggel, hogy maga mögött hagyta Hannah Montanát. Példás és tiszteletreméltó, amit a rúzsért befolyt összegért tesz, igazán jó lenne, ha így folytatná a jótékonykodást!
2015. január 24. 17:19
tud jól és példamutatóan is viselkedni de valljuk be volt pár igencsak durva pillanata is.
2015. január 24. 17:29
|
|
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline
|
Ha másképp viselkedne, talán az emberek jobb véleménnyel lennének róla. Egyébként tisztelem azért, hogy adományoz, másokon segít, tagja az LGBT-nek, csak hát a viselkedése... na azon lenne még mit fejlesztenie.
2015. január 24. 17:38
|
|
Shadygirlvajaskenyér |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 3452 Csatolások: 533 Azonosító: 236935 offline
|
Nem vagyok rajongó, de azért tisztelem, hogy adományoz és másoknak segít. Mondjuk, ha nem így viselkedne, akkor nem lenne ennyi utálója, bár az is igaz, hogy akkor sokkal kevesebb követője lenne és senki nem lenne rá kíváncsi.
2015. január 24. 17:48
egy részben ő is tehet róla, hogy azt gondolják az emberek róla, amit. És amilyen képeket posztol magáról? Csodálkozik, hogy ezt gondolják mások? Mégha jót is tesz, (ami jó dolog).
2015. január 24. 17:55
|
|
Mrs. Malikúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 175985 offline
|
ennyi álszent embert mint amennyi itt van.. :') fogadni mernék nagytöbbségben kis 12évesek írkálnak. senkinek sincs joga elítélni a másikat, főleg ha nem is ismerik.. "Szerintem azt fontos tanítani, hogy nem ítélhetsz el másokat!" rajta kívül senki nem tudja miért teszi azt amit.nyilvánvalóan van valami oka annak, hogy egyik pillanatról a másikra ez lett belőle. nem kell itt játszani a szentet.
nem tudom már ki, valaki írta, hogy leköpi a rajongóit vagy mi. kérdem én, tőle ez rossz ezért őt utálni kell. de ha Justin Bieber csinálja az szexi meg édi meg franc tudja még mi.. a meztelenkedés undorító, ribis.. de ha Rihanna csinálja nőies és szexi..nem értem ezt a logikát
nem tudom már ki, valaki írta, hogy leköpi a rajongóit vagy mi. kérdem én, tőle ez rossz ezért őt utálni kell. de ha Justin Bieber csinálja az szexi meg édi meg franc tudja még mi.. a meztelenkedés undorító, ribis.. de ha Rihanna csinálja nőies és szexi..nem értem ezt a logikát
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.