Starity

Így kellene véget érnie a Vámpírnaplóknak Paul Wesley szerint

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. január 27. 20:25 #61
Bekus
Bekus
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 32
Csatolások: 0
Azonosító: 174409
Én neem akarom hogy vége legyen!!!!! Imádtam az összes évadot az összes részt és minden héten alig tudom kivárni a következő részt
2015. január 28. 17:16 #62
Lara18
Lara18
új tag

StátuszMusic is my life, the lyrics are my story! If there's no music, there's no life!
Hozzászólás: 49
Azonosító: 228134
Kár hogy vége lesz!!!!! Pedig annyira szeretem!!!
2015. január 28. 19:10 #63
crazy06
crazy06
új tag

StátuszIf you don't have a strong goal in mind, you're gonna fail at the first obstacle
Hozzászólás: 36
Azonosító: 194779
Jó, hogy vége lesz. Már nem is nézem egy ideje, mert egyszerűen unalmas lett. Ugyanaz ismétlődik folyton és folyton, és őszintén, Nina Dobrev elkezdett nagyon irritálni engem.
Egyetértek Paullal, ez egy jó kis befejezés lehetne. És végre nem olyasmit kapnánk, mint ami minden sorozatban van: mindenki boldogan éli tovább az életét, hogy beleképzelhess valamit (én soha nem teszem).
2015. január 29. 17:45 #64
Emmy
Emmy
visszatérő vendég
Hozzászólás: 440
Azonosító: 173654
Nem rég még azt mondtam volna h nem legyen vége de most mást mondok. Jelenleg az 5 évadot nézem vagyis néztem de mit ne mondjak nem nagyon tetszett valahogy kezdett ellaposodni a történet. De lehet h velem van a baj. Minden esettre nem rossz amit Paul mond. Legalább így nem a megszokott módon lenne vége egy sorozatnak smileeee.gif
2015. január 29. 18:36 #65
JullyBelieber01
JullyBelieber01
új tag
Hozzászólás: 92
Azonosító: 229950
imádom a sorozatot de szerintem már rég vége kellett volna lennie mert már csak húzzák.
2015. január 29. 20:02 #66
Szoni7
Szoni7
új tag

StátuszTyler Posey
Hozzászólás: 79
Csatolások: 30
Azonosító: 155054
imádom én nem akarom hogy vége legyen még menjen ennyit aztán megint ....
2015. január 29. 21:26 #67
- törölt felhasználó -    
Ne legyen vége:/
2015. január 30. 14:28 #68
CoLayla
CoLayla
visszatérő vendég

StátuszTökéletes vagyok, mert vannak hibáim!!!
Hozzászólás: 323
Csatolások: 2
Azonosító: 228081
Szeretném, ha soha nem lenne vége, de sajnos, mint minden, a TVD sem tart örökké... Viszont ha vége lesz - egyszer, nem most - akkor Delena vége legyen!!! Nem kell feltétlenül meghalnia Stefannak, de ne is jöjjön össze Elenával!!! Elenának Damonnel kell összejönnie VÉGLEG!!!! <3 wink.gif
2015. január 30. 17:47 #69
- törölt felhasználó -    
Szerintem még így is elhúzták.. de szívesen nézném most is.. szerintem az lenne a legjobb ha egy közös nagy befejezést értem azt az Ősökre és TVD-re egy boldog szép vége legyen hogy minden rendbe jöjjön smileeee.gif
2015. január 30. 19:14 #70
Detta
Detta
Queen♛

StátuszTired AF.... but succesful
Hozzászólás: 4786
Csatolások: 689
Azonosító: 128947
Az lenne a legjobb ha mindenkinek más párja lenne a végén. Vagy akkor ne a 2 testvér halljon meg hanem Elena, az lenne az igazi csattanó a végén. Vagy ha valakitől teherbe tudna esni.
Amúgy már nagyon bele untam az egész sorozatba... Főleg Elena szerepe idegesítővé vállt a számomra.
2015. január 30. 20:05 #71
- törölt felhasználó -    
Hmm ehez nem értek :/ Nem is nézem smileeee.gif
2015. január 30. 21:28 #72
Tori Vega
Tori Vega
visszatérő vendég

Státusz....szeretem. Fogadd el, hogy te a múlt vagy ő meg a jelen, az életem.
Hozzászólás: 188
Azonosító: 210795
imádom. a kedvencem. de nem tudják már tovább húzi. minden jonak egyszer vége. Ennek is itt az ideje lassan sad.gif Remélem a vége vidám lesz.
2015. január 31. 09:47 #73
Arvensiss
Arvensiss
új tag

StátuszA siker csodálatos dolog,de az ember nemtud éjszaka hozzábújni ha fázik-MarilynM
Hozzászólás: 59
Azonosító: 239758
ehez nem értek
2015. január 31. 12:44 #74
hutkaluca
hutkaluca
visszatérő vendég

Státusznekem a kedvenc színészem a shailene woodley én ajánlom mindenkinek
Hozzászólás: 103
Azonosító: 239387
én ez a tv sorozatot imádom
2015. január 31. 19:11 #75
Delena1015
Delena1015
új tag

StátuszVámpírnaplóóók ♥♥♥
Hozzászólás: 81
Azonosító: 239104
Naaa Neeeee nehogy vége legyen
2015. január 31. 20:45 #76
- törölt felhasználó -    
imádom a sorozatot!Paul szerinti befejezés,szerintem hülyeség+tulzás..
2015. február 09. 23:31 #77
Ellilella
Ellilella
új tag

StátuszHic Et Nunc"
Hozzászólás: 10
Azonosító: 238969
Bár nem nézem régóta, csak tavaly nyár óta a sorozatot, mégis annyira rajongója lettem, hogy még mindig nem tudom azt mondani, hogy "Jajj Istenem, csak legyen már végre vége!" még annak ellenére sem, hogy sokan így gondolják. Igen, voltak rossz részek, de igen, voltak jók! Csalódtunk néha, na de melyik sorozat teljesít mindig 100%-on?
Vártam nagyon a 6. évadot, ami bevallom, eleinte nem teljesített az én elvárásaimnak megfelelően, de azért be kell látni: tudnak még újat nyújtani. Tehát, én várom már a 7. évadot is, mert mint tudjuk: az is lesz ^.^
A befejezésről viszont... Hm Paul, nem dramatizálod ezt túl egy kicsit? Úgy értem, ha egy sorozatot be akarnak fejezni, akkor valami olyan lezárást kellene összehozniuk, ami lenyugtatja a nézőket, hogy senkinek ne legyen hiányérzete, hiszen több epizód már sosem lesz, nem pedig felborzolni mindenki idegeit azzal, hogy megtöltik a Salvatore kriptát... Ez már csak azért sem szerencsés, mert a hat évad alatt eddig már számtalan esetben haltak meg szereplők, akiket végül valamilyen úton-módon csak megmentettek és újra visszajöttek, akkor a Salvatore tesókat miért hagyjuk végleg meghalni, ha már Stefant az 5., Damont meg a 6. évadban egyszer visszarángattuk? Akkor hiányoztak, most meg nem hiányoznának? Nonszensz... Na de mindegy, ez Paul véleménye a befejezésről, meg az enyém Paul véleményéről...
Szerintem a befejezés viszont sokkal hatásosabb lenne, ha megmutatná a szereplők jövőjét... Ismerjük már mindenki néha sima, néha rögös és kalandos útját, végigkísértük őket hat éven keresztül, láttuk, ahogy fejlődnek az életükben, de mi lenne, ha a hetedik év már tényleg a lezárás lenne, amiben megmutatnák, hogy mindenki éli a jövőjét a saját módján, hogy életének minden szakaszát le tudják zárni, amin kell, tovább tudnak lépni.
Ami Elenát illeti, hogy legyen újra ember, hát azt nem tartom rossz ötletnek, sőt! Nagyon is kell ez ide (szerintem). Pont az utóbbi epizódokban vettem észre, hogy Elenát teljesen átformálta a vámpírlét, már nem az a teljesen önzetlen, aranyos gimis lány. Persze érthető, egyszer mindenki felnő, na de ez nem nőies, ez Kathrines viselkedés, vagy legalábbis abba kezd átmenni... Igaz, én szerettem Kathrinet, de ha a hasonmások korszakát lezártnak tekintjük, akkor tényleg zárjuk is le, és még viselkedésben se legyenek hasonlók, köszi! smileeee.gif
Na de visszatérve a jövőre és Elena ember létére: Elena összességében rengeteg mindenen keresztülment és túlélte, átvészelte, respect! Ezért megérdemelné, hogy családja legyen, mert az, amiben ő régen élt, egyik pillanatról a másikra foszlott szerte szét... És szerintem ő boldog lenne így, a Salvatore fivérek meg mint tudjuk, akkor boldogok, ha ő is az.
Na de én azért látom magam előtt a jelenetet egy mondjuk 70-80 éves Elenával, aki boldogan nézegeti unokái meg akár dédunokái képeit a nyugodt otthonában, és mondjuk (ez most csúnya lesz, de) még az is jól hatna, ha özvegy lenne, és egyedül lenne otthon. Kopogtatna valaki... És akkor betoppan Stefan, vagy Damon, vagy akár ketten egyszerre, az nem lényeg. De azért ott lennének ám beszélgetések rendesen, akár néha-néha visszatekintésként is megmutathatnák azokat az emlékeket, amiknek mi nem lehettünk tanúi. Szerintem érdekesen hatna, és befejezésnek jó lenne.
Még meg is valósítható, hiszen most nagyokosan kitalálták, hogy az 1994-es börtönben, ahol Bonnie ottragadt, Silas köve még ugyanúgy tele van mágiával, amit Bonnie fel tud használni a hazatérésre, mert 1994-ben még nem támasztották fel Stefan gonosz hasonmását... Ééés, ha Silas megkövesedve pihizik sötét barlangocskájában a saját nyugodt kis szigetén, akkor meg kell hogy legyen ott a gyógyír is, amit Quetsiah neki szánt még anno, és amit az 5. évadban a Salvatore tesók nagyon meg akartak szerezni Elenának...
De ahogy a legeslegvégét lezárnám: valami frappáns szöveg kellene Stefantól. Ahogy még anno az első évadban kezdődött: "Több mint egy évszázada titokban éltem. Árnyékba burkolózva, egymagam a planétán. Vámpír vagyok. Hallgasd történetem..."
Valami ehhez hasonló, csak befejezős szöveggel, és az úgy jó lenne. Vagyis ahogy elképzeltem, az úgy nekem tetszik, ez nem jelenti azt, hogy másnak is, mert ez a saját véleményem, csak megosztottam Veletek biggrin.gif Minden esetre én valami ilyet nagyon el tudnék hinni befejezésnek, és szerintem méltó lenne a sorozathoz...

"Már több mint két évszázadot leéltem. Voltak sötét idők, de nem mindig voltam egyedül. Az éj egy fenyegető réme vagyok, amit mindig próbáltam megfékezni. Voltak barátaim, tudtam nevetni, szeretni. Ez volt az én életem..."
Ez egy próbálkozás volt valami "Stefanos" lezáró szöveghez. Ez hirtelen rögtönzött, szóval nem azt mondom, hogy ezzel kellene véget érnie, csak valami hasonlóval elfogadnám...

Nektek mi a véleményetek? biggrin.gif
2015. február 11. 13:51 #78
Leonetta48
Leonetta48
#ASHTAG

StátuszA szeretet türelmes, a szeretet jóságos, a szeretet nem szűnik meg SOHA![...]
Hozzászólás: 1109
Azonosító: 237848
Kár,hogy vége sad.gif
2015. február 15. 17:52 #79
OriginalsWolf
OriginalsWolf
új tag

StátuszMost néztem meg éppen az Originals 11. részét *-* <3 IMÁDOM
Hozzászólás: 6
Azonosító: 239041
Én is így gondolom, h ideje a végére érni, de viszont nem értek egyet Paullal, mert nem kéne meghalniuk, meg Elenának nem kéne visszaváltozni, hanem szimplám HAPPY lanne a vége......
2015. március 01. 12:51 #80
Nia1
Nia1
visszatérő vendég

StátuszWhen darkness come I'll light the night with stars
Hozzászólás: 336
Csatolások: 12
Azonosító: 239462
nem úgy volt hogy lesz 7. évad sad.gif ??
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!