Így kellene véget érnie a Vámpírnaplóknak Paul Wesley szerint
2015. január 24. 19:31
Imádom a TVD-t,szerintem ez az évad már kicsit erőltetett,de kíváncsi vagyok hogy a 7-ból és valószínűleg az utolsó évadból mit fognak kihozni.
2015. január 24. 19:35
|
|
jucyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.19. Hozzászólás: 217 Csatolások: 0 Azonosító: 204048 offline
|
Jaj,ne sztem nem ennek kéne lennie a vége.. :/ Boldognak kellene lennie,nem? Például, mindannyian emberekké változnak vissza és Elena Damonnel, Stefan meg Carolinennal jönne össze.. az sztem jobb lenne.. de hát, nem rajtam múlik..
2015. január 24. 20:36
|
|
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline
|
Én nem ezt kívánnám a Salvatore testvéreknek,senkinek sem,így mindenki szomorú hangulattal fejezi be a sorozatot.Nem semmiképpen nem szomorú véget kívánok...
1 felhasználónak tetszik:
Klauflau
2015. január 24. 21:35
|
|
Rebu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.26. Hozzászólás: 552 Csatolások: 20 Azonosító: 131974 offline
|
Nem vagyok már egészen biztos benne, de talán 2010 óta nézem a sorozatot, és őszintén szólva már eyáltalán nincs meg az a hangulata ami az elején volt- és ez nem feltétlenül rossz. Mindenesetre számomra nagyon furcsa lesz/lenne amikor véget érne a sorozat, hiszen nagyon régóta a kedvencem. Pont ezért, és azért is, mert annyira nagyon szeretem, én egyáltalán nem örülnék neki, ha ez a sorozat nem happy enddel érne véget, és hogyha a Salvatore tesók meghalnának. Lehet, hogy bennem a hiba, és Paul gondolja jobban, de semmi jó nem származna abból, hogyha egy ilyen hatalmas rajongótáborral rendelkező sorozatnak az lenne a vége, hogy kinyírnák a főszereplőket. Bár azért a vége dolog nem rossz ötlet, nekem már eléggé erőltetett és ahhoz képest hogy az első évadban volt izgalom, ahhoz képest mostanában eléggé kiszámítható már, amit nagyon sajnálok.
Rory gilmore 12
2015. január 25. 11:24
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
Egyedül csak Kai és Enzo miatt kezdtem el megint a sorozatot.
Egyébként tényleg ideje lenne már befejezni, de ha be is fejezik akkor boldog vége legyen inkább.
Egyébként tényleg ideje lenne már befejezni, de ha be is fejezik akkor boldog vége legyen inkább.
2015. január 25. 15:48
|
|
AnyTimeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.04. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 230837 offline
|
Szerintem is jó lenne ha befejeznék, már nincs miről mesélni, a folyamatos huzavona a szerelmi háromszögeken belül pedig már nagyon unalmas :/ Ez egy remek befejezés lenne, mert ha egyszer csak kitlálnák hogy folytatni kéne (mert pl. a készítők pénzszűkében vannak...), akkor max csak valami rossz Remakkel tudnának próbálkozni, aminek nincs értelme.. -.- De remélem, hogy egy két karakter életben marad.. (pl. Caroline.. olyan jó lenne ha át menne az Originalsba
)
2015. január 25. 18:43
|
Rocky.99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.08. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 187404 offline
|
De lesz 7. évad is!! The CW berendelte!
Amúgy nekem semmi bajom nincs ezzel a sorozattal, én még mindig imádom és nagyon szeretném, ha a továbbiakban is menne. <3
http://starity.hu/magazin/54135-minden-sorozatanak-megkegyelmezett-a-the-cw/
http://starity.hu/magazin/54135-minden-sorozatanak-megkegyelmezett-a-the-cw/
2015. január 26. 06:32
Hát én a TVD-t már évek óta nem nézem, mivel sajnos a színvonala a negyedik évad kezdetével elkezdett csökkenni. De úgylátszik a készítőknek és sok rajongónak nem ez a véleménye. Bár még szerintem is, ez egy jó befejezés lenne, mert így örökre le tudnák zárni a történetet.
2015. január 26. 19:50
Őszintén nagyon kíváncsi vagyok milyen befejezés lesz majd ténylegesen,de én semmi Steroline dolgot nem tudok elképzelni. Amennyire csak lehet Klaroline bolond vagyok akkor is,ha az épp reménytelen. Még az is lehet, hogy Paul megint rendezői székbe ül majd az utolsó epizódok egyikében.
2015. január 27. 10:03
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Az biztos,hogy régen nagyon jó sorozat volt,legalábbis szerintem,de már jó ideje elromlott.
Igaz ez az évad újra tetszik,de éppen ideje lenne befejezni.De nem úgy ahogy Paul elmondta.Az elég rossz befejezés lenne és teljesen elszúrná a sorozatot,pont mint a True Blood befejezése.
House Of Wax
2015. január 27. 18:16
|
|
darkgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.19. Hozzászólás: 256 Csatolások: 45 Azonosító: 153286 offline
|
A boldog vége unalmas, és nem maradandó. Egy tragikus esetet sokkal jobban megjegyez az ember. Nekem tetszik Paul véleménye, de az tény, hogy még egy ideig műsoron lesznek.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.